Septilin - ce e, cat si cum se da?

Septilin - ce e, cat si cum se da? | Autor: diana21

Link direct la acest mesaj

Buna! Fetitei mele i s-a recomandat siropelul Septilin (pentru imunitate) pe toata perioada iernii. L-am cumparat, insa nu-mi vine sa i-l dau pana nu aflu ce e acest sirop. Plante, plante, da' ce plante-s alea? Ca eu nu pricep NIMIC din ce scrie pe prospect. Vreau sa stiu de ce e negru, ce contine, ce efecte adverse poate avea...Poate stiti voi mai multe...Si cum se da? Doctorita noastra mi-a zis sa-i dau 5 ml pe zi, dimineata, insa vad ca alte mamici le dau copiilor de doua ori pe zi.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Poze strumfesti

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Noua la 2 ani si 3 luni ne-a spus sa ii dam de doua ori pe zi cate 5 ml. Fiind de plante nu prea cred sa aiba reactii adverse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Si eu i-am dat baietelului meu toata iarna trecuta. Am inceput sa-i dau si acum iar. Cate 5ml pe zi dimineata. Nu a avut nici o reactie adversa. I-a crescut pofta de mancare. A trecut foarte usor peste raceli.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Asa mi s-a zis si mie, da' io's tare capoasa...vreau sa aflu de la ce e negru si ce plante is alea
Si stiti de ce? Pentru ca Ianca a luat anul trecut, timp de sase luni, Ribomunyl. Despre care am aflat anul asta, cand l-am cerut din nou, ca , intre timp, a devenit controversat. Ca ar avea o legatura cu declansarea astmului. Si mi-l daduse aceeasi doctorita. Poate ca acum suflu in iaurt, dar chiar sunt curioasa ce plante sunt alea...

Monica,

quote:
Fiind de plante nu prea cred sa aiba reactii adverse.

Sa stii ca exista multe plante care nu numai ca iti pot face rau, dar chiar te pot omori. Daca e din plante nu e musai sa fie si sanatos, nu? Eu stiu ca nu e indicat, de exemplu, sa bei un anumit tip de ceai pe perioade foarte lungi. Tocmai din cauza reactiilor adverse.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Poze strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Diana, uite citeste www.romanianmall.com/natural/cum%20sa%20ne%20intarim%20sistemul%20imunitar.html" target="_blank">aici cate ceva despre ce intra in componenta Septilin-ului.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Pustoaicei celei mici, la aproape 3 ani, i s-a recomandat cate 5 ml de 2 ori/zi timp de 2 luni....
Depinde de varsta puiului tau si daca dr asa a recomandat.....

Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului

Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

la sugari ati dat Septilin cumva?

Mergi la inceput

Gabitam, multumesc frumos!

Ianca are 3 ani si aproape 2 luni.

Dialoguri strumfesti

Poze strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Fetita mea are 1 an si 4 luni. Am inceput pe 1 august sa luam 10 ml/zi(5 ml X 2) septilin, cel putin 3 luni la rec. medicului de fam - pediatra a confirmat. In februarie trebuie repetat.
Efecte negative nu am gasit pe net. In privinta continutului: mai mult decat tine nu am gasit pe net.

Dorsilia: in prospect este si doza pt. sugari dar nu precizeaza luna.

Mergi la inceput

Inca ceva. Va rog frumos sa-mi spuneti cum pastrati Septilinul dupa ce il deschideti? In frigider?

Dialoguri strumfesti

Poze strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Eu le dau baietilor( 3 ani si 3 luni, 1 an si 2 luni) cate 5 ml de 2 ori pe zi(dimineata si seara pe stomacul gol) si intradevar nu au mai racit asa des. Si le-a crescut si pofta de mancare. Eu il tin la temperatura camerei dupa deschidere.

Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)

Mergi la inceput