Cresa in Timisoara

Cresa in Timisoara | Autor: adelapope

Link direct la acest mesaj

Are cineva copilul la cresa in Timisoara ?
Ma puteti ajuta cu informatii referitoare la cresele din Timisoara?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

fata mea a fost la cresa nr.7 pe paciurea si a fost ok. in rest despre alte crese nu stiu multe info.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Pe langa cea de pe paciurea...in Dacia, la Gradinita 27, str. Brandusei mi se pare... am prietene care si-au dat copiii acolo si au fost foarte multumite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Este o cresa si pe Mures.Fetita mea nu a fost la cresa, dar a fost fata unor prieteni si au fost foarte multumiti.

cristetil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Tot de cresa nr.7 de pe str. Paciurea stiu si eu, nu am fost la cresa, dar am vorbit cu persoane care au avut copii acolo si erau multumiti. Mai greu cu bolile la cresa, pana isi formeaza imunitatea.

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Ceau! Si eu am auzit multe cuvinte de lauda la adresa cresei de pe Brandusei, in zona Dacia! Este in aceeasi cladire cu gradinita 27, doar ca intrarea este prin curtea interioara. De asemenea, ete o grupa speciala 2-3 ani la gradinita nr. 36 de pe Teiului, aproape de B-dul Ghe. Lazar, dar acolo ti-l primeste numai daca se cere la olita, caci apartine de Min. Invatamantului si nu de cel al Sanatatii, si-i problema de nr. de ingrijitoare alocat per grupe si-alte minuni de genul asta! Sper sa-ti fie de ajutor informatiile! Sanatate multa tie si ingerasului tau!

Pisicuta, mama lui Vladut & Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Si pe mine ma intereseaza cresa in Timisoara. Eu as prefera una particulara. Am gasit 3. Una in Lipovei,Children Care Center - copiii trebuie sa aiba 1 an, una pe A. Macedonski- copiii trebuie sa aiba de la 9 luni in sus si una tot in Lipovei: Giminni- copiii trebuie sa aiba de la 1.5 ani in sus. Cele din Lipovei au si site. Saptamana viitoare vreau sa le vizitez, sa vad ce si cum, caci din februarie trebuie sa plec la lucru. Sper sa mai fie locuri.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Am o cunostinta care si-a dus fetita undeva pe langa Kappa, zice ea, si e foarte multumita. Zice ca sunt 5 copii in grupa si sunt foarte bine ingrijiti. E o gradi particulara care are contract cu Alcatelul... nu mai stiu cum se numeste.

Mergi la inceput