grupa mica de la cresa Tohani

grupa mica de la cresa Tohani | Autor: catrinutza

Link direct la acest mesaj

saluatere mamicutze si taticutzi de prichindei mici, mici...
as vrea sa intru in contact cu parinti care au copilasi la grupa mica de la cresa tohani...pentru un schimb de impresii si informatii, o mica barfa, etc...

Noi suntem abia in ziua a treia de cresa, pana azi a fost totul ok...probabil ca ar fi fost si azi, daca nu exista amintirea zieli de ieri cand a fost muscata de o alta fetitza...de-ale tinretii valuri...

de abia astept sa vad cine mi se alatura...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Ma intereseaza pe mine!! Care e varsta minima de la care primesc copii la aceasta cresa??

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
BUBURUZU MEU BOTEZAT

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

eu am vazut si din cei mici cu biberon dupa ei. Ei erau grupa mica.
Mai exista si grupa mijlocie si grupa mare. Nu stiu care sunt categoriile de varsta ptr fiecare grupa, dar pot intreba daca vreti

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

si pe mine ma intereseaza!

cum e?
care e atmosfera?sant dragute doamnele?
si eu vreau sa o duc pe Diana ca n-am incotro...:(
aveti idee daca mai sant locuri?pentru grupa de 2 ani cat are ea...

Multumiri!

Alina &Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

si vroiam sa te intreb catrinutza cum e? mai spune-ne si noua noutati!cum e?care e programul?meniul?pretul?

Alina

Mergi la inceput

Amelia merge din aprilie. Intai la grupa mihlocie si acuma la grupa mare.Mai e deschis un subiect pe tema asta, dar nu il gasesc acuma.
Doamnele sunt sufletiste, de treaba, asistenta sefa e ft de treaba si deschisa. Referitor la locuri, daca nu sunt va poate spune cand sa mai treceti si va primeste cand se fac( si chiar se fac locuri fara a fi nevoie de spaga)
Amelia a venit cu unele poezii si cantecele noi de acolo. Nu cred ca mai au alte activitati.
Referitor la mancare nu sunt tare multumita, dar e ok ptr 4 lei pe zi.
Exemplu de meniu:

mic dejun: paine cu margarina si cascaval cu ceai sau lapte, uneori au gris de lapte-urasc margarina

gustare: uneori e un fruct

pranz: ciorba de pui/supa/ciorba taraneasca, etc. + felul doi: paste, orez, cartofi sau mamaliga.- aici nu imi place ca de cele mai multe ori s felul si doi este cu carne de pui, or eu stiam ca nu e bine asa.

dupa somn: gustare: turta dulce/placinta cu branza/chec cu mere/napolitana+ceai

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

4 lei pe zi ??? Noi pentru 9 lei pe zi avem ca acelasi meniu... la gradi de stat

Ingrid si Cristi 4 ani si 6 luni

Mergi la inceput

da, 4 lei pe zi. Atat e la cresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

salutare mamici de pitici
din pacate am absentat motivat din cauza de pneumonie de beba mica ...refuz inca sa cred ca in doar 3 zile a reusit performanta sa se imbolnaveasca la cresa...

vad ca intrebati de locuri...din cate vad eu sunt destul de asaltati de parinti, liste de asteptare...dar cred ca sansele cresc simtitor daca va duceti acolo direct...cred ca se face o selectie si din privinta asta...eu cel putin asta am dedus (nu neparat corect) din faptul ca nu exista picior de copil dintr-o anumita etnie, plus ca se poate sa aveti mai mult noroc ducandu-va acolo direct asa cum am avut si eu....

Lilia...si pe mine ma dispera chestia cu margarina, dar vorba ta pentru 4 lei pe zi nu poti avea pretentie...oricum vad (sau cel putin asa spun tantile de la grupa) ca mananca tot la pranz...ori ii e foame ori chiar ii place...chestia e ca atunci cand ajunge acasa rupe frigiderul...nu stiu ce sa cred...

Baicualina...inca de la inceput mi-a facut o impresie buna...intr-adevar asistenta sefa e ok...cel putin la prima vedere...doamnele de la grupa sunt prietenoase cu copiii...si cred ca fi-mea ar fi rectionat daca ceva nu ii pica bine, dar ea o pupa pe educatoare la plecare (intre noi fie vorba de fff multe ori refuza s-o pupe pe soacra-mea cu care stam in casa)
Din pacate n-am fost decat 3 zile care s-au soldat asfel: o muscatura de obraz de toata frumusetea care inca se vede si 12 intepaturi de injectie...norocul meu e ca Mariuca e fff sociabila si iubeste prezenta celor de varsta ei si s-a integrat bine...fara plansete cand o duc...doar dupa incident si pe fondul bolii a fost mai maraita si cica a vrut numai in brate...asta e...
Meniul e destul de ok...

fug la treburi si revin...
ps: de joi ne ducem iar ....om vedea ce iese de data asta, sper sa uite de chestia cu muscatul care a dat-o un pic peste cap...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput