Septilin - ce e, cat si cum se da?
Raspunsuri - Pagina 2
Darria spune:
In frigider l-am pastrat(desfacut sau nu) pana la jum. lui septembrie, dupa ce au scazut temp. sub 25. Acum il tin in camera.
asi spune:
quote:
Originally posted by Dorsilia
la sugari ati dat Septilin cumva?
Da, eu i-am dat copilului cand avea 8 luni cate o jumatate de tableta pe zi timp de 5 luni.Atunci nu era sirop.Acum ii dau o tableta pe zi pentru ca mi-e mai usor asa, ca nu ii place siropul.
La noi efectele au fost benefice sub septilin in sensul ca in perioada in care nu a mers la gradi nu a racit deloc iar in timpul gradinitei racelile erau doar la stadiul de muci.
Anul asta vreau sa ii fac tratamentul complet de 6 luni, adica din oct pana in martie.
Sanatate multa!
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
obiwan spune:
Si noua ne-a recomandat medicul pediatru Septilin si a avut efecte bune,Romana(4 ani)n-a mai racit asa des si cand a facut-o a avut o forma usoara.
Acum am inceput din nou si am de gand sa-i dau 6 luni,asa cum scrie in prospect(5 ml de doua ori pe zi)
bubu05 spune:
Si la noi e al doilea an in care ii dau Septilin, ii doua din septembrie 2-3 luni si apoi in primavara iar o cura, Tot 5 ml de 2 ori pe zi. Si Vlad a mai racit, insa tot la fel, doar stadiu de muci 3-4 zile si gata.
Oana
13+ si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Lia70 spune:
Si dr. noastra ne-a recomandat Septilin pt Alex (3 ani si 9 luni), dupa 2-3 raceli de la gradinita. Nu i-am mai dat pana acum nici un fel de sirop imunostimulator.
Am uitat insa sa o intreb pe dr. cum se administreaza (inainte de masa sau dupa ce mananca) si cum apreciez 5 ml (i-am dat pana acum intr-o lingura obisnuita de supa, una dimineata si una seara, dupa mancare).
Voi cum le dati siropelul puilor vostri?
carmenp spune:
Asta e mesajul trimis de mine catre cei de la naturaplan si raspunsul lor, io m-am conformat si i-am dat dupe 3 ani, astept de-acu sa vad ce si cum s-o intimpla;))
Buna ziua,
Nu se administreaza copiilor sub 3 ani!
Echipa NaturaPlant
http://www.naturaplant.ro/
----- Original Message -----
From: cp
To: office@naturaplant.ro
Sent: Monday, November 13, 2006 10:12 AM
Subject: mod de administrare septilin
m-ar interesa modul corect de administrare al septilinului la un copil de 2,3 ani, cite ling/zi, cite zile pe luna (stiu ca se adm minim 3 luni). multumesc
NinaR spune:
quote:
Initial creeata de diana21
Buna! Fetitei mele i s-a recomandat siropelul Septilin (pentru imunitate) pe toata perioada iernii. L-am cumparat, insa nu-mi vine sa i-l dau pana nu aflu ce e acest sirop. Plante, plante, da' ce plante-s alea? Ca eu nu pricep NIMIC din ce scrie pe prospect. Vreau sa stiu de ce e negru, ce contine, ce efecte adverse poate avea...Poate stiti voi mai multe...Si cum se da? Doctorita noastra mi-a zis sa-i dau 5 ml pe zi, dimineata, insa vad ca alte mamici le dau copiilor de doua ori pe zi.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
Poze strumfesti
Imunostimulator herbomineral, remineralizant, vitaminizant -stimuleaza cresterea imunitatii protejand organismul de infectii
-completeaza si scurteaza tratamentele cu antibiotice in cazul bolilor recidivante
-are efect antialergic in administrarea de lunga durata
-reduce riscul contactarii gripei atat la adulti cat si la varstnici si copii
-prevenirea si combaterea gripei si altor viroze
-adjuvant in tratamentul infectiilor acute de cai respiratorii superioare
-infectii cronice recidivante (faringita, amigdalita) -afectiuni dentare
-infectii ale pielii -afectiuni alergice (rinite alergice, astm bronsic, urticarie cronica)
-nu prezinta contraindicatii si nici efecte secundare
-septilin sirop este un supliment alimentar din extracte vegetale -extractele vegetale din compozitie fortifica sistemul imunitar
-compozitie - fiecare lingurita (5ml) contine: -pulberi: balsamodendron mukul (purificat) 80mg -extracte: -maharasnadi quath 30mg -rubia cordifolia 15mg (detoxifiant si puternic antitumoral) -tinospora codifolia 14mg -trikatu 13mg -saussurea lapa 13mg -emblica officinalis 8mg (vitaminizant) -glycyrrhiza glabra 6mg -administrare: -pentru obtinerea unor rezultate favorabile in imbunatatiorea starii de sanatate septilin sirop se poate administra timp de 1-6 luni -sugari: 1/ 2-1 lingurita de 2-3/ zi -copii peste 1 an: 1-2 lingurite de 2-3/ zi -la adulti: 4 lingurite de 2-3 ori/ zi -precautii: in sarcinile cu risc -a se pastra la loc uscat si racoros -a se feri de accesul copiilor -a se agita flaconul inainte de utilizare -stiati ca, septilin contine - guggul (cammiphora wighti)? -o speranta actuala si pentru viitor !!! -un arbust miraculos, din jungla indiana -face adevarate minuni, intarind sistemul imunitar atat la copii cat si la adulti si batrani, prin cresterea numarului si activitatii celulelor destinate apararii organismului impotriva infectiilor acute dar si cronice recidivante (de ex.: viroze respiratorii - gripa, bronsite, pneumonii; infectii urinare inalte - nefrite; infectii urinare joase- cistite). -actualmente, se are in vedere utilizarea acestui arbust, in speta a septilinului si in tratamentul cancerului si al bolilor cu imunitate scazuta (castigate sau dobandite) -pentru un tratament de succes, durata = 6-8 saptamani.
Orice fapta isi are rasplata ei
Nina
Andrada spune:
quote:
Originally posted by NinaR
guggul (cammiphora wighti)? -o speranta actuala si pentru viitor !!! -un arbust miraculos, din jungla indiana -face adevarate minuni, intarind sistemul imunitar atat la copii cat si la adulti si batrani, prin cresterea numarului si activitatii celulelor destinate apararii organismului impotriva infectiilor acute dar si cronice recidivante
Mie cresterea celulelor astea nu mie se pare asa o chestie grozava. O raceala mai trece cu ceai de tei, guggulul asta...fie la el acolo!
Stimularea artificiala a sistemului imunitar (de fapt si cea naturala dupa cum se stie) poate avea consecinte mult mai grave decit o simpla raceala.
A
PS produsele naturale pot fi virtual mai supuse supuse erorilor de concentratie decit cele facute in laborator, ptr simplul fapt ca fiecare planta de ciubotica cucului e diferita.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu