Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (88)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

zau ca-mi pare rau de toata situatia asta. la randul meu ma simt acum prost (de fapt proasta...) ca toate fetele te pupa ca sa-ti treaca supararea de parca te-as fi suparat intentionat...

nuuuu,acum nu fi si tu suparici,te rogggg
te puuupam tare sa treaca
foarte frumos din partea ta ca ai lamurit lucrurile,esti minunata

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

1. Cristi are doua interese majore: unul e sa exploreze... explorator il fac! Stau jos pe covor cu jucariile pe langa mine, ma joc cu ele, il atrag cum stiu eu mai bine, el imi zambeste si o ia de-a busilea, ajunge la asa zisa usa, da tarcul la o parte si printr-o gaurica de 10 cm se strecoara in hol de unde merge in bucatarie... pe sub masa, pe la dulapuri, tropa-tropa pana in holul de la intrare. Si faza asta se repeta de o mie de ori pe zi.
Ii mai place in camera Roxanei (cand nu e ea acasa, altfel nu ne permitem) si ii ia jucariile la pipait. E tare interesat sa pipaie chestii si incearca sa le desfaca... el merge la esenta, nu se incurca in chestii de suprafata ... a smuls in felul asta o tasta de la laptop, sper sa se poata repara. Deci pipaitul e a doua chestie care il atrage foarte mult, dupa explorat.
E foarte incantat de Roxana, ea e punctul principal de atractie in familia noastra. O mananca din ochi atunci cand ea ii canta, danseaaza sau se stramba la el, intinde mainile catre ea si cand o prinde o apuca bine de tot.
Cand iesim afara ii plac in primul rand animalele, pe locul 2 copiii, pe 3 adultii. Intinde mainile la oameni si da mana cu ei. Interesant, cand intalnim alti oameni in interior, prieteni de ai nostri, de multe ori plange. Daca nu ii da lumea atentie nu plange, daca se duc la ei cu lugu-lugu se ascunde si plange, dar dupa 2-3 minute se face prieten cu ei.
Cand mancam impreuna ii dau si lui bucatelele lui si il vad ca participa la discutie, se uita la noi, ne studiaza, reactioneaza, zambeste, vorbeste, da din maini... e tare incantat ca e si el in rand cu lumea
Ii place la nebunie sa dansam tango, cum fac una sau doua miscari de dans cum e in culmea bucuriei, freamata in bratele mele, se tine bine cu manuta dreapta de hainele mele, miscoteste in brate si rade.
Cand ii arat animalele imita bine calul tropaind (pleoscaitul ala din limba) si de vreo cateva ori a mieunat cand i-am aratat pisica. La celelalte animale se uita la mine razand cand scot eu suntele, uneori se uita in gura mea si urmeaza cred sa isi arunce o privire la omulet, sa vada daca el scoate sunetele alea.
Cand exersam pe papusa Roxanei (in lipsa ei, desigur) ii arata nasul si ochii. Am hotarat sa nu ii aratam si ochii nostri, ca sa nu il incurajam sa isi bage degetele in ochii oamenilor.
Gata... am scris un jurnal.

2. Ce era? Aaa, cu mama. Eu ii spun "mama face", "mama drege". Si "mama te iubeste". Roxanei ii spuneam la fel, acum ii spun "Te iubesc". Eu la Roxana aveam alta dilema: in loc sa ii spun pe nume ii spuneam "Mamica"... "Vino incoace, mamica!" si ma gandeam ca ea va raspunde al numele asta, Mamica, in loc de Roxana. Si de cand am constientizat am inceput sa ii spun mai mult pe nume.

Nu stiu, cumva la Roxana trecea timpul mai incet decat acum, acum mi se pare ca zboara. Oare pentru ca am doi care imi ocupa acelasi timp?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

200gr in 2 sapt e f bine KIKINEATZO! ma bucur ca sunteti mai bine, papa bine, doarme bine, brava! marani o pupa! dar poze noi ai, ca va uita lumea..

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Am fost la medic, medicul nepotelei mele, a mea e plecata din tara; a consultat-o: nimic la plamani, nu rosu in gat, ci doar amigdale putin inflamate. Mi-a spus ca sigur va face febra mai mare si ca daca pana dimineata nu ii trece si daca e mare peste 38.5 sa-i dau antibiotic.
Dar, Ada nu a facut antibiograma, nu stiu daca e sau nu alergica la vreun antibiotic si la antibioticul asta: ospexin, scrie ca e contraindicat celor cu alergie la penicilina.

Eu nu vreau sa-i dau antibiotic, dar daca i se inflameaza amigdalele mai tare! Sa ma duc si la alt pediatru? Febra inca nu are, adica are 37.5 dar poate creste.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Marani, erai datoare cu o freza de cativa milimetri???

Adina, super freza

Bambo, Dianarus- fetelor oboseala isi spune cuvantul, dar suntem oameni si mai clacam.

Donia, Roxanica

Asiza, ce mai face Denis?

