Mamici de septembrie-octombrie 2007 (91)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Mamaaaaaaa, Carpatina, ce falcute are si ce dragalasa e! Auzi, ma inscriu si eu cu bb al meu la facut curte . Na, ca acum e concurenta mare
MihaStroescu, eu l-am scos pe bb la inceput cate jumatate de ora, apoi o ora, apoi 3 . Am luat carut, dar unul care merge fara probleme si la iarna. Scaunul auto se numeste scoica si am luat. Scoica trebuie asezata neaparat in sens invers pentru ca bb nu are muschii gatului suficient de puternici sa suporte franele daca l-ai aseza cu fata. Cantar am unul electronic si e OK.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

MihaStroescu, medicamente nu am luat dinainte, am asteptat sa vad ce spune pediatra.
Teo, sa stii ca la CF2 era OK.

Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Annisia, sexy ca tine nu pot fi niciodata, asta sa fie clar. Burta mea e cam la fel, nu e mai mica, insa la mine se vede mai rau sub buric si sus s-a aplatizat si atrage atentia la colacel (nu imi dau seama cum ar aparea in poze). Insa tu esti mai compacta, eu ma flescaita. Mai si am ramas cu o dunga ...neagraaaaaaa. La tine aproape nu se vede. Si am un buric...o gaura ca de soarece. Dar fata de cum eram eu zic ca arat bine. Uite azi am indesat niste raiati pe mine. Eee?

Urmy, tare dulce puiul tau!

Pinacolada, sa iti traiasca Luca si sa fie sanatos si norocos! Nu stiu nimic de locul de joaca cu pricina din pacate.

Emma, eu nu alaptat nici la Alex si nu mi-a zis nimeni sa ii dau nimic. Nici acum. In plus nici Alex si nici Andrei nu au pus gura pe ceai. Andrei se face ca vomita.

Ana, la Alex avea un pic punct rosu si atat. La Andrei a fost mai mare dar acum tot asa micut e. Lui Vlad nu i s-a inrosit deloc deloc? Nu cred ca se poate sa nu se inroseasca deloc, poate mai tarziu.

Carpatina, pupa dulcica de Ioana de la mine pe falcutele dragalase !

Alina, tu alaptezi? Daca da, nu e tocmai ok sa ii scoti masa. La biberon poti incerca, dar nu brusc, incerci sa o decalezi usurel, si te asiguri ca la 12 a mancat bine de tot.

Teodora, tu te-ai ticnit iubita? Ce iti veni cu Municipalul? Ca are copilul fractura si nu s-a vazut nu e indolenta? Ca a iesit cu Klebsiella la buric ti se pare ok? Ma superi sa stii!

Piciulika, tare as vrea si eu o clinica din asta, ti-am mai zis eu! La noi asistentele alea merita macar o ciocolata sa nu mai fie asa acre, ca extasy ar fi prea mult.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

MihaStroescu, medicamente nu am luat dinainte, am asteptat sa vad ce spune pediatra.
Teo, sa stii ca la CF2 era OK.

Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Nu am mai intrat de mult....raportez niste zile de cosmar.....cu crize de colici f violente, plansete cu orele fara oprire, iar in cele din urma diaree la bebe. Saracutu a facut kk de a trecut si de pampers si s-a murdarit pana la gat. Iar cand am crezut ca a scapat, dupa 2 zile, au aparut crampele la mine si uite asa a fost randul meu sa stau cu ceaiuri de menta, etc

Problema mea cu alaptatul nu a incetat. Bebe nu doarme deloc daca nu ii dau completare o data pe zi, sta si plange toata ziua...imi este frica sa nu se invete cu biberonul si sa nu infometez copilul. Completarea i-o dau tot cu lapte de la mine ....ma mulg noaptea cand doarme mai mult. Aseara am scos 130 ml....Poate nu mai esxte suficient. Am incercat si varianta cu linguritza si piciul mananca bine si inghite totul, dar cu plansete intre linguritze...ar vrea sa aiba flux continuu si fara intreruperi...si dupa 1 ora de linguritza vrea ikar tzitzi...asa ca o sa vedem
Sabina am incercat varianta ta, cu scosu afara dupa 1 ora de papa....si nu a tinut...a dormit in masina pana in parc, dar cand a ajuns acolo, s-a pus Mario al meu pe un plans de se uita toata lumea la mine. In plus m-am ales si cu o vizita de o saptamana a soacrei, care saraca crede ca infometez copilul.
Si cu fizicul ma simt si eu ca o balena.Nu imi vine sa cred ce vad in vitrine cand trec prin dreptul lor. Ieri am fost la Mall la cumparaturi, ca nu mai intra nimic pe mine....si imi venea sa fug de acolo cand ma vedeam. In schimb sotul meu e foarte incantat....dar cred ca mai degraba este influentat de venirea pe lume a lui bebe si ma iubeste mai mult, dar nu stiu ce naiba vede la mine.
Sim tu ce ceai bei si cat? Eu imi fac de anason si chimen..2 cani de anason (1 lingurita la 2 cani)si una de chimen (1 lingurita jumate la o cana) iar pe ambalaj scrie sa nu se depaseasca doza zilnica. Tu cum il prepari???

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Betty, tot ceai de chimen si anason beau, dar am procedat astfel: am cumparat cantitati egale de anason si chimen, le-am amestecat intr-un borcan si pun o lingurita de amestec la o cana de apa. Beau cam 2 litri pe zi.
Am o intrebare, fetelor. Am primit niste jucarii pe care scrie ca se spala la suprafata. Asta cum se face????

Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Betty, 130 ml nu poate fi infometare. Mie atat mi-au calculat la o masa pentru Andrei la 5.5 kg. Si cam atat mananca. Nu cred ca e putin.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

pozici noi cu Andrei:

http://community.webshots.com/album/559900319NjkeAH?start=60

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

multumesc pt aprecieri la adresa lui Tudor.
Azi mi-a lasat iubi laptopul acasa si am mai dat gata vreo 2-3 capitole din urma.

am schimbat acum pe bb si am vazut ca deasupra buricului s-a facut o gaurica, o adancitura, oare se trage buricul inauntru? voi ati vazut asa la ai vostri?

eu am citit pe net ca in primele luni bb nu se alinta ci chiar are nevoie de mama, de caldura ei. Asa o fi? Eu am impresia ca al meu ne cam joaca cum vrea el, ca se alinta. Asa simt eu. E adevarat oare? Azi, toata ziua, a vrut numai la tzatza si adormea cu ea in gurita.

http://picasaweb.google.com/urmychance/TUDOR

iubirea mea - Tudor Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by aeperju

pozici noi cu Andrei:

http://community.webshots.com/album/559900319NjkeAH?start=60

emma

ce bine aratati,...super pozele, iar Andrei e tare frumos.

http://picasaweb.google.com/urmychance/TUDOR

iubirea mea - Tudor Constantin

Mergi la inceput