Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (231)
Raspunsuri - Pagina 19

Giova spune:
Giova spune:
 observ ca tot ce face mario, si marco. irino zi te rog lui fiu-tu' sa nu-i mai transmita nimic la al meu!!!!
Cata nu cred ca poti boteza bb-ul nasei lui Bia. 
Cat despre cat de grasuna a fost si cum e acum....am si eu un specimen dintr-asta in casa. cand ma uit ce sunci si dungi avea la manute si picioruse mor!!! si cand il vad acum.....oricum e bine...iar a ajuns la 12 kg . Recupereaza foarte repede, dar tot asa le si pierde.
. Recupereaza foarte repede, dar tot asa le si pierde.
_
Gio si  Marco (6 ian. 2006)
Marco (6 ian. 2006)
  poze  www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

d_melli spune:
d_melli spune:
Giova recunosc specimenul...e identic cu al meu si asta la fel procedeaza in parc...darama tot ce vede imp[inge pe toti...plesneste...la masini la fel ...le mai da si cate un picior ca e mai distractiv asa.Ai sa vezi tu ce se cumintesc astia si or sa fie cei mai cuminti sectanti.

d_melli spune:
d_melli spune:
Giova recunosc specimenul...e identic cu al meu si asta la fel procedeaza in parc...darama tot ce vede imp[inge pe toti...plesneste...la masini la fel ...le mai da si cate un picior ca e mai distractiv asa.Ai sa vezi tu ce se cumintesc astia si or sa fie cei mai cuminti sectanti.

monica70 spune:
monica70 spune:
 Vai ce show o sa urmeze,ca pe cum cresc,cred ca tot mai  se fac,mai ales baietii cred.
 se fac,mai ales baietii cred.
IRINA da' ce cuminte a fost Mario cu Diana cand ne-am intalnit,n-a fost deloc deloc violent!S-au jucat foarte frumos impreuna,au fugit,sarit catzarat pe banci,tzipat etc. 
A fost figura la o faza.Dupa ce a vazut ca s-a catzarat Diana in caruciorul lui,a pandit-o pana s-a dat jos si s-a urcat el repede - si se uita asa la ea,gen "asta e al meu!!!"
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007 
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME 
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA 
http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php

Giova spune:
Giova spune:
 Toanca sper ca ti-a trecut durerea de cap, sa nu racesti!!!
Bianca lasa ca si Marco a plans azi. lapte, aseara si de dim. a baut doar cate 100-=150 ml. nu stiu ce e cu el, or fi iesind maselutele...
Irino asa o fi. si nepoapat lui Clau tare rea a fost cand era mica, si acum e de o cumintenie....
si cand il vezi pe Marco cu fatuza aia de ingerash...zici mama ce copil cuminte, dar cand isi pune moaca de  ...atuunci e clar ca face ceva.
...atuunci e clar ca face ceva.
aseara iar l-a plesnit pe Clau, a trantiti sertarul, usa de la balcon, a tras de perdea...i-a tinut Clau o teorie, mama ce cuminte statea si se uita...pe urma a inceput sa  si sa vina la mine.
si sa vina la mine.
_
Marco (6 ian. 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Giova spune:
Giova spune:
 Cosmi  . nu ai pozat baiatul cu aatele in frunte?
. nu ai pozat baiatul cu aatele in frunte?
Cristina pai ai un baiat!!!! el oricum era cuminte si inainte, bravo Razvan!!! Imi pare rau ca rage noaptea , nu-l doare nimic?spor la treaba si bafta la dr.
, nu-l doare nimic?spor la treaba si bafta la dr.
Moni cand e nunta? ti-ai luat rochita? pune poza!!!
Ioana chiar ca sunt faine desenele. Ii voi pune si eu azi lui Marco, i-am mai descarcat si de pe net unele asemanatoare.
Aseara se uita copilul meu la Shreck 2 pe italieni de nu avea treaba. mama ce i-a placut.
_
Marco (6 ian. 2006)

d_melli spune:
d_melli spune:
Mai eu nici nu ma mir de Razvanel.Trebuie sa il vedeti in realitate sa va dati seama ca e un copil cu totul deosebit.O sa vedeti voi ce crai frumos se face asta. Si cuminte si dulce...jos palaria.

acina spune:
acina spune:
 Numai Andrei si-o ia de la toti.
Cred ca noi suntem de vina ca mereu l-am batut la acp sa nu o loveasca pe Ale si el saracul crede ca asa trebuie sa se comporte.
Ideea e ca se mira cand vede ca e un copil violent...Il ocoleste...
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
 (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/