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:
Originally posted by bamboletta

quote:
Originally posted by dianarus78

bambo, repet, nu intentionam sa te deranjez cu remarca aceea, mea culpa, data viitoare tac. ma bucur ca antonia doarme bine si papa bine. felicitari, sincer mi-as dori sa pot spune si eu asta.
totusi, tot ce-mi doresc este sa ma pot lauda macar cu un copil sanatos. restul (papa, somn, vorbit si mers si etc) or veni si alea...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!

nici noi nu papam mereu bine si mai are nopti cand se trezeste si nu doarme
m-am suparat pt ca mi-a mai zis cineva sa nu mai pun filmulete cu Antonia mergand pt ca nu toti bb-ii merg ca altii abia stau in fundulet sau in picioare...etc etc ca o sa fie mamicile invidioase m-am simtit tare prost...m-am gandit ce mai caut eu pe forum daca filmulete sa nu pun,daca doarme bine sa nu zic,daca papa bine iar sa nu zic ca supar mamicile....

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Vreau filmulete,vreau filmulete,sa vad mandrete de Antonia ce frumos merge si ce scumpa este!!!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Dianarus-nu sunt suparata pe tine
cred ca mi se trage de la prea multi nervi(simt ca nu mai fac fata Antonia e ca un titirez) nu de la nesomn dar ce mai conteaza,nu am vrut sa fie toata aceasta discutie pe forum gata nu mai vreau pupici si floricele
stiu ca nu a fost cu rautate dar eu fiind cu capsa pusa am inteles altceva,te rog sa nu fii suparata pe mine si nici pe tine
si eu povestesc la toti pe care ii cunosc de voi "mamicile de fulguleti"

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

buna seara fetelor!

am citit abia acum din urma,de cand am postat ultima data....mi-a luat ceva timp,fratilor!...adica,surorilor!dar cat ati mai scris in doar 2 zileeeee.....ieri am intrat pe DC,dar nu am inteles de ce intram pe prima pagina a forumului si cand dadeam click pe "pagina comunitatii" sa intru la fulguleti imi dadea eroare....si asta toata ziua.n-am inteles de ce pt ca initial eu eram intrata pe forum,de ce naiba imi dadea eroare la urmatoarea comanda?....ma rog,bine ca am reusit in seara asta sa intru....de fapt citesc la voi de dupa amiaza si abia am terminat...

noi santem super ok,copchii sant in al noualea cer cu mamaia,timpul trece mai repede si pt mine.iesim de 2 ori pe zi la plimbare,dar ma enerveaza mama ca incepe sa ne indoape pe toti ai casei,inclusiv pe sotul meu caruia ii spune"mananca mama,ca esti numai piele si os"....poftiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim????????????????cine-i soro numai piele si os?el care are 100 de kg?Doamne fereste ce ti-e si cu mamele astea!!!acu mananc si eu dupa amiaza,ca ainainte mancam numai noaptea...dupa ce adormeau copchii.e bine cu mama tare.sotul imi pleaca pt o saptamana in danemarca(asta a si fost cauza principala pt care sa vina mama la mine)..sima bucur ca nu raman singura.

eu inca mai astept mobila....poate apare pana de ziua copchiilor.sper!acum ma duc sa mananc un strugure mare-mare-mare,spalat de mama(tot ce face ea e bun,chiar si daca-mi spala strugurele),sa ma gadile la picioare,eu intinsa in pat cu ochii infipti la tv....ca asa sant de obositaaaa.cat am mai haladuit impreunaaaaadar revin maine seara cu forte proaspete.

aaaaaaaa!!!!!era sa uit.DANDUSA....multumesc!si DA!vreau sa ma tunzi chiar si cheala,stiu sigur ca ma vei tunde bine.ca am un par aiurea de tot.chiar te rog sa ma chelesti!daca nu,sa stii ca maine ma duc la tuns si vopsit.alta culoare,mai inchisa...o sa pun poza.

pup fetili-minunatele si toti bebeii!salutari de la sandokan-tigrul malayeziei si lady sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

bebinuta la d a fost asa
in prima zi stranuturi multe si un pic de muci. pe seara muci la greu, noaptea febra, la 6 dim avea 39. paracetamol. scayut febra, la 3,5jore iar 39. nurofen. la 4 ore 38,4. paracetamol. vayut in sfarsit dr, faringe inflamat. continuat schema. aseara nu a mai facut deloc temp, nici nu am mai pus termometrul, se simtea perfect la mana, era super ok. am scos paracetamolul, am ramas pe nurofen ca antiinflamator pt gat. acum l am lasat la 12h, nu la 8. nu s+a pus problema de antibiotic, si se pare ca nici nu era cazul..

am auyit una aici, pe forum, si mi se pare ok dar as mai vrea o confirmare. ca exista pericol de convulsi numai atunci cand febra creste f brusc. odata instalata, nu mai exista acest pericol. a mai auyit cineva? de la un dr..de preferinta

as sta si eu sa raspund la teme dar..ma bate alex la cap..asa ca fug..revin io saptamana asta..cand mi o mai dormi copilu#351; yiua...

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Ma bucur ca v-a placut freza mea!!!va pupicesc si va doresc o noapte buna,linistita!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput