Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (231)
Raspunsuri - Pagina 13
monica70 spune:
Buna dimineatza! Proba de DC. ![]()
DENISA pusi Danei daca va intalniti sau mai vorbiti! A bagat nasul ultima oara p-aci numa' cand nascusi tu
Stiu ca era super ocupata.La fel e si Florinini,ce bine era cand zaceam cu
in sus si ni le maasuram cu ... tastatura
Despre inaltime cred ca e cea mai inalta Emma.Si Ioana Danielei e inalta bine,dar nu stiu cat are,dupa mine vreo 90 are si ea.
ANA tot cu Mikey e Tibi
? Bine ca i-a trecut raceala !
TOANCA spor la lucru!
CATA chiar cand e examenul,nu luni? parca a sa am inteles.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA
http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php
loren@ spune:
Neata...vad ca a mers Dc mai mult de-o groaza!
Denisa luni dau de permis abia...cred ca Emma si Ioana (avea 90 cind avea Bia 87) de March sunt cele mai inalte fetite, daca Anusca nu a mai pastrat ritmul alert de creste in inaltime
....
Bee mie imi place mult culoarea de par a Anei
...iar firul poate isi schimba textura in jur de 3 ani..si Bia are parul pisicos.
Apropo de par, m-am facut cu vopseaua aia care curge cica la 8 spalari, m-am facut rosu foc
, e super culoarea,dar nu am fost atenta si nu a prins pe tot parul, asa ca ma bate gindul sa mai cumpar 1 plic sa ma mai fac o data...daca nu, astept sa curga, ca nu e ceva de nu pot sa ies din casa.
O zi usoara, eu am de tocit!
Bia
Biancas spune:
Buna dimineata si de la mine...
Cata, nu vad de ce nu ai avea voie sa botezi. Eu i-am botezat copilul prietenei mele celei mai bune si ea mi l-a botezat pe Dani. Nu vad nici un inconvenient sa nu poti boteza. Poti intreba un preot pt linistea ta.
Moni, felicitari pt steluta veterana.
Ali,
Iarinei.
D_Melli sanatate lui Mario. Ai facut alegerea inteleapta in privinta medicamentului. Atata isterie in ziua de azi "vai...ii dai antibiotibiotic?" Sunt cazuri cand trebuie si e de 10 ori mai bine.
Maraki, si eu vreau la Oktoberfest
.
Fug sa imi duc copilu la cresa.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
CATA ce bine ma simt cand aparem in duet
Spor la invatat!
Si eu azi am de tras p-aci,dar acum inca beau cafeaua si incerc sa ma trezesc.
Diana toata noaptea a scancit si a vorbit prin somn,nu stiu ce a avut
Nu s-a trezit de tot,dar la un moment dat cand a zis caca pishu ,am lasat scutecul mai lejer (ma gandeam sa nu o doara burta), i-am dat sa bea apa si a adormit la loc. A zis ea seara buba gula ,dar era si lovita la buza ca a cazut cand alerga pe afara.Nu stiu ce sa zic,ca baga mana in gura cand zicea si a cerut si nurofen
Sper sa nu inceapa si cu ultimele masele de pe acum 
Ieri mi-a zis Ghitza ca a fost deosebit de lipicioasa cu el,destul de cuminte,a scos toate jucariile marunte din sertare si le-a insirat prin toata casa,pe canapea,pe jos,pe pat in dormitor,pe masutza
BEE eu speram ca se va juca Diana singura,pentru ca eu asa faceam,eram cuminte si ma jucam singura ore in sir,aranjam pe jucarii si papusi la greu.Asta cand nu aveam program de dat peste cap prin iarba
Gata ma apuc de treaba,mai intru eu.
T_Ioana spune:
Buna dimineata!
Am scris ieri un mesaj kilometric dar arunci isi dadea discul ala de server duhul si ..s-a dussssss
Ali tare rau imi pare de Iarina! Dar e bine ca a fost tratata in spital, sub supraveghere si cu analize repetate! Tu cum te simti? Ce face burtica? Ti-a fost greu in spital? Sanatate multa multa!
Si noi suntem fani adevarati ai emisiunii "Clubul lui Mickey Mouse" dar ce difuzau astia pe TVR1 in vara ca acum sunt desene cu Pumba si (?) si nu-l mai intereseaza. La fel ca si Tibi, Razvan statea cu zecile de minute si radea, aplauda dar nu misca de pe canapea...puteam sa plec la discoteca fara probleme
.
