Colectia de toamna-iarna 2005 (157)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Vecina mea draga naspa situatie. Eu sincer asa incerca cu bona, dar asta ar presupune sa renunti la locul de la gradi si apoi daca nu iese bine altul nu cred sa mai gasesti...Macar o perioada la inceput nu poate Adi sa plece mai tarziu la munca si sa o duca pe la 9? Asta asa pana te hotarasti cu bona, macar doua saptamani, ca sa nu ratezi postul? Sau nu ar putea mama ta sa faca un efort astea doua spatamani si sa stea cu Sarah pana la 1 nov?
P.S Am venit aseara pe la 18 in parc si nu v-am vazut. Ne vedem diseara?
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Cafeaua de ieri cu fetele s-a transformat in prajitura si salata, dar tot a fost bine. Insa ca o compensatie Mirunici n-a prea dormit deloc toata noaptea, a fost nitel fonfaita, s-a agitat si a tipat. Concluzie, azi sunt

Noki cam nasoala treaba. Eu as fi optat ptr gradi, dar daca zici ca nu esti tu cu sufletul impacat, mai bine renunti. Varianta cu mama ta nu merge? Sau s-o lasi cu altcineva, o prietena...o matusa..ceva? Pana pe 1 cand ar trebui sa vina bona. Cu toate ca, sincer, daca o fi la fel de punctuala si atunci...mai bine o duci la gradi si asta e. Incearca si vezi cum reactioneaza, de ce te gandesti din start ca nu-i face bine, s-ar putea sa adore sa stea printre copii si nici sa nu-ti duca lipsa

Tania superba piticania...in poza aia cu prosopul pe ea mi-a adus aminte de Mirunici, are asa o mutrisoara strengara

Helep tu vrei sa ne imbolnavesti aici cred....pai bine soro, concediu-concediu...dar acolo? . Sa va priasca, superb peisajul. Asteptam pozele

Lavi si daca vei vrea sa faci si bb3 peste cativa ani care e problema? Daca te simti in stare (ca de putut stim toate ca poti), nu vad nici un impediment. Adevarul e ca (,) copii te mentin tanara. Eu ma uit la nasica mea, care a facut al doilea copil la 34 de ani si parca a intinerit de cand il are.

Joy nu e posibil sa ii fie foame non-stop. Plus ca nu e bine sa-i dai atat de des sa pape, il zapacesti si mai rau cu burtica. Eu stiam ca intervalul recomandat ptr alaptari este de minim 2 ore, tocmai ca sa nu vii cu laptic proaspat peste cel inca nedigerat si sa iasa un balamuc acolo. Incearca sa-i faci un program si lasa-l sa stea si singurel in patut, chiar daca iti este greu, garantat ca e mai greu ptr tine decat ptr el. Normal ca vrea non-stop in brate, unde-i mai bine decat la mami in brate? Dar ce te faci cand o veni si Vlad, daca vrea si el in brate?. Esti mama, si inca o mama buna si curajoasa...dar nu esti si nu trebuie sa fii MARTIR. Zau...ai grija si de tine...astfel le transmiti si lor din bucuria si linistea ta.

Pischi bravo, bravo, bravo!!!!

Leea imi pare rau, ati tras ceva sperietura

Gata, inchei aici placinta...ma duc sa scot copilul afara, mama denaturata ce sunt

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

quote:
Originally posted by tania-z
XANDRA vad ca te uiti dupa fetite! . Sa inteleg ca te-ai baga la o pereche? SAu mai astepti? Ma bucur ca-ti place Anna, eu zic ca se vede pe ea ca e fetita, ma tot uit la ea si ma mir.

doamne, tania, ce m-as mai baga la o pereche, chiar si inca un baietel mi-ar conveni! dar nu e inca momentul, poate la anul pe vremea asta. si ma refer si fizic - abia am reusit sa-mi revin, ba chiar mai am vreo 4 kile, iar cu serviciul nu mai vorbesc!
mai stau un pic, ce sa fac...

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

NOKI sunt si eu de acord cu Madau - daca nu incerci, nu ai de unde sa stii! Eu zic sa incerci cu gradi macar o saptamana, sa vezi cum merge, are totusi un program fix, pe care te poti baza. Tii minte ca si eu aveam aceiasi problema cu bona? - imi venea si cu o ora jumate intarziere, desi, in rest, era ok. Dar daca vrei sa mergi la job sau alte programari...s-a dus! Ca nu te poti baza. Cine stie? poate chiar iti va face Sarah o surpriza si se va obisnui repede. Cert e ca TOTI copii au acest soc de adaptare - fie la cresa fie mai tarziu, la gradinita, unii si la scoala - mai devreme sau mai tarziu va trece prin asta.

Nu stiun cum sunt la voi in Bucuresti cresele de stat (cum e cea la care are CristinaMH pe Iris) - aici in Sibiu nu-mi pun probleme de siguranta, pentrui ca in structura de stat sunt obligati la un stat de functii stufos, asa ca la cresa lui Che sunt 11 educatoare si directoarea-asistenta medicala. Cele 11 vin in doua ture, unele de la 6, altele de la 10, astfel incat sa fie toate acolo la ora 11:30 cand se serveste masa si trebuie sa-i asiste pe pitici. Sunt super OK toate, se misca foarte atent si sunt vigilente, plus ca totul e fff curat! Poate ar fi si asta o varianta pentru voi (o cresa de stat) - daca se mai gasesc locuri. (sau merge cu o mica atentie).

Iti tin pumnii sa iei decizia cea mai buna pentru voi .

Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Tania & Noki ce ai zis tu de cresa ta e valabil si de cresa la care a fost Silvia.

Noki asculta la mine: nu da cu piciorul la o ocazie de job, Sarah are 2 ani, nu mai e de tzatza, pt Dzeu!
Nu poti sta dupa fundicul ei umblaret pana la nesfarsit. Alege pt ea o solutie, pe care o crezi mai putin rea si vezi-ti de drum!

Daca alegi sa ramai de fundul ei TU o sa fii frustrata si pe ea o sa-t i reversi, inconstient