Mamici de Noiembrie -Decembrie2007 (90)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Hello! Am sosit si eu...si se pare ca voi vreti bataita! Ce v-a apucat pe toate cu nascarea de pe acuma? Stati linistite si lasati bbeii in pace sa creasca acolo in burtica pana la termen!

Jasmin..eu bolnava nu sunt, doar gravidutza si ma mai apuca durerile, si altele. M-am plans azi dimineata ca n-am putut sa dorm si fetele dragutele m-au compatimit!

Iuliana eu nu am facut nici o cerere. Am anuntat directiunea ca intru in prenatal cu cateva zile inainte, iar pe 1 oct, pur si simplu am dus concediul prenatal la secretara. Si gata. N-a zis nimeni nimic. Oricum pe mine m-au tot intrebat de la 1 sept cadn intru in prenatal ca sa aranjeze ploile ...cine vine in loc, etc.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

In sfarsit merge forumul asta!!!!

Ieri nu mi-a masurat colul...Nu stiu de ce....A,si cu nascutul mai repede,asa simt eu...Nu stiu de ce.

Victo si a patit ceva graviduta aceea????De ce a venit salvarea????S-a speriat?????Bine ca nu m-am dus!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel35+ Beatrice Alessia
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Neata! Noi suntem f matinali in dimieata asta,am facut si acum mergem sa ne intepe ,pt analize. Din cate vad a fost o pb cu forumul...bine ca s-a rezolvat.
Ieri am fost la eco si bebe e f bine. Are 1563 de grame (cam grasan zic eu daca ma uit in grafic),toate masuratorile sunt in parametri normali si dupa ecograf urmeaza sa vina in jur de 11.12.07(cu 4 zile mai devreme). M-a tinut la ecografie cam 40de minute de amorisem pe masa aia,bine ca a obs medicul si m-am intors putin,simteam ca nu mai pot respira. Sunt o ,ma misc in reluare si am si dureri de .

Dana 29+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Am uitat sa mentionez ca al meu col s-a scurtat...are 2.5cm.Gata de azi o las mai moale cu activitatile...ne bate tati daca mai facem efort.
Am plecat ca e tarziu.

Dana 29+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata!

Noi am schimbat prefixul azi .. deci mai avem minim 4 sapt.... maxim 7....

dany felicitari pt. grasunel Ma gandesc daca si Tustele mele sunt tot asa de bine? Sau voua v-a priit aerul de mare?

Noi continuam cu raceala si iar vomitam tot!

PUSSI 30+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Azi am si eu 27 de saptamani , micuta fata de voi

Dany felicitari pentru pitic , ai insa grija cu colul, fara efort

pussi offf , speram ca te simti mai bine .
Felicitari pentru cele 30 de saptamani

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

FELICITARI dany pt bb grasunel...si odihneste-te cat mai mult...stii ca nu e de gluma cu colul.

Pussi....uite un ...poate iti mai trece un pic....offfff saracele de voi....

Lala felicitari pt cele 27 sapt!!!!!!!!!!!

33+ ANDREI

AMR 5 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Multumesc

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Buna dimineata,fete dragi!
Va multumesc inca o data pt promptitudinea raspunsurilor voastre vizavi de concediu...
CREEM,pe mine ma intreaba cand intru in prenatal din iunie...
Ca e pomana grasa...norma intreaga,biblioteca,sefie de comisie(mai ales ca de anul asta se plateste!!!)...Asa ca oamenilor le trebuie o certitudine...Mare lucru sa nu ma puna sa scriu vreo cerere de mana si sa o autentific la notariat...ca ma astept la orice de la ei...
Da' eu o sa ma tin tare pe pozitie...

Ana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

DANNY27,felicitari pt bebelin!
PUSSI,
LALA D,la cat mai multe saptamani sanatoase si pline de fericire!

Ana 27+

Mergi la inceput