Mamici de Ianuarie-februarie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 7
gattasalvaje spune:
Acum am terminat si eu de citit din urma si vad ca toate v-ati dus la nani...
Si eu o dau inainte cu kegelu' , ca sa fiu ca noua din ianuarie incolo...ca la cat post am tinut pana acum , ar fi nashpa rau daca nu m-ar mai vrea barbatu' dup-aia.Acum , sper ca si d-na doctor imi va da tot concursul cu epiziotomia , chiar nu m-as supara daca ar coase mai mult cu cativa milimetri , ca ceva senzatii tari in plus nu strica niciodata
Irlandeza , imi pare rau ca nu te simti OK , dar ce te doare ? Saracuta de tine , n-ai avut o sarcina usoara mai deloc...greturi la greu , acum dureri...da' las ca trec toate cand iti vei tine bebelina in brate.
Eu va pup pe ziua de azi si merg la nani , ca-mi pica ochii-n gura.
26+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
cati_magureanu spune:
Buna fetelor!
La Multi ani pt. genusa si nicole_es!
matgravidut, prezent! la apel! Sunt si eu pe aici...Nu prea am mai avut loc de sotzu', la computer..tot testeaza niste programe si a tot instalat si dezinstalat si nu prea m-am mai putut apropia si eu..cand si cand...
Eu sunt bine, multumesc tare mult de intrebare! Sunt cam necajita ca ma lupt cu maica-mea sa o conving sa vina aici sa ma ajute dupa nastere, caci o sa fac cezariana si nu are cine sa ma ajute, macar in primele 3 saptamani (noi suntem singuri, singurei aici si sotul o sa fie super ocupat cu serviciul pe care tocmai ce a fost nevoit sa-l schimbe). Si nu ma inteleg cu ea, ca zice ca ii este frica ca nu se descurca, ca n-a mai fost niciodata cu avionul, ca nu stie limba deloc, ca ce se face ea pe aeroport..chestii din astea...zilele astea, asta am facut..m-am chinuit sa o conving ca o sa-i dau mura-n gura si ca o sa fie ok..In fine..sa vedem..macar sa-i dea viza...
Sper ca si tu esti bine! Cum te mai simti, ca nici tu n-ai mai aparut de-o vreme?...
Honey, ma bucur tare mult pentru tine ... Te asteptam, eu si matgravidut, aici, aproape de noi...de mine chiar si mai aproape...
LauraIoana, eu te inteleg foooarte bine..si sotul meu a fost plecat vreo 2 saptamani si am ramas singura, singurica aici, in america asta mare, si am crezut ca innebunesc...Chiar am trecut si printr-o mica depresie..tot asa verificam usile si geamurile de n'spe mii de ori, dormeam (daca se putea numi dormit) cu lumini si luminite aprinse, plus teama ca daca mi se intampla ceva, tocami atunci, nu aveam pe nimeni langa mine..nu aveam decat sa sun 911 sau sa ma duc la emergency..asa ca ..te inteleg...dar o sa treaca repede, ai sa vezi...Pe mine m-a ajutat mult forumul DC...citeam ce scriu fetele (si aveam de citit nu gluma) pana la ore tarzii si imi mai treceau gandurile...ma uitam la tv, citeam sau spuneam o rugaciune si ma mai linisteam..si pana la urma ma razbea somnul...
Fetelor, mumoase burtici, am vazut si eu pozele de la intalnirea voastra! Daca eram si eu in tara, ce as mai fi venit si eu..Poate la anu', cand oi veni si eu, sa ne vedem cu bebeii!
Pup you!
Cati
(26+)&Matei
http://ticker.7910.org/as1cCnF07fD0700MzEyYnwxMjZ6fE1haSBhdmVt.gif
http://www.dropshots.com/CatiM
Lala_D spune:
Neata, sunteti zuze rau
Ca sa raspund si eu la intrebarea fierbinte : dupa nastere naturala si cusatura de rigoare a avut d-na doctor grija sa mai fiu virgina odata
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
NataliaS spune:
Neata zuzelor!
Ce m-am mai distrat aseara de voi...n-am reusit sa scriu nimic ca citeam printre picaturi...baita, hranit, spalat pe dinti copil, culcat copil si apoi picat lata...
Si eu am o mare dilema - daca sa incerc sa nasc natural de data asta...dupa cezariana. Prietena mea care e ginecolog imi tot spune ca n-are rost sa-mi mai aplic taieturi si prin alte parti daca tot am una mare si lata pe burta, dar mi-e atat de groaza de cum va fi cu cezariana aia imputita cu bebe si cu Ana care nu va trebui nici ea neglijata...incat parca as incerca.Mai vedem, ca mai am timp ...
Natalia 28+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
AngeliquedeS spune:
Neata!!
Natalia, deci a fost nasol la cezariana? Eu acum fac sondaj Sa stii ca ti-am vazut si eu pozele, esti superba!!!!
Lala, deci la tine a fost ok cu epiziotomia!
Gatta si eu plang la reclama aia si inca cu foc, noroc ca al meu s-a obisnuit!
Pupici,
Angelique 28+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
Lala_D spune:
Natalia eu nu m-as risca in locul tau .
Daca era sa nasti prin alte parti ale globului unde se practica nasteri normale dupa cezariene poate ... dar la noi e cam riscant.
Dr nostri nu stiu sa monotorizeze un travaliu cu uter cicatrizat ( in cele mai multe cazuri nici macar nu dispun de aparatura necesara ) asa incat de ce sa risti o ruptura uterina ?!
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
alina023 spune:
Buna dimineata zuzeeee!!!!
Mamaaaa....ce-am pierdut aseara... Daca as fi stiut...
Sa va spun mai intai ca remediul cu pepsi si sticksuri a functionat de minune. Nu am mai avut nici o problema. Starea subfebrila mi-a trecut in momentul in care am iesit afara si am facut o mica plimbare in aer liber. Asa ca azi sunt ca noua.
Haideti sa va spun si eu (si sa va linistesc ) cum e cu "dansa" dupa nastere naturala. Subscriu la ce au spus fetele inaintea mea. Ca noua! La mine problema a venit din diminuarea libidoului o perioada mai mare de timp (dar asa cum a spus doc cred ca tine de etajul superior). Acum pe primul plan era bebe, eu eram extrem de obosita, sotul cerea si nu era prea intelegator (in sensul ca se bosumfla imediat si o tinea asa ...). Dar a trecut si asta in cateva luni si apoi a fost ok.
Gatta, daca vrei o alternativa pt Herghelegiu, Pop si Iosup ti-l recomand pe Ghe. Meclea de la Sanador. Mie mi s-a parut a fi bun profesionist, atent la detalii, cu grija sa-mi spuna si mie ce vede. In plus, ceva ce nu am mai vazut la alt medic (am mers si eu la Iosup, la Magda Petrache, etc.) mi-a verificat si organele mele interne. Mi s-a parut ceva demn de respect ca si profesionalism (esti graviduta si e clar ca exista modificari si pot sa apara probleme si pt mamica). Eu merg si azi la el pt eco de trim. III. O sa va povestesc si impresiile de azi.
Va pupacesc si va doresc o zi minunata!
Alina 29+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
alinaatudor spune:
Te contrazic un pic Lala...stiu si ai nostri sa monitorizeze nasteri pe uter cicatriceal...numai ca..in toate cartile de specialitate..scrie ca..exista risc de ruptura uterina..oriunde pe glob...Este o problema de decizie a medicului..daca risca sau merge pe calea cea sigura...iar tendinta de la noi...cu "cezariana la cerere"...este si a fost imprimata intr-un fel si de gravide...Sunt multe cele care...sunt foarte happy cu aceasta stare de fapt..ca pot alege...
Eu una..imi doresc nastere vaginala..nu am un motiv foarte clar...sunt puncte si pro si contra...numai ca..la gandul ca se poate face epidurala...vreau sa incerc calea clasica...
O buna prietena a mea..rezidenta pe gineco..a zis ca ea..pentru ea,...ar alege cezariana..si mi-a insirat o droaie de motive..cazuri de complicatii vazute in clinica...Apoi am rugat-o sa se gandeasca si la cazurile de cezariene complicate...si..iar mi-a insirat o lizta...deci...Adevarul e undeva la mijloc
Alina 22 si Stefania
Lala_D spune:
alinaatudor eu am nascut in Municipal, nastere normala .
In momentul travaliului NU exista disponibil in salile de nastere niciun aparat de monotorizare . Il ascultau pe bebe cu palniuta
...din punctul asta de vedere am spus ca eu nu m-as risca .
In rest eu sustin cu indarjire nasterea naturala poate si pe principiul ca la mine a fost super ok .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare