Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (88)
Raspunsuri - Pagina 14
roxanica2006 spune:
Tema zilei : David adora arhi-cunoscutul: cucu-bau, se prapadeste de fiecare data de ras, si mi-e tare drag cand isi asaza caputul intr-o parte si incepe lunga serie de cucu, cucu...baaaaaaaau! Adora sa "alerg" dupa el prin tarc, pe covor, el in patru labe, si sa ma fac ca-i mananc urechiutze, picioruse, apoi imi face si el mie, deschide fioros guritza iar eu strig: "lupushorule, crutza-mi viatza!!" Asta iar il amuza enorm.
Si acum gandindu-ma la ce alte jocuri ii mai plac , constat ca-l incanta orice implica prezenta mea si a lui tati, tinut in brate, dragalit. Cam asta-i conditia sa-i placa mult un joc.
Cu formele alea educativo-instructivo-inteligente , ce sa va zic, am gasit un nou motiv sa ma complexez! Nu le nimereste frate!!Nu si pace! Si cica scrie pe cutie : 6+. Ha, ha!
O data, deci O DATA , mi s-a parut, sau poate chiar am visat, ca a luat o forma din aia, parca patratul (noi avem joc din ala din lemn) si a incercat pe rand toate "gaurelele" (bai, cum ma exprim azi!!), pana intr-un fericit final, a reusit. M-am laudat multa vreme la tot familionul cu faza asta, dar nu s-a mai repetat minunea, asa ca nu ma crede nimeni.
In rest...lui David ii place cel mai mult sa misune de zor prin toata casa, nu exista jucarie care sa-l retina mai mult de cateva minute ocupat. Cartile cu animale, alea tip acordeon, sunt toate rupte si aruncare care colo. Ma asculta cand ii povestesc despre fiecare animal in parte, dar prefera stilul scurt si concis.
Vazand-o pe Oana, de Dia, cum da ea pusi la bebei, la animalutze, am incercat sa-l invat si eu pe David, vreau sa va zic ca el scoate limba si asa pupa reviste, poze, animale. Ei,barbat, ce vrei!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
anateo2004 spune:
is grabita si zorita...abia astept ziua de luni sa plece fimea la gradi,atunci o sa ma simpt liberaaa
miki04 La multi ani!
bamoletta nu pune la suflet,eu astept filmulete in continuare,sunt un fel de avanpremiera la ce ma asteapta-asta in cazul in care am uitat cum e
as mai fi avut ceva de zis dar seba urla...
Donia spune:
Mirona, acum vad ca inca nu ati facut testul cu bariu.
Dar orl-ista nu a spus nimic de limba incarcata? Nu ti-a dat nimic?
Ruxandra, Cristinel a dormit bine azi noapte, dar putin! E a doua noapte si ma innebuneste. Nu cred ca are nimic, doar... mancarimi... undeva
Flore, fierul nu cu lapte, ca nu se absoarbe bine in prezenta calciului. Poti sa i-l dai in masa de fructe, acolo e si vit. C si se absoarbe bine plus ca poate nu-i simte gustul.
adinazot, super coafura, iti sta foarte bine!
bebinuta, sper sa nu fie nimic serios cu febra.
Dbunny, pai daca m-ai visat in Spania trebuie sa iti implinesc visul . Cine stie...? Odata si-odata...
Poate m-ai visat pentru ca nu a mers forumul, iar spiritul meu s-a apucat de haladuit in lume ca sa se intalneasca cu voi.
A-HA! Tu ai fost!!!
quote:
Originally posted by Yagmur
Canada prietena???? Hello..... hai trezirea!!!
Exact cand s-a trezit Cristi, dupa 6!
Am sa ma razbun. La 7 duminica? O sa-ti fie dor de vremurile alea...