Ana, detaliaza putin tratamentul ala, otetul cu menta cum il cumperi/prepari? Si faci frectie cu el in caz de febra?
Denisa, cum e Alex, ce v-a spus ieri la spital? Cu Bronchovaon/Rybomunil si eu am auzit ca parerrile sunt impartite. Daca tot te documentezi tine-ne si pe noi la curent![]()
Irina, sanatate multa lui MArio, sper ca se simte mai bine! SI clar, daca e caz de antibiotic trebuie dat antibiotic

Toanca
sa treaca durerea de cap........vezi sa nu racesti!
Bee, mai ai putin, asa ca las-o mai usor, doar nu vrei sa nasti pe la CAlugareni!

Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
monica70 spune:
IOANA si ANA pe ce post e emisiunea aia cu Mickey si cand? Poate i-ar place si Dianei,ca tare iubeste ceasul ala cu "domnisoara lui Mickey Mouse" - pe MIKULE cum ii zice ea.
Eu tot ma gandesc la Diana,abia astept sa ma sune Ghitza cand se scoala sa vad cum e.Tare ciudata a fost ieri,dupa ce ca l-a dragalit pe taica-su dimineatza,aseara atat a plans dupa mine,sa stau cu ea pana adoarme,ma tot imbratisa si pupa,iar cum plecam,cum plangea si ma striga,abia a adormit.A trebuit sa o las singura,ca altfel nici atat nu adormea,tot imi povestea una alta
Si cum si azinoapte a fost asa nelinistita,acum stau ca pe ghimpi 
ralirali spune:
Neata lume lume.
Moni, iote aici http://www.quelle.com.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:aa6b8086ac44451c3c3a5109d877bece&fsreloaded=1&referrer=http%3A%2F%2Fwww.google.ro%2Fsearch%3Fhl%3Dro%26q%3Dquelle.ro%26meta%3D
Tocmai ma uitam aseara la ele cand incercam sa intru pe DC. Si anastasia s-a cam foit si vorbit in somn la greu azinoapte. o fi fost ceva in aer.
Ma duc sa imi fac vreo doua cafele si revin
.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul
Biancas spune:
Si pt cele care imi citesc mesajele:
Dani ieri de pe drum a inceput sa planga, am mers cam un sfert de drum pe jos de manuta , apoi a realizat unde merge si s-a apucat de
. A trebuit sa il iau in brate, l-am schimbat
si dupa ce l-am bagat in grupa in 5 minute s-a linistit.
Azi dimineata l-am trezit
(eu il trezesc) si nu a vrut sa bea laptele, l-am imbrcat in camera lui si cand sa ii dau geaca a inceput sa planga. Cum aduc vorba de "mergem la cresa la copii" cum baga
. Am plecat de manutza si s-a mai linistit cand a vb o vecina cu el. Azi am mers pe partea cealalta a drumului dar cand am vrut sa trec strada in dreptul cresei
. Iar l-am luat in brate si l-am schimbat plangand. Nu a plans mult in grupa, am stat pana s-a linistit.
Ieri nu a prea mancat, felul doi era "varza a la Cluj" (Maraki
) si nu i-a placut. Pe olita nu sta inca dar nici nu au pretentia deocamdata.
In dimineata asta le-a adus paine cu unt(le aduce feliile gata unse de la bucatarie), si cacao, sper ca va manca. Ieri dimineata a mancat cu toate ca si-a baut si laptele acasa.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
ralirali spune:
A iesit o balarie :-(.
Pe site=ul de la quelle, la jucarii educative, din lemn sunt niste puzzle-uri tare faine.
Desene animate...nr.1 in top Mimi, adice cele cu Minnie Mouse, mai nou si cartea junglei.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul
Biancas spune:
A inceput sa isi dea drumul la gura, eu am observat ca spune mai multe cuvinte de cand umbla la cresa. Azi dimineata a spus "ute=uite" si inca ceva dar nu mai retin.
Giova, e bine ca i-ai facut coproparazitologic, macar o linistesti pe mama ta si afli si tu daca are ceva.
Noi mergem maine dimineata toata gasca la exudat faringean, vreau sa repet exudatul pt Dani si ne facem si noi sa vedem cum stam, daca gaseste ceva sa ne tratam toti. La 19.30 merg la cabinet la doctorita de familie ca mi-a venit hartie sa imi fac analizele...de ziua mea
...cu programul ala de la guvern.
Bianca