Timisoara, Impreuna! (57)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

bey, da' voi nu mai aveti si alte treburi, ai? dati aici din degete de numa', ce, vi-s chiar dactilografe????!!!
danitin, il iei si pe hazband la vizitat stilpii?
ana, am fost la soare cu ambii gorobeti. fii-mea tuseste un pic, nu are muci, aseara era subfebrila, azi nu.n-am dus-o la gradi ca, dehh, asa sunt regulile. vedem luni. la robi ii curge nasul, nu tuseste, nu are febra dar e super miriit.
aida, ce ai papat azi?da' cit timp trebe mincat usturoi gramada?
treb sa fug ca urla robi, numa' ce l-am parcat

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

evident ca dupa ce a urlat robi o tura, vine krisztina si are chef de orice numa' de dormit nu
ma duc sa pun la foc mincarica lui robi, mai vin, poate veniti si voi

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Aida...sa ai o mie de ani de sanatate...ca mi-ai facut ziua frumoasa,am clatit ochii si mi-am improspatat sufletul cu miasme primavaratice de tinerete...si a dat poezia in mine ca cacarea dupa o cura cu prune...
Saru-mana!
Kati,nu-mi spuna ca va bantuie si pe voi cocostrocii...ufa,ca nu se mai termina o data....sa fiti sanatosi!

Mai fetelor,sa va intreb pe toate:ati vazut subiectul ala "Tatici cu burtici"? Daca nu intrati si studiati "problema"...pe mine m-a cam impresionat si mi-a cam scufundat corabiile....noroc cu tomitanca mea care m-a readus la sentimente mai umane cu pozele....Apropos:cum il cheama pe frumosu'?

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

bey, anoo, unde dreq e subectu' ala, ca ma invirt de juma de ora si nu gasesc!

Poze noi

Mergi la inceput

Aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108560

Si faceti clik pe linkul ala si plimbati-va prin pagina
E impresionant...

Mergi la inceput

Bay,io ma pregatesc sa inchid pravalia pe azi...sa aveti un vichend frumos si va pupez!Vorbim noi pe luni...haidi pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

bu-hu-huuuuu !!
a tras fermoarul Ana si gata ati amutit toate ?? sau sunteti in shpaiss la sunca ?? aa, pardon , la usturoi ??

www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput

nuuuuu la speiss, la calculator acum cit mai e liber ca dupa aia... vine omu' de stiinta sa lucreze
de mincat am mincat total sanatos: gaigana de oua cu cirnati si brinza de burduf, acu' 1/2 de ora, deci, tot sanatos

Poze noi

Mergi la inceput

io tot nu m-am lamurit cu usturoiul asta: cum puteti inghiti cite un catel din ala urias fara sa-l taiati? daca se taie nu miroase? ca m-ar da al meu afara din patul conjugal

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Bu-hu-hi-hi si de la mine...

Mai e cineva prin zona?

Maria, ce carnati draga? io mi-s printre branza dulce si scumiere, nu stiu celelalte ce fac...
Katik e printre omlete si carnati, auzi...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput