Timisoara, Impreuna! (57)
Raspunsuri - Pagina 9
Mariaa spune:
bei, sunteti senzationale !!!!
am plecat la ora 17 de la lucru sub soc, acuma ajung acasa si tot sub soc va gasesc ???? mai e careva pe aici sau v-ati mutat toate la diete si prostii din astea ???? aloooo, receptiaaaa !!! aloooo !!!
auzi-o si pe Dorisa, Miss Romania....pfffff...bei, de unde veniti mei ??? sa te prezentezi cu poze Doris ca nush ce fac !!!
aido, nush ce efect o fi avut asupra ta stressu asta anume...dar la mine noptile nedormite, crizele cand era sa-mi ramana in brate mama'mea, convulsiile, ridicatu' a 85 de kile una bucata si tot tacamnul si-au spus cuvantul in 10 luni...acuma ce ma mai adun si io pe acasa cu farasul...da picau blugii de pe mine...si nu-i a lauda...
io-s osoasa si daca pun 3-5 kile se vede tare, daca dau jos la fel 4-7 kile...pic din picioare de ameteli si ma uit crucis.
am oscilat intre 63kg (da' mi-era rau deja) si 73 kile de gafaiam la urcat scarile ( nu ca acuma nu as gafai de la lipsa de antrenament optimu meu e la 67-68kg. acuma-s la 68,5
hai, dezsocati-va si dati din dejte ca plange subektu de plictiseala
www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
aidaciolac spune:
... sunt aici fai , ma duc sa vad ce ai scris ... trebuia sa iti dau un raspuns urgent ca vad ca disperi
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
Stii cum a fost la mine?
Din cauza ca Emma nu manca ca ii era rau ... si ajungeam cu ea acasa si ea tot nu manca.
Am vazut ca nu merge cu te rog frumos , cu amenintari ... m-am pus la masa si am inceput sa mananc ... si uite asa de curiozitate se apropia ... , mai facea o tura ... si pana la urma manca.
Eu m-am ingrasat asa 16 kg intr-o luna si jumatate ... si nu imi pare rau. Ce ar fi fost daca nu o indemnam nici asa ...?????
Matza Emma in actiune
Mariaa spune:
io ? ce raspuns urgent ?
lyme suport romania
ador copii
Mariaa spune:
aida, m-ai intrebat ce am facut, am rapsuns...
nu te supara, eu m-am referit strict la faza cu stressul...imi pare rau ca ai luat-o asa.
lyme suport romania
ador copii
Doris-Alina spune:
Aida, te-am incurajat la diete...ti-am scris ceva acolo...
Maria, da mami, o sa pun poze, numai sa mi le scaneze Radu...
Am vorbit mai inainte cu Anda, s-a plimbat prin parc, si-a uitat spiciul, e socata, eu la fel, nu ne revenim dupa vizionarea pozelor Anei...incredibil...
Aida, daca mai scoate Ana neste poze cu ea din categoria supersexi, zau ca ne mobilizeaza de tot...
Asa, propun, cele care vreti sa slabiti, sariti la interval cu poze din tinereti, poate asta o sa ne ajute, ce ziceti?
Eu mi-o pun pe aia de la Miss pe frigider, sa mor de nu...
Na, dupa Ana, socarea a doua...
urmeaza socarea 3 de la Anda...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Mariaa spune:
nah, bistosh nu mai dormim la noapte....incredibil de incredibil !!!!!!
editez ca sa scriu: Doris, pot sa pun io poza pe frigider ??!!! in cat timp te reinventezi??? aud ? ce termen ai ??? extraordinar ....I'm speachless.......
lyme suport romania
ador copii
aidaciolac spune:
BAI , BAI , BAI ..... BAI , BAI , BAI
Matza Emma in actiune
Doris-Alina spune:
Aida, hai scoate si tu o socare, ca si asa ne-a sarit somnul, adevarul e ca niciuna din noi nu ni-s zdravene la cap...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
aidaciolac spune:
Bai ce proaste suntem!
Cum am putut sa nu ne uitam la poze din timp?
Musai sa pun si eu pozele ...
Doris fata mea e putin spus ... sunt tare daramata acum.
Nu mai pun gura pe mancare.
Matza Emma in actiune