Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (88)
Raspunsuri - Pagina 15
dolores spune:
raluca, deocamdata nu am cum sa ma risc sa ies la un drum asa lung deoarece david este bolnav. nu stiu cum sa facem...
chinico..ce sa mai zic..duminica se fac 3 sapt decand puiul meu e bolnavior..azi pare a fi ceva mai bine..pana ieri am zis ca mor....am reusit amandoi sa dormim cateva ore, nu multe dar au fost...acum are tuse productiva..suntem pe augmentin, ambroxol, tantum, pivalone, nazomer...si imi mai trebuie multa rabdare
dolores si David Cristian -22.11.2006-
dolores spune:
la multi ani fulguletzilor, la multi ani pentru mama ralucai, la multi ani miki...sa fiti sanatosi,fericiti si sa va dea D-zeu tot ce va doriti
dolores si David Cristian -22.11.2006-
Donia spune:
Hai ca m-am intors de pe unde am umblat.
Ralumat, felicitari pentru mama!
quote:
Originally posted by bamboletta
m-am suparat pt ca mi-a mai zis cineva sa nu mai pun filmulete cu Antonia mergand pt ca nu toti bb-ii merg ca altii abia stau in fundulet sau in picioare...etc etc ca o sa fie mamicile invidioase m-am simtit tare prost...m-am gandit ce mai caut eu pe forum daca filmulete sa nu pun,daca doarme bine sa nu zic,daca papa bine iar sa nu zic ca supar mamicile....
Glume, glume, toate sunt glume!
Si aia sa cauti pe forum, sa ne pui filme cu ea mergand, sa ne spui cum se joaca, cum papa, cum doarme... ca eu ma laud cu Antonia si cu alti fulguleti... pentru altii e greu de priceput cum e cu grupul asta al nostru , dar le zic ca stiu eu pe cineva sau am vazut eu pe cineva care uite cum merge, uite cum se joaca, uite cum papa, uite cum doarme...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
marani spune:
quote:
Originally posted by Donia
pentru altii e greu de priceput cum e cu grupul asta al nostru , dar le zic ca stiu eu pe cineva sau am vazut eu pe cineva care uite cum merge, uite cum se joaca, uite cum papa, uite cum doarme...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ma jur ca la fel fac si eu! ori texte de genul "am o prietena".., "cunosc o tipa al carei bb...", "mi-a povestit o mamica..."
Ajutati-o pe Sonia
dianocica spune:
vad ca prima tema nu a avut succes asa ca mai bag doo#350;
1. aia ..prima...
2. le vorbiti despre voi la persoana a 3a?mama face, mama drege? sau eu fac...mama imi vorbeste mereu cu pers a IIIa, si mereu imi zice (doua puncte nu le gasesc pe tastatura ca iar s a jucat d...)mama te iubeste. niciodata nu mi a zis te iubesc, si cred ca mi ar fi placut sa aud...plus ca banuiesc ca de-aia nu zice d deloc mama, ca nu prea aude nimic de persoana asta..(ii caut scuye, evident..sa puna mana sa zica mama, ca ma+sa+l creste, da? )
3. am uitat...da si cand mi-oi aduce aminte..sa va tineti...
de bine ce vi l-am laudat ca a dormit 12 ore azi noapte...azi a tras un pui de somn de 1,5h la pranz si atat...el care dormea de 3 ori pe zi..sunt nauca...
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
Donia spune:
Inca mai citesc, recuperez... sper sa nu le vad pe chinico si Yagmur facand petitie sa ma dea afara de pe forum ca le-am spus ca mi-au trezit copilul. Dar trebuia sa le spun, daca e adevarat!
Cristinel e pus in sacul de dormit, in patut, pentru somnul regulamentar si recuperatoriu (ca pe cand adormise fain frumos pe la 10 a trebuit sa-l trezesc sa plec unde aveam treaba ) si il aud prin monitor gangurind atat de frumos! Ma topesc, vorbeste pe limba lui de unul singur, mosmondeste ceva pe la patut, mai molfaie suzeta... e fantastic!
Cred ca daca ma duc acum la el il gasesc stand ciuciu si lovind cu suzeta gratiile de la patut.
marani "pana in vichend, nu-i graba, oricum ma pazesc de pastile, tutun, soacra ( dauneaza in sarcina )...."
