Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (231)
Raspunsuri - Pagina 18

monica70 spune:
monica70 spune:
 INGRID banuiesc eu cum a reusit  Pai daca are si fortza asa cum are viteza,aoleuuuuu
 Pai daca are si fortza asa cum are viteza,aoleuuuuu 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007 
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME 
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA 
http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php

monica70 spune:
monica70 spune:
 IRINA da' vecina e vreo tanti sau o fetitza? Ca n-am inteles.Daca e prima varianta ,macar de-ar fi vreuna din babele alea 

d_melli spune:
d_melli spune:
 Deci sa revenim...cu tusea stam bine insensul ca dupa prima doza de antibiotic nu a mai tusit neam...exceptand seara dupa ce a adormit cand a inceput recitalul...tuse seaca de data asta dar destuld e puternica...zburat suzeta la tuse si ridicat si tipat:undi , undi?( moldoveanul lui mama!)...intr-un final s-a potolit ...a mai tusit un pic si azi dimineata. Medicul nu a mai trecut ieri cica ne vedem azi.El in schimb nu are nimic dovada fiind tembeliile pe care le face.
Cu piatra a fost simplu ...la noi la bloc si-au izolat exteriorul niste vecini si au gasit de cuviinta sa imprastie pietroaiele in gradina de joaca facand o alee. Drept urmare fiimiu profita din plinaruncand cu ele in oricine. Si credeti-ma ca si-a furat-o cu varf si indesat d ela mine insa nu face decat sa il amuze teribil. Noroc ca a venit tasu care l-a luat de par...urlete 5 min si apoi...la pietre ...iar tras de par ...iar la pietre...si tot asa pana am plecat in casa...foarte capos.Oricum situatie tragico-comica...aia cu arcada cat gulia crapata si ami vine si oalta vecina care o intreaba:te-a batut barbatu?
...la noi la bloc si-au izolat exteriorul niste vecini si au gasit de cuviinta sa imprastie pietroaiele in gradina de joaca facand o alee. Drept urmare fiimiu profita din plinaruncand cu ele in oricine. Si credeti-ma ca si-a furat-o cu varf si indesat d ela mine insa nu face decat sa il amuze teribil. Noroc ca a venit tasu care l-a luat de par...urlete 5 min si apoi...la pietre ...iar tras de par ...iar la pietre...si tot asa pana am plecat in casa...foarte capos.Oricum situatie tragico-comica...aia cu arcada cat gulia crapata si ami vine si oalta vecina care o intreaba:te-a batut barbatu?

.
.
Deci o sa vedem si de acum incolo cum facem ca e jale ...ata pe langa cateva bucati pe care le-a dat la doua fetite ca nu il lasau sa puna mana pe papusi. Nu degeaba toti copii zic ca e cel mai obraznic din cartier.Mie personal nu mi se pare.O sa va explic si de ce dar nu acum.
Revin

d_melli spune:
d_melli spune:
Vecina , mama unei fetite. De vreo 45 ani.Acum sa fiu rea o cam merita ca prea o schingiuie si o bate pe fetita ei de fata cu toata lumea.Si e un copil deosebit de cuminte.

acina spune:
acina spune:
 Merci de raspunsuri fetele.E vorba de o firma din cadrul grupului.Deci imi voi da demisia de aici si ma angajeaza automat pe cealalta firma.Am vb cu seful meu si a fost de acord.
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
 (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

monica70 spune:
monica70 spune:
 IRINA bine ca n-a fost copil si ca macar a patit-o una rea  Nu stiu daca ai cum sa il potolesti,cunosc genul asta capos
 Nu stiu daca ai cum sa il potolesti,cunosc genul asta capos  El se distreaza,nu cred ca realizeaza inca ce face.
 El se distreaza,nu cred ca realizeaza inca ce face.
Eu am vorbit cu Ghitza,zice ca e ok Diana si a cerut ... DEENE MATE  nici nu stiam ca le zice asa,acum se uita pe Cartoon cica,nu stiu la ce ... na uite,ca habar nu aveam ce mai face ea dimineatza
 nici nu stiam ca le zice asa,acum se uita pe Cartoon cica,nu stiu la ce ... na uite,ca habar nu aveam ce mai face ea dimineatza 

Giova spune:
Giova spune:
 Hello si de la mine!!!!
vad ca si-a revenit forumul. ma gandeam ca l-au oprit sa caute iconul pt. Moni 

Nu am citit decat pagina asta...Irina ce a facut Mario? a spart capul unei tanti de 45 ani? e tare pustiul!!!!
 e tare pustiul!!!!
Marco nu a ajuns inca la performanta asta (feresca sfantul).
Ieri in parc am crezut ca innebunesc:
a luat pietricele mici si arunca in toate masinile parcate, se urca pe gard pana in varf, sarea inapoi si iar... . pe urma a trecut la  copii, pe Vlad l-a capacit de nu s-a vazut, cei care veneau si-i luau jucariile :plame si pietre la greu in freza. dar el are pretentia sa ii dea toti jucariile, daca nu i le da, le ia cu forta
 copii, pe Vlad l-a capacit de nu s-a vazut, cei care veneau si-i luau jucariile :plame si pietre la greu in freza. dar el are pretentia sa ii dea toti jucariile, daca nu i le da, le ia cu forta . Mi-e si rusine sa mai ies in parc, numai gura mea se aude si cum urla marco daca il iau de undeva, sau iiiau vreo jucarie.
. Mi-e si rusine sa mai ies in parc, numai gura mea se aude si cum urla marco daca il iau de undeva, sau iiiau vreo jucarie.
Azi dimineata a fost totul ok, pana am ajuns sa-l dezbrac la gradi. a inceput sa si nu vroia sa se dezlipeasca de mine. nu stiu ce are, vreo zi proasta probabil.
 si nu vroia sa se dezlipeasca de mine. nu stiu ce are, vreo zi proasta probabil.
am luat rezultatul de la copro, e negativ, dar l-as mai repeta, ca cica, nu ies din prima. eu nu cred sa aiba lambri, dar pt. linistea bunicii lui .
.
fug sa citesc, revin.
_
Gio si  Marco (6 ian. 2006)
Marco (6 ian. 2006)
  poze  www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

d_melli spune:
d_melli spune:
 Acina bafta la noul loc de munca si sper sa fie exact cum iti doresti.
Moni sa sti ca la asta ma gandeam sie u sa nu fi fost un copil.Erau doua fetite de 4 ani si doi gemeni fata si baiat de 2 luni . Nu stiu cat de greu va fi de dresat dar incepem campania.
. Nu stiu cat de greu va fi de dresat dar incepem campania.

monica70 spune:
monica70 spune:
 Ha ... deci si Marco  ,care mai se inscrie?
 ,care mai se inscrie?