Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (231)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Dani nu are desene preferate, se uita la orice ii pun dar tot mai mult ii place KissTv. Pot spune ca are multe melodii preferate.
Maraki, si eu mi-am adus Rataratoile dar inca nu l-am vazut. Oricum deja sunt creioane, caiete , ghiozdane cu soarecii aia. Adu-i lui Angelo filmul Cars, am inteles ca pt baieti e super...cu masini, curse de masini vorbitoare. Deja si din Cars sunt colectii intregi de rechizite.
A fost Hagi ieri la Oktoberfest...nu te-ai intalnit cu el?. Daca as avea banii lui as trage si eu o tura in Germanika

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

RALU mersi,l-am pus la favorites sa ma uit cand am timp.Nu stiam ca au catalog special de jucarii.
Offf ... eu am baut cafeaua,dar inca ma intiiind si caaasc ,in timp ce calculez concedii medicale atatea am pe septembrie, de imi vine sa
Aaa ... ieri am fost si la cosmetica,sambata mergem la nunta in Bihor,abia astept M-a pus mami sa ma echipez sa vada cum imi sta cu rochia aia si ce sa va zic,mi-am pus-o cu sutienul cu care o sa merg ... sunt cu juma de pe afara Si cum e rochia si deassupra genunchilor,o sa arat ca o ... Mami a comentat oarecum,dar i-am luat pe fratelo si pe husband la intrebari si au zis ca e ok.Doar frate-meu a zis sa fac ceva cu freza asta.De parca eu n-as stii O sa ma bag la tehnica cu spuma si geluri Vaaai ... si sa o fi vazut pe Diana cum mergea pe varfuri cracita si ma imita cum merg pe tocuri

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA

http://www.dindragoste.ro/despre-prietenie.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

quote:
Originally posted by monica70

IOANA si ANA pe ce post e emisiunea aia cu Mickey si cand? Poate i-ar place si Dianei,ca tare iubeste ceasul ala cu "domnisoara lui Mickey Mouse" - pe MIKULE cum ii zice ea.

Moni desenele alea erau in vara, pe la 13.30 pe TVR1, acum la ora aia e cica tot "Clubul lui Mickey Mouse" dar nu sunt aceleasi desene. Alea erau facute pe calculator cred, deci nu desenate, ceva gen 3D.....nu prea stiu cum sa explic!

Edit: http://www.youtube.com/watch?v=wePMYM4av6Q&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Eepoze%2Ecom%2Fgame%2Fview%2F691%2FMickey%2DMouse%2Ehtm aici sunt filmulete dar cam scurte....astea erau in vara!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IOANA mersi,pricep cum erau.Deci e la o ora cand ea e in general vine de la plimbare si se pune la somn.
Uite asa aflai si eu de la Ralu cum o cheama pe miss aia Minnie sau Mimi Mouse ! O sa ii fie mai usor de pronuntat Dianei.
Uau Ioana ce dragutze-s filmuletzele alea.Ii pun diseara.

Mergi la inceput

Ce am primit in mail

CAND CINEVA TE ENERVEAZA AI NEVOIE DE 42 DE MUSCHI CA SA TE INCRUNTZI, DA' AI NEVOIE DOAR DE 4 SA INTINZI MANA SI SA-I TRAGI UNA

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata ce fac feele???????

Mergi la inceput

Neatza Cosmi
Eu stau...astept sa treaca timpul sa plec pana in oras sa depun niste declaratii.
Voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Monica daca e vorba de rochia cu care erai in drop...iti sta f. bine...si nu mi se pare deloc ca arati ca o...!Dar daca nu-ti place, pune-o deoparte si o porti la 80 de ani!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata.
Am un copil superb: cuminte si serios cand mergem la copii la cresha. Sunt tare multumita.
Acum sa-l si parasc:
Mamici, am avut o noapte de cosmar!!! Copilu' meu rage in somn de nu se mai poate! Deci nu plange, rage. Nu mai spun ca s eridica in fundulet, si apoi vrea in picioare, si fiind in sacul de dormit... nu poate sa paseasca si daca vine in nas de lemnul patului, e nasoooooool! Eu am capitulat azi noapte, m-am enervat rau, am probleme nasoale cu somnul si aseara am luat diazepam, ca sa dorm, ca sunt sfarsita de atat nesomn. Si va imaginati ce varza de somn am avut... nu cred ca-l supara ceva, pur si simplu ragea in somn... l-a luat tat-su in primire, ca io nu mai aveam nervi.
Asta este.
Ma bag la putina curatenie, actele contabile pe septembrie ma asteapta cu nerabdare , si daca reusesc, calc ceva rufe.

Denisa, dupa cum vezi noi suntem bine. Bine de tot, cu exceptia somnului.

Azi avem appointment cu doctorita neuro-psiho-pupu . Atunci sa vezi.

Ali, pupici la Iarina mica, Doamne prin ce ati trecut, mi se face rau numai cand ma gandesc. Sanatate muuuuulta si Doamne ajuta! Bine ca a fost Mitica pe faza...

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Astery, ai vazut ceva progres la Razvan de cand il duci la cresa? A inceput sa spuna cuvinte?

Mergi la inceput