Timisoara, Impreuna! (57)
Raspunsuri - Pagina 5
anda spune:
hai neatza si de la mine.
aidoo, faceam acelasi lucru la superdieta :)
laurelu ce-ai mama, o aterizat si la voi ghinionu? is stelele-n spagat sau ce-are bre toata lumea cu ruptu oaselor???
anooo, arati beton, mi s-o parut ca s-or sters fo 10 ani de pe moaca ta, pe bune.
am incercat sa intru si-mi zice "Sorry. The administrator has banned your IP address. To contact the administrator click here"
asa ca l-am mailui pe admin sa vaz ce pot face.
hai spor la trebi
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
anda spune:
aidaaa, da-mi un pm cu id de mess sa te bag la mine ca mai am vrut sa te-ntreb neste lucruri :)
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Doris-Alina spune:
Pfiuuu....ce emotii am avut pana a scris Ana...
No, gata acum mi-s ok, daca-ti place...
Cum ti-a stat freza dimineata? sper ca nu ai dormit in fund...sa-mi zici ce-au zis colegii la lucru, dar mai ales ce-a zis Marius, atat de tine, cat si de Dunia.
Laurelu, eu is una din speciile impiedicate, si de obicei ma busesc la degetele de la picioare, te miri prin ce...in afara de injuraturle aferente, cred ca mi l-am rupt de nspe ori, dar zau ca nu m-as fi dus sa mi-l pun in ghips...e cam stramb unul, dar merge...
Mi-e somn de crap, faceti-mi ceva sa ma trezesc...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
anda spune:
dorisake nah. te-ai trezit? daca nu, trimit neshte skobitori.
ce-i pe la gradi???
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Doris-Alina spune:
Pai ce sa fie?
Mi-a recitat ieri Ines atat de frumos, poeziile de la cifrele 1, 2, 3 si 4.
Meniu de dimi:
Paine neagra cu almete si cascaval +lapte cu miere
pranz:
Ciorba a la grec de pui
Ficatei cu fasole verde,
banana+ suc de porto
Azi au dans, asa ca iar o gasesc fleasca...sa stii ca ne-a dansat ieri tare frumos si canta un cantec , habar n-am nici nu-mi bat capul, astept sa rad la serbare...
Cam atat, maine nu au sport, sa nu uiti de frunze...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Ana68 spune:
Mah,Doris,pe Dunia doar am descris-o la ta-su,ca am dus-o la camin aseara,insa pe mine m-a admirat,probabil ca daca nu erau rusii in zona admiratia lui fata de mine ar fi fost incununata cu un succes deplin....dar recuperam,nu-i bai.Pai dimineata ziceai ca-s electrocutata,evident,insa oleaca de apa si vre-o cinci degete prin par au facut minuni....asa ca freza e ok si fetili de la munca au observat imediat schimbarea...
Anda...imi pare rau ca nu se deschide.Din cate stiu al tau are cont acolo,ai incercat sa intri cu contul lui?Nu imi dau seama care-i baiul...Stiu ca de dai o googalire apare acolo...in fine.Incearca si de aici: www.clubtoyota.ro
May fetele,care aveti copilasi nazdravani,daca nu va asculta si sunt obraznici si ati epuizat toate metodele de constrangere ,amenintari si pedepse...aratati-leASTA si garantez cumintenie maxima si ascultare imediata...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
aidaciolac spune:
... bay ca pana v-am citit ...
ano betoane betoane ... dorisake nu mai scapi de mine ...
anda nu inteleg cu ce id sa trimit si cum . EU
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by anda
aido, n-ai yahoo messenger?
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
... mai ca era sa cad din fotolui de ras cand mi-am dat seama ce ai cerut Hai ca ma duc sa beau si eu putina cafea si sa fumo o tighi , ca sa intru si eu in normal
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Ana68 spune:
Anda...io nu te am in mes...baga-ma si pe mine...eu mi-s petenchea@yahoo.com...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana