Mamici de Noiembrie -Decembrie2007 (90)
Raspunsuri - Pagina 10
dany26 spune:
FETELOR VREA CINEVA UN PISOI????????????Au aparut la mine in zona o pisica neagra cu 5 pisoi superbi! 3 negri si 2 tigrati...au cam o luna-1 luna jumate....Asa as vrea sa iau si eu unul.....dar nu prea merge cu bb mic in casa.....dar poate aveti curte sau pt bunici....sunt dragalasi foc!!!!Daca vreti incerc sa le fac si poza....
33+
ANDREI
AMR 5 Saptamani!!!Doamne ajuta!
pufulet74 spune:
Buna dimineata :)
Dany2007, felicitari pentru bebe !!
Pussi, rabdare, un film bun sau o carte buna, si o sa treaca toate in curind ... 
Roxana, Anca, cum sunteti???
------------------------
Flory
34+
Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
catus76_ro spune:
Salutare burtici cu bebici!!!
Din pacate in ultima vreme am intrat mai rar pe forum...dar citesc macar cateva pag din urma.....sa recuperez!
Am fost la dr si totul e ok, i-a ascultat bataile inimii,m-a masurat si cantarit....am luat doar 4 kg de la inceputul sarcinii...o fi normal??? oricum dr nu a zis nimic despre asta! ieri dim iar mi-am dat sange si urina pt analize!
In rest ma simt f bine....doar tot mai grea si mai rotunda
ieri, de exp, cand ma ridicam dupa scaun sau pat simteam intepaturi puternice jos , in stanga sub burtica, de nu puteam sa stau in picioare ...noroc ca azi nu mai e asa!!!
Oricum multa sanatate tuturos si sa ajungem cu bine la termen!!!
Multi pupici de la catus
in 29 sapt si mami de
ff saltaret!!!
ancadragoman spune:
Neata fetele
Ne-am trezit si noi acum,binenteles de foamea,nu ca am fi dormit prea mult azi-noapte,am avut o noapte de kk cu intepaturi in pasa si dureri de burtic.
Azi m-am hotarat dau o fuga pana la mama ca m-am plictisit rau de tot.
Dany felicitari ptr bb grasunel ,sa fiti sanatosi.
Lala felicitari ptr cele 27 de saptamani si tot inainte pana la 40

Pussi felicitari si tie ptr suma rotunda,hai ca se apropie momentul si vedem fetitele

Uitasem sa imi schimb semnatura 

anca
34+
Maria
poze
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI!!!!!!!!!
RGE spune:
NEATZA si de la noi suntem super ok..somnortosi ca de obicei facem nani mai mult dar astazi avem infrumusetare...trebuie sa ajunga manichiurista sa facem mane si pedichiura, apoi la pensat si la 15 am intalnire cu un stilist
..sper sa nu-si bata joc de capul meu...va pup si incerc sa mai intru daca mai pot mai tarziu..pupici la toate!!!
ROXANA
37+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 23 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 18 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
pussi spune:
multumim pt. urari!
lala, ancuta felicitari voua!

pufule nu mai tine figura cu cartile.. parca numai pe tati il vrem langa noi! Oare de ce n-au si ei un prenatal
???
anca si eu as pleca.. m-am sarturat!

PUSSI
30+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
RGE spune:
PUSSI..apropo de tati ..noi de cateva seri adormim in bratele lui in timp ce ne uitam la tel...am inceput sa ma simt terminata fara el...parca nu pot respira fara el..e groaznic ..cred ca de frica nascarei parca am unde ma ascunde
...si stiu ca acolo in bratele lui nu patim nimic
..cred ca-l mai las o saptamana la munca maxim si pe urma acasa cu el ca nu se mai poate fara![]()
ROXANA
37+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 22 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 17 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
ancadragoman spune:
Gata fetelor m-am hotarat...ma duc la pensat si pe urma la mama ca nu mai pot de plictiseala
anca
35+
Maria
poze
AMR MAXIM 5 SAPTAMANI!!!!!!!!!
dany2007 spune:
Pussi,Lala,Dany26,Iuli,Pufu & AncaD - multumin pt felicitari 

!
Acum am aterizat si noi cu o sete...am devorat deja 3 pahare de apa.
Fetelor vroiam sa va intreb daca stiti ceva despre storcatorul de fructe Power Juicer Express (ii tot face reclama la tv),am inteles ca e ff bun. Vreau sa ma apuc de o cura de sucuri naturale si vreau un storcator mai bun(ca sa nu stau sa tai legumele bucatele).
Dana
29+
Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
iuli-ana spune:
ANCA,si eu plec la cosmetica...La pensat si alte alea
...Mergem impreuna???
Si...bem un suc???
Sau mergem la cofetarie???

Ana
27+