A adormit, in fine! Dupa un pupic de la mamica, normal.
quote:
Originally posted by sbogdana
Noi suntem bine dar avem timp putin de forum, ca studiem o noua oportunitate aparuta de curand; am si eu o rugaminte la mamicile de Canada , daca se poate sa intervin, pe pm probabil cu cateva intrebari s-ar putea sa ne mutam, in Toronto, Canada(avem unda verde)si inca nu stim daca e mai bine sau nu decat elvetia
Sigur, hai cu intrebarile. Nu stau in Toronto, dar mai la sud, la vreo ora cu masina. Insa spun tot
Si acum imi fac elan sa raspund la teme. Asa ca... ferea!
flore26 spune:
DONIA ca bine mai graiesti...vreau sa va spun ca toti prietenii nostri se mira de relatia asta a noastra de pe forum. Si nasa mea are un baietel si intra pe un alt forum, nu DC, dar relatiile dintre fetele de acolo sunt pur schimb de informatii...chiar o tipa de la ea de pe forum locuieste cu ea in zona, si de un an de cand intra pe forum nu au avut curiozitatea sa se intalneasca. Ea se tot mira de intalnirile noastre din TM, de faptul ca vorbim la telefon, sau pe mess...si chiar e geloasa
Acum a venit sora mea de la gineco, e clar FETITA...si acum o zapaceam la cap sa intre pe forum la mamici de ianuarie/februarie 2008 VA pup, minunatelor BAMBO, DAINARUSFLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dianocica
dayanara tare mult imi plac linkurile de la tine. legumele cu apa si un pic ulei, bagate la cuptor si uitate acolo . si cu carnea la un loc, eventual fiarta un pic inainte.
a deju vei ca ai bulit ceva la mesajul lui mami n-d...scrie prea mare la sfarsit..
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
imi pare sincer rau, dar ma dezmint de asa acuzatiuni... am vazut si eu cand am deschis azi subiectul, dar... n-am fost eu aceea.. am vazut ca e editat, si probabil a mai intrat cineva si-a modificat ceva pe-acolo....
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
citit tot, intrat pe-o pleoapa, iesit pe ailalta... sunt obosita, copchilu' e in plina schimbare de program, trece pe turbo probabil... a dormit doo ore la pranz, ore in care nu mai stiam ce sa fac mai repede, da' sa apuc sa stau si 5 minute in pat, pe care le-am apucat, dar am ars ficatu' cu tot cu oala aferenta... ma rog, fumalau, distractiune, nevermind, ca plodu' oricum n-a vrut sa manance nimic (nu ce-am ars, evident, ci un borcan de cereale, prima chestie pe care mi-a cazut mana, ca oricum altceva n-aveam..).
trecand peste... cine cauta incaltari??? mi-au cazut ochii azi pe niste ghetute super super faine, am vrut sa-i iau motanului, dar nu-i veneau (aveau una pereche marimea 20, una marimea 19), din piele, maronii, cu arici, usurele, peste glezna, 70 ron. daca e cineva interesat, fac pachet :) (..sunt mai multe modele la magazinul respectiv, daca se doreste, fac si poze, si va arat :)) )
ufff... sper sa revin mai pe seara... bineinteles ca mai am un hartog de facut pt mine si mi-e sila sila sila............
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006quote:
Originally posted by kikineata
Roxanico...incaltaminte am cumparat in weekend 3 perechi de la Geox si una de la Orchestra..super misto...super scumpe. Ce masura cauti tu?
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata
deci, sa-ti explic: David are piciorusele mici, da' grasunele. are asa ca o pernita pe piciorus, nu in talpa, in ailalta parte, pricepusi? Si in pantofiorii aia mititei, finutzi, cu sireturi, nu-i incape piciorul, iar aia mai lati, mai botocanosi ii sunt mari, asa ca nu reusim sa gasim ceva potrivit. Ar trebui mititei, da' mai latutzi.
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Asa are si Ada. Am fost intr-un magazin unde erau f multe modele de papucei pt copii. Vanzatoarea cand m-a vazut ca ma uit la o pereche ce imi placeau mi-a zis ca degeaba imi plac, ca fata are ristul inalt si doar cateva modele se potrivesc. Oricum am incercat vreo zece perechi si doar una i-a fost buna. Spunea ca au avut un model care s-ar fi potrivit doar ca nu mai aduc ca vine iarna. Asa ca m-am ales cu ce nu am vrut neaparat si cu nr 20. Poate mai tz vom putea si alege nu doar culege.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada