Timisoara, Impreuna! (57)
Raspunsuri - Pagina 6
danitin spune:
Salutare, salutare!
Stetele in spagat zici, Anda e tarrrree asta si cu rolele mele cu nuci....
Ana beton freza!!!!!
Aida eu spuneam ca, din cate am apucat eu sa vad, nu arati a avea atatea kg
Laurelu pai poate se gaseste vreo metoda de transferat kg de la noi astea suferinde la voi aia cu metabolism super. Ar fi o inventie ...
Mariaa pe unde esti? Sper ca e bine totul pe la voi ...
As mai sta la povesti dar ... conferinta presa poli, continuare filmare reclama, dus niste facturi, minim de cumparaturi, am ramas restanta cu un articol din cele trei de ieri plus ca vreau si eu putin rasfat si merg azi la mani....
Mai, e de groaza sotioru. Noi tinem banii in plicuri cu destinatii precise - intretinere, cheltuieli, curent, benzina, telefon, etc. Cat am fost bolnava el a fost responsabil cu cumparaturile si mi s-a parut mie ca-s plasele cam pline de fieare data. Si il intreb de unde a luat bani si cica a avut bonuri plus ceva completare. Azi fac putina ordine si constat ca plicurile mele cu bani sunt dijmuite zdravan la care sotiorul zice calm ca de acolo a tot luat completarile!!!
Mamica de spiridus
Vacanta 2007-2 Mai si La casuta
Spiridusul in al treilea an
Doris-Alina spune:
Eu tot nu mi-am revenit, dorm pe mine si am de lucru azi de nu se poate...nu stiu ce am, o fi slabitul de vina?
Ma simt ca o catea lesinata...
Hai sa va arat cevanoutati
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
aidaciolac spune:
doris cat ai mai dat jos? Super noutatile , dar ceva rame cu pisici nu ai?
danitin se cunoaste ca am multe kg. Pozele care le vezi tu sunt alese , am cateva in care arat de 150
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
katik spune:
normal, am plecat io, voi v-ati pus pe scris, evident!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
gonghy spune:
Anoooo
Arati BETON!!!!
Are Ciufuleasca noastra niste dejte de AUR
Si inca ceva sterge-ti adresa de mail,nu stii cine mai baga ochiu' p'acilea si te trezesti cu cine stie ce pe comp asa a spus batbatzelul mieu.
Eu ies pe la pranz afara cu si o duc la Mall sa o dau pe jucariile alea zburatoare.
Katik ce spui vii si tu cu gorobetii??
Si vad ca nu a dat nima nici o kafa,iaca va dau eu cata vreti
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
katik spune:
laura, sorry, acu chiar nu pot! gorobeata cea mare este la gradi, iar cel mic doarme acuma, iar cind se trezetse, pe la 3 plecam la gradi dupa cea mare.
intre timp mai spal un geam, asa am in plan, inca nu m-am apucat
pai la sotior ii dorim reparare grabnica!!!
Poze noi
katik spune:
am fost si noi ieri cu totii la sedinta cu parintii. eu cu copiii afara in curte, sotul inauntru la adunare.
pai vestea este ca fata este super isteata dar nu e deloc atenta. ce face face f. bine si repede dar nu asculta ce i se spune, nu e deloc atenta.. asa ca aici trebuie lucrat puternic. in rest, cumparaturi pt. grupa, pt. gradi.
incepem cu dansul, engleza si de saptamina viitoare inot. trebuie sa cumparam aripioare, nu stiu daca mai gasim pe undeva ca s-a cam terminat sezonul
Poze noi
anda spune:
katik, nu te impacienta...toti sunt destepti si neastamparati ...asta auzim si noi la sedinte...
daca ai gasit aripioare sa-mi zici si mie. casca nu trebe?
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Mariaa spune:
sunt prin zona da' am de lucru la birou...
Doris, creca trebe asigurate dejtele alea de aur stii vorba aia, daca ai o gaina care face oo de aur, ai grija de gaina!
noi am inceput mutarile, impachetarile si pana seara tarziu suntem la apartament.
pe mine ma apuca foamea si ameteala numa' citind de curele voastre...nu sunteti pe treaba voastra...oricum va tin pumnii sa reusiti.
va pupez
www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
katik spune:
anda, nu, la noi nu s-a cerut casca doar slip (fara sutien), slapi, halat, uscator de par, prosop si aripioare pt. inceput.
mai vedem, cine stie, la fata locului ce mai constatam
mariaaa, spor la impachetat si dezpachetat! bucura-te ca nu ai nevoie de cura ca tare naspa este
Poze noi