Lumeee, aveti grija ca Yagmur e cu paranormalul!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
bamboletta spune:
Stiu ca Dianarus nu a vrut sa ma supere doar ca azi am o zi in care imi vine sa-mi iau campii l-am chemat pe tasu acasa il trimit cu ea in parc si eu ies sa respir singurica...deci nu ma bagati in seama azi nu sunt in apele mele
multumesc ca sunteti alaturi de mine sunteti minunate
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
Donia spune:
quote:
Originally posted by dianocica
marani ntz ntz ntz, ala e costi ionita, si nu e de la valahia, da? el e mare compozitor, te rog.
Si mai e si stomatolog si doctor. L-am auzit eu cu urechile astea doua, exact asa spunea.
Ma bucur ca d e mai bine.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
Apropo de remedii "a la mama omida": foooooarte buna crema cu Arnica. Intr-o seara, David isi facea de lucru pe langa scaunul de la calculator, care e de lemn si colturos. S-a ridicat in picioare si a dat o ditamai lovitura de coltul scaunului. Intr-un minut deja se umflase locul. I-am dat repede cu crema de-asta cu Arnica (se gaseste in farmacii de la Abocca, e in jur de 10 ron), iar dimineata nu avea absolut nimic- nici urma, nici cucui, nici vanataie. Arnica este si sub forma de granule homeopate, este recomandata o doza atunci cand copilul se loveste, dar lovitura ca asta de am patit-o noi- care risca sa se faca vanataie sau cucui. In caz de lovituri care implica si julituri se recomanda Belladona (parca ).
Si noi tot asa... lovitura urata in barba, copil urlator, parintii cacaciosi, barba umflata... a doua zi dimineata nu avea nimic... nici umflatura, nici vanataie, nimic!
Asta pe post de povestire de mister si groaza ... nu inseamna ca te contrazic cu arnica. Doar ca totusi... nu se stie niciodata...
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006quote:
Originally posted by ruxandra_sbquote:
Originally posted by roxanica2006
Pentru ca punguta aia intra in contact cu pielea si la urocultura se pot obtine rezultate false, streptococi ce traiesc pe piele, etc.
Roxanica, tocmai de aceea inainte de recoltat pt urocultura se spala bine si se dezinfecteaza locul. Si abia apoi se aplica pungutza sterila. Lui Matei in spital i-au recoltat asa, cu pungutza. Vazut la asistente cum l-au pregatit.
Stii noi cand tot nu papa David, la recomandarea dr, am vrut sa verificam si aspectul asta, daca nu e infectie urinara, ca asta da inapetentza. Si am recoltat cu pungutza. rezultatele au venit ceva de genu "irelevant, recoltati in conditii de igiena, etc" Atunci mi-a tinut dr. apologhia asta, si mi-a explicat ce si cum. Acum se prea poate ca rezultatele astea sa fie date si de faptul ca david cica ar avea fimoza, controversata fimoza...si cum pielicica aia e lipita acolo nu pot spala bine, nici nu fortzez.
Alambicata iexplicatia?
Deloc. F logica. Priceput. Da, cred ca fimoza poate da rezultate incorecte.. pb s-a pus si la David de Ralumat.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ruxandra_sb spune:
Ne grabim s-ajungem in parc, unde-avem intalnire..
Vroit sa mai spun de tunsoarea beton a Adinei.
Si ma bucur ca n-a fost ff greu pt Alexia de Teutz la spital. Speram ca si rezultatele sa fie o.k.
.. si sa rog fetele -se stiu ele- sa termine cu prostiile, da?? Ca daca e vb de invidie sa vedeti ce m-apuca necuratu' ca Sara de Kikineata s-a facut cu 3, pardon 4 (patru!!!), perechi de incaltari. Auzi la ea: GEOX si ORCHESTRA. Pai ce, nu putea sa poarte papuci din piata+sosete de lana??!!
. apropo, super incaltari la Geox. De curiozitate, ce i-ai luat?? Ghete/bocancei de iarna, ceva de toamna? Si la care magazin?
Iar lui Bambo ii trimitem o sa-i mai treaca supararea. Idem un pt Dianarus. Impacare, impacare/fara nici o suparare!
