Mamici de septembrie-octombrie 2007 (91)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata
noi am avut o noapte buna, Miru a papat la 3 si acum la 7 , ceea ce e super, cred ca e prima data cand ma trezesc dimineata si nu sunt chioara de somn

Devylla dulce tare printesuca iar tu normal ca nu-ti faci probleme , nu ai urme de kile multe in plus, asa ca altii

Isabeluta ce frumos si ce norocoasa ai fost sa nasti usor sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos

poze
Marta si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata,

Noi am avut o seara de cosmar si o noapte linistita. Nu stiu ce a avut bebe aseara a urlat, e prima data cand il aud facand asa, am luat-o prin eliminare: papat era, schimbat era, criza de colici nu....singura explicatie era constipat, nu facuse kaka ieri. L-am ajutat cu termometru nimic.....dupa cateva ore de distractie am hotarat sa-i pun o jumatate de supozitor eferalgam, care l-a calmat instantaneu, ce l-o fi durut???????? sa fie totusi de la constipatie??????????? de 2 zile iese tare greu, ieri nu a iesit deloc, in conditiile in care facea kaki si de 4-5 ori pe zi. Cu ce oi fi comis-oooooooo de l-am constipat nu stiu si nici nu imi dau seama, cert este ca azi o sa cumpar supozitoare cu glicerina sa am in casa, daca nu am avut nevoie nu m-am gandit sa cumpar.Dupa faza cu supozitorul ne-am calmat si am dormit chiar linistiti, ne-am trezit la 2ore sa papam, ceea ce a fost bine si pt mine, in ultimele nopti se trezea si din ora in ora ss pape... fomistul meu.Acum doarme, asa ca profit si eu sa intru pe aici si sa pap linistita, are un obicei... cand stau la masa cum tipa.

Gata merg sa pap.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/user/cecilialata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

CAPITOL NOU AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Roxuleeu alaptez,dar mi-a zis pediatra sa n-o mai trezesc noaptea sa manance pt ca a luat f.f.f.bine in greutate(1,800kg in nici 6 sapt).s-a intamplat sa doarma si 5-6 ore legate noaptea si nu am trezit-o.E la fel de improtant si somnul pt crestere,ca si laptele.

Nu mi-a spus nimeni daca se confruta cu probelma constipatiei ca mine!Poate fi de la picaturile de colici?Iese la 48 ore cu supozitor si iese mult!

Multumim tuturor pt complimente!

alina+ANDRA MARIA
http://good-times.webshots.com/slideshow/560929740KFSaSJ;jsessionid=abc_USB9ICdcjduuI3Uvr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by luy

Roxana, uite de la noi un si o , offf ce mai patimesti si tu...
Emma, bebe este foarte frumos, iar pozele... o incantare ! Imi place la nebunie poza aia cu "tata fericit"
Vazut si poze de Tudor, gandacelul lui Urmy...
Ca sa nu mai vorbim de Ioana, trandafiras de carpatina... Avem numai fotomedele aici, la odiseea noastra !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze

multumim frumos

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by Gabriela77

Emma, tare dulce bebe Andrei!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

saru' mana!

emma

Mergi la inceput