Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (88)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

BRAVO! Felicitari. eu zic ca de la dantela se trage!! Ti-a dat un mega impuls sa iei examenul cu brio1

quote:
Originally posted by Ralumat

Hai ma ca m-am rusinat. Si cum m-am rusinat asa de tare, trebuie sa va marturisesc de ce e tocmai azi ziua aia buna a mea: David a spus pentru prima data "mama". La 11.40. S-a ridicat tragandu-se de pantalonii mei, s-a agatat de o dantela de la maieu si a spus clar si raspicat: "ma-maaaaaa". Prima data, ca ma omoara cu tata de vreo 2 luni.

Despre vorbaraia mea de azi, nu recunoasteti sindromul? Studentul care are in curand examen isi gaseste o mie da alte treburi importante, care nu suporta amanare, decat sa se pregateasca. Mie azi mi s-a pus pata pe forum.Iar sambata predau proiectul.

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
poze

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

quote:
Originally posted by dianocica[/i

marani ntz ntz ntz, ala e costi ionita, si nu e de la valahia, da? el e mare compozitor, te rog. si are un luminator oribil in forma de piramida in care si-a agatat o canapea...f tare, n am ce zice

asa, Costi Ionitza! n-am zis ca e la Valahia, ci ca a fost la Valahia; Mihai Traistariu a fost vecin cu mine si am urmarit povestea trupei lor, nu pt ca-mi placeau de ma topeam...ci pt ca il admir pe Mihai.
- da, are gusturi omul!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Acu ma bag si eu ca musca/n lapte...pe mine nu m/a deranjat niciodata ca altii papa mai mult, sau merg, sau dorm...din contra, faptul ca la altii se poate ma incurajeaza sa merg mai departe si sa astept sa faca si Alessia mea 11 luni si sa o vad cum se chinuie sa intre in lighean , sau sa mai treaca 2 saptamani si sa mearga si ea cu premergatorul ca dmic, si sa mai treaca vreun an sa manance si ea atat cat mananca alti fulguleti . Dar e bine ca altii pot mai multe si fac mai multe pentru a lua si ceilalti exemplu. BAMBO, DIANARUS

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10

IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Alo, alooo..Iasiul...eu te stiam femeie serioasa...ori ai o zi mai rea, dar....tu nu gandesti asa. Antonia e...cea mai haioasa...ti-am mai spus...asa ca..go on...filmulete, povesti...pai tre sa stim si ce fac geniile mici...vorba lui fratemiu...iei bataie!!

quote:
Originally posted by bamboletta

quote:
Originally posted by dianarus78

bambo, repet, nu intentionam sa te deranjez cu remarca aceea, mea culpa, data viitoare tac. ma bucur ca antonia doarme bine si papa bine. felicitari, sincer mi-as dori sa pot spune si eu asta.
totusi, tot ce-mi doresc este sa ma pot lauda macar cu un copil sanatos. restul (papa, somn, vorbit si mers si etc) or veni si alea...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!

nici noi nu papam mereu bine si mai are nopti cand se trezeste si nu doarme
m-am suparat pt ca mi-a mai zis cineva sa nu mai pun filmulete cu Antonia mergand pt ca nu toti bb-ii merg ca altii abia stau in fundulet sau in picioare...etc etc ca o sa fie mamicile invidioase m-am simtit tare prost...m-am gandit ce mai caut eu pe forum daca filmulete sa nu pun,daca doarme bine sa nu zic,daca papa bine iar sa nu zic ca supar mamicile....

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Si acum sa va impartasesc si eu din experienta cu recoltatul urinei. Cica un NU hotarat pungilor pediatrice de recoltare. Asta cel putin in cazul baieteilor, la fetitze nu ma pricep. Da oi face una, mai incolo.
Deci: se recolteaza direct in recipient steril, paharelul ala, de preferinta de la jumatatea jetului (scuzati plasticitatea exprimarii)
Precizez ca asa ne-a sfatuit dr. Pentru ca punguta aia intra in contact cu pielea si la urocultura se pot obtine rezultate false, streptococi ce traiesc pe piele, etc. Desi logic ar fi ca astia sa fie exclusi, chiar daca ies, amu' amanunte nu stiu, nu ma-ntrebati.
Cum am facut noi: am dat copilului sa bea apa, am pus un prosop gros pe marginea chiuvetei, am asezat copilu'. Am dat drumul la apa calduta si am asteptat. Atentie: e nevoie si de mami si de tati. Unul tine copilu', altul recipientul steril. Recipinetul se deschide numai in momentul x, cand incepe bebe sa faca pi. Sper ca m-am facut inteleasa.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Roxanico...incaltaminte am cumparat in weekend 3 perechi de la Geox si una de la Orchestra..super misto...super scumpe. Ce masura cauti tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006
Pentru ca punguta aia intra in contact cu pielea si la urocultura se pot obtine rezultate false, streptococi ce traiesc pe piele, etc.

Roxanica, tocmai de aceea inainte de recoltat pt urocultura se spala bine si se dezinfecteaza locul. Si abia apoi se aplica pungutza sterila. Lui Matei in spital i-au recoltat asa, cu pungutza. Vazut la asistente cum l-au pregatit.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by chinico

aha, tadaaam...am revenit..donia calculeaza repede sa vezi cat e ceasul la tine, noteaza si fii atenta..daca maraie cristinel e de rau...iö sunt de vina...o...ooo...

Ati avut un noroc... si tu si el... dar nu stiu cine mi l-a trezit pe la 6 azi dimineata, trebuie sa vad cine a postat la ora aia, inca n-am ajuns acolo...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

bambolettaaaa, fata frumoasa, nu te intrista! Eu pot sa bag mana in foc ca Dianarus n-a vrut sa te supere...Apoi nici nu-mi vine sa cred ca "cineva" ti-a sugerat sa nu pui filmuletze cu Antonia, numa' daca in lipsa mea s-a intors lupu...
Despre mancarica, drept sa-ti spun, io posedata fiind de "duhul indoparii copilului", ma roade asa o invidie subtila cand aud de cantitati astronomice si de papat orice , cu pofta, gen Dani de Laura, sau Ivan al Dayanarei, chiar micutza Sara a Kikinetei ma face sa ma inrosesc de ciuda uneori, dar...dar din cate retin eu, antonia nu e chiar asa o mancacioasa, mai refuza si mancarica, are momente de maraiala, apoi tu nici nu te-ai prea laudat cu puiul tau, ca papa, ca doarme, chiar ai parat-o cand a mai calcat pe bec. asa ca , relax !

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Bambo,
timp n-am ,dar pentru tine imi fac...
deci...
daca ,cumva te gindesti sa nu mai pui filmultete cu Antonia...,ma supar tare mult...,da' tare si vorbesc cit de poate de serios...,chiar asa..."ce mai cauti pe forum?!?",pai daca nu sa vorbesti de ea,sa ne mai povestesti si noua nouatati...,noi cum aflam?...,ca doar nu pune Antonia mina pe tel sau pe calc si ne tine la curent..."azi am sarit coarda..." "ieri am spalat vasele"
noi o iubim mult pe Antonia si nu cred ca vreo mamica ar putea sa fie invidioasa...,sau daca este...,asta e lasa-o sa fie...,ce ne pasa noua?!? ia uite draga,pentru o invidioasa,sa nu mai vedem noi filmulete cu Antonia...[omulet cu mina-n sold],nu ti se pare ca ne pedepsesti?...,hmmm,sper sa nu....

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput