Mamici de septembrie-octombrie 2007 (91)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Tomasa mult. Ma fac eu bine - sunt f hotarata! Azi era termen...
Andries, multzumesc, esti o dragutza.
Pai tonus am, energie cat incape - acuma inainte de CTG iar ma plimbaresc prin orasel un pic. ... doar sa vrea mister!

... desi la ce tratamente primesc parca nu m-as mai grabi cu despachetarea lui Michael din ambalaj...

Revenim la lucruri serioase - ca rosesc pana-n urechi
Sim nu stiu despre ce obiect e vorba. Dar eu l-as spala cu ceva carpa uda si nu l-as scufunda in apa.

Piciulika 40+ Michael
www.flickr.com/photos/10474507@N06/sets/72157602122148487/detail/?page=4" target="_blank">In saptamana 40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Pai, Tomasa, am primit un sarpe cu clopotei Lamaze si are in bot o chestie care canta...deci nu prea pot sa il bag in apa cu totul. Si mai am o girafa tot Lamaze care zornaie si ea. Dificila treaba...

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Uite, asta:
http://shop.learningcurve.com/product/detail/LC27107
si asta:
http://shop.learningcurve.com/product/detail/LC27025

Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Piciulika draga ia de te du la casa ta si lasa-ne-n pace!!! Cum poti sa fii asa de frumoasa si subtirica? Tie chiar nu ti-e jena??? Doamne fereste!!! Pai noi toate plesnim de nu se poate si tu ne dai cu frumusetea si gingasia pe la nas???? Deci vrem sa-l vedem pe bebe Michael cat mai repede la moaca. Daca tu arati asa, ma intreb ce minune de copil o sa iasa...????...

PS - Trebuie sa te bagi urgent la Concursul Miss Odiseea Sarcinii!!!

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Piciulika, crezi ca e suficient sa le sterg cu o carpa umeda? As cauta o solutie dezinfectanta, ceva. Hai ca ma dilesc de tot

Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Am vazut si eu pozele, Piciulika. Pai se poate, nene? Arati betoooooon!

Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Simmm ce dragute sunt jucariile lui Stefan!!! Super truper!!!! Eu cred ca spalatul asta la suprafata e ca si cum ai freca un guler de camasa. Trebuie sa nu fie sub jet de apa, pentru ca sa nu afecteze vatelina aia din interior, sa se faca numai caloti si sa-si strice forma... Dai cu putina apa si sapun sau detergent lichid si apoi clatesti usor. Ca si cum ai vrea sa scoti o pata de pe rochita cu care esti imbracata... Nu stiu sa explic eu prea bine... Mai da o cautare pe net si poate te dumiresti...

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Roxana, Tomasa, nu-i vorba ca nu s-ar vedea deloc. E un punct, mai degraba vinetiu, si zona din jur e un pic umflata. Dar nu e rosu. Si totusi, sunt aproape 5 saptamani.

Tomasa, daca nu ti-e greu sa afli unde a facut testarea de anticorpi, mai ca m-as duce si eu sa o fac, asa, ca sa stau linistita. Ca atunci cand mi se "infiltreaza" o idee fixa in scafarlie, greu mai scap de ea.

Sim, sunt tare haioase jucariile! Dar zau ca nu stiu ce inseamna sa le speli la suprafata. Inainte sa le vad credeam ca sunt din plastic si se pot sterge.

Picio, io te vazui mai demult, dar nu spusei nika, de ciuda...

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora

Vaiiii,Carpatina,ce treaba frumoasa ati facut tu si tati:Ioana e un inger,mi-au dat lacrimile instantaneu,e asa frumoasaaaaa,exact trandafiras,cum bine i-ai spus ieri!
M-am topit instantaneu!
Sunt geloasa pe duamna Picea,cu asa o nora,mor de oftica,ca am si io baiat frumos sa-i faca curte Ioanei a ta!
Cred c-o sa-l provoace Mihnea la un duel pe Michael,sa vedem care pe care!

Teodora 38 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Duamna... Picea e in vorbe cu Amar.. nu cu mine..

Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

mai revin si eu cu intrebarile (Rox - am retinut raspunsul tau, sar'na )

am schimbat acum pe bb si am vazut ca deasupra buricului s-a facut o depesiune, o adancitura, oare se trage buricul inauntru? voi ati vazut asa la ai vostri?

eu am citit pe net ca in primele luni bb nu se alinta ci chiar are nevoie de mama, de caldura ei. Asa o fi? Eu am impresia ca al meu ne cam joaca cum vrea el, ca se alinta. Asa simt eu. E adevarat oare? Azi, toata ziua, a vrut numai la tzatza si adormea cu ea in gurita.

http://picasaweb.google.com/urmychance/TUDOR

iubirea mea - Tudor Constantin

Mergi la inceput