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
lizzy spune:
bambo:
quote:
"Tare as mai fi dormit, la 8 era in picioare gata de actiune"
eu:
quote:
"cat despre somn, te rog io mult de tot, nu te supara, dar nu ne mai chinui cu mesaje de-alea... ca ora 8 este luxul luxurilor pt multe dintre noi..."
vroiam doar sa spun sa fi multumita ca te trezeste antonia la 8... ca ora 8 e o ora cat se poate de rezonabila. ai remarcat doar comentariul meu si asta nascut numai din cauza frustrarilor de atata nesomn, in nici un caz din invidie, chiar n-am nika cu nimeni de pe forum, cu atat mai putin cu papusa ta sau cu tine, pe care va admir si de la care m-am inspirat - inclusiv cu idei de papa.
si chinico a avut un comentariu, chiar dupa prima ta postare, si tonul a fost similar, adica LIPSIT DE RAUTATE, si eu si chinico doar ne plangeam de mila, ca am vrea si noi sa dormim pana la 8...
quote:
"...vaaai...macar nu mai spune...
auzi, pana la 8.....
vaaai..."
(chinico, platesc gras ca te-am citat fara sa-ti cer voie )
bambo:
quote:
nici noi nu papam mereu bine si mai are nopti cand se trezeste si nu doarme
m-am suparat pt ca mi-a mai zis cineva sa nu mai pun filmulete cu Antonia mergand pt ca nu toti bb-ii merg ca altii abia stau in fundulet sau in picioare...etc etc ca o sa fie mamicile invidioase m-am simtit tare prost...m-am gandit ce mai caut eu pe forum daca filmulete sa nu pun,daca doarme bine sa nu zic,daca papa bine iar sa nu zic ca supar mamicile....
nu stiu cine ti-a sugerat asa ceva, STIU SIGUR CA NU EU. de ce ai pus la suflet asa ceva? nu e scopul forumului sa discutam, sa aflam lucruri noi si sa ne simtim bine, adica sa ne mai si distram, mai ales cu poze si filmulete cu copiii nostri? aia cu ligheanul e deja memorabila, toata lumea o stie, vezi si tu...
cat despre ce fac unii si altii, noi astea care suntem la bb2 stim pe propria piele ca se dezvolta diferit, la varste diferite. eu una nu-mi fac griji ca va merge dupa 1 an. si ce? la 2 ani vor alerga la fel de repede. si ce daca nu mananca? la gradi vor manca la fel. si ce daca nu face la olita? la 3 ani garantat nu mai poarta nici unul pampers... si daca acuma vrea numai din bibe sau numai de la blender? no problem, va creste si va manca singur bucatele si cu lingurita. nimeni n-ar trebui sa fie invidios ca altii sunt mai precoce sau mai disciplinati. ca tanjim dupa asta... e normal... ca o spunem e ok, dar tonul conteaza. iar tonul meu nu s-a vrut nici rautacios, nici invidios. daca bagam si un emoticon cu un zambet si un pupic nu te-ai fi suparat asa. dar eram prea obosita, sincer nu m-am gandit la asta. de-o vreme sunt mereu obosita si mai gresesc si eu.
zau ca-mi pare rau de toata situatia asta. la randul meu ma simt acum prost (de fapt proasta...) ca toate fetele te pupa ca sa-ti treaca supararea de parca te-as fi suparat intentionat...
gata polologhia. eu nu sunt suparata pe nimeni, decat poate pe mine.
bambo, si ca sa ma ierti. ne-am impacat?
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!
sbogdana spune:
Minunate si fulguleti nazdravani
Noi suntem bine dar avem timp putin de forum, ca studiem o noua oportunitate aparuta de curand; am si eu o rugaminte la mamicile de Canada , daca se poate sa intervin, pe pm probabil cu cateva intrebari s-ar putea sa ne mutam, in Toronto, Canada(avem unda verde)si inca nu stim daca e mai bine sau nu decat elvetia
Sanatate multa celor bolnaviori si Doamne ajuta sa iasa bine investigatiile medicale celor care au facut si vor face in curand
la toate mamicile minunate si copilasi