Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (88)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dayanara tare mult imi plac linkurile de la tine. legumele cu apa si un pic ulei, bagate la cuptor si uitate acolo . si cu carnea la un loc, eventual fiarta un pic inainte.
a deju vei ca ai bulit ceva la mesajul lui mami n-d...scrie prea mare la sfarsit..

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

DESIREE,DIANOCICA,nu tre sa stau prea mult sa ma aranjez ,pt ca am cret la spate si lins in fata..natural,asa ca,nu fac nimic deosebit!pusilici

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:
Originally posted by kikineata

ma exprim in cinci cuvinte....EX_TRA_OR_DI_NAR!!! sau belea???

quote:
Originally posted by adinazot

Noua mea tunsoare,NA..CA NU M-AM LAST

poze Alessia

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Hai ma ca m-am rusinat. Si cum m-am rusinat asa de tare, trebuie sa va marturisesc de ce e tocmai azi ziua aia buna a mea: David a spus pentru prima data "mama". La 11.40. S-a ridicat tragandu-se de pantalonii mei, s-a agatat de o dantela de la maieu si a spus clar si raspicat: "ma-maaaaaa". Prima data, ca ma omoara cu tata de vreo 2 luni.

Despre vorbaraia mea de azi, nu recunoasteti sindromul? Studentul care are in curand examen isi gaseste o mie da alte treburi importante, care nu suporta amanare, decat sa se pregateasca. Mie azi mi s-a pus pata pe forum.Iar sambata predau proiectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

Hai ma ca m-am rusinat. Si cum m-am rusinat asa de tare, trebuie sa va marturisesc de ce e tocmai azi ziua aia buna a mea: David a spus pentru prima data "mama". La 11.40. S-a ridicat tragandu-se de pantalonii mei, s-a agatat de o dantela de la maieu si a spus clar si raspicat: "ma-maaaaaa". Prima data, ca ma omoara cu tata de vreo 2 luni.

Despre vorbaraia mea de azi, nu recunoasteti sindromul? Studentul care are in curand examen isi gaseste o mie da alte treburi importante, care nu suporta amanare, decat sa se pregateasca. Mie azi mi s-a pus pata pe forum.Iar sambata predau proiectul.

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
poze

deci asta este iegsplicatia !

la cat mai multe "mama" si cat mai dese proiecte, atunci!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

SUNTEM PENTRU INTOARCEREA AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

copchilu meu doarme de 3 ore, eu il astept imbracata de iesit afara de aproximativ 2 ore...
carnea, banana si legumele ma asteapta in blender

si stau pe forum si nu spun nimic interesant!

somebody to stop me!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

SUNTEM PENTRU INTOARCEREA AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna sa va fie inima!
La multi ani, Miki!! La multi ani, mama Dianeirus !!! La multi ani tuturor fulguletilor sarbatoriti!
Ma bucur ca Dmic s-a insanatosit!
Off, Miro, imi pare asa rau pt. experienta asta nefericita cu spitalul. de ce toate povestile despre si din spital trebuie sa fie horror??? Nu puteati sa mergeti la un cabinet particular? macar la ORL, ca probabil testul cu bariu se poate face numai in spital. Multa, multa sanatate Karei!
Faza cu limbuitza , sincer, mie personal, nu mi se pare chiar o ineptie, numai ca ar fi trebuit sa observe cineva pana acum treaba asta.
aaaa, si mai vreau neaparat sa-ti spun ca in majoritatea cazurilor asistentele alea grabite din spital trantesc copilu' pe cantar, sarmanul urla , se fatzaie si niciodata greutatea indicata nu e cea reala, ori noi stim ca 2-300 gr conteaza enorm! Asa ca ia cantareste tu fata in liniste , acasuca, pe un cantar bun.
despre sot, si al meu, mereu ma dojenea cand umblam cu david pe la dr. ca nu mananca, ca nu ia bine in greutate, dar pe mine ma linistea parerea avizata a unui dr. bun. Pana la urma David si-a revenit , papa, a luat bine in greutate. Asa va fi si cu fetitza ta, vei vedea. E greu acum cu toate investigatiile astea, dar vei fi mult mai linistita cand vei avea rezultatele. Hai, curaj si putere multa!
Si n-o numi pe Kara copil mai putin sanatos! Kara e vioaie si cat se poate de sanatoasa. Chiar daca are vreo problemutza, vorba Ruxandrei, cu sigurantza face parte din categoria problemelor "rezolvabile"!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

ADINAZOT super freza si te prinde foarte bine!

KIKINEATA merci pentru raspunsul cu fierul.
RALUMAT am citit si eu cum e cu recoltarea urinei, ca eu nici acum nu am reusit...nu ca as mai fi incercat, da na...asa ca o sa incerc again si sper acu sa reusesc.
Referitor la TEMA ZILEI: avem 3 cutii de plastic, de trei marimi, cu forme decupate lateral, si formele geometrice, siluete de caine , pisica, iepure, de diferite culori ( gen melcul tau DIANOCICA, doar ca sunt cutii)...asa...deschid cutiile, scot formele si ii dau cate una, ii spun culoarea si ea le arunca in cate o cutie. Ideal ar fi sa recunoasca culoarea si sa puna fiecare forma in cutia de aceeasi culoare. Apoi...aratam ochii, nasul, gura...iar daca o intrebi pe ea arata doar ochii, la toata lumea. de cititul din cartile cu animale nu s/a plictisit, doar ca acum bombane ea, si da singura pagina si zice "ete". Daca imi mai amintesc revin...Oricum se plictiseste foarte repede...

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Yagmuuuuuuur, cat de frumos e Luchita! Buna treaba ai facut, mamico! Si-mi place tare duetul asta: Luca-Denis!
Asiza, vezi mana asta intinsa??Ai prins-o?Hai, tine-te bine, sa te scot din butoi! Ufffff, da' adanc te-ai cuibarit!!!
adinazot, f. bine iti vine freza noua!! Si frezata si cu parchetul stralucind, si fata schimbata, mancata, culcata...asta da!
Dianocico, si zici tu ca-i buna treaba cu mancatul in sufragerie, nu in scaunul de masa??
Dayanara, da' stiu ca Ivan nu glumeste cu mancarica. Intr-adevar, frustrante cantitati...
Marani, ceva vesti noi?? Nu ai nimic sa ne spui?
flore, fierul il picur direct in gurita. Ii place.Si Vigantolul la fel.
Bebinuta, sper ca Ada n-a mai facut febra!
Ruxandra, multumesc mult pentru raspunsul cu incaltamintea! Tot nu-i gasesc lui David ceva pe masura si bineinteles, calitativ. Mai cautam.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

bambo, repet, nu intentionam sa te deranjez cu remarca aceea, mea culpa, data viitoare tac. ma bucur ca antonia doarme bine si papa bine. felicitari, sincer mi-as dori sa pot spune si eu asta.
totusi, tot ce-mi doresc este sa ma pot lauda macar cu un copil sanatos. restul (papa, somn, vorbit si mers si etc) or veni si alea...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!

nici noi nu papam mereu bine si mai are nopti cand se trezeste si nu doarme
m-am suparat pt ca mi-a mai zis cineva sa nu mai pun filmulete cu Antonia mergand pt ca nu toti bb-ii merg ca altii abia stau in fundulet sau in picioare...etc etc ca o sa fie mamicile invidioase m-am simtit tare prost...m-am gandit ce mai caut eu pe forum daca filmulete sa nu pun,daca doarme bine sa nu zic,daca papa bine iar sa nu zic ca supar mamicile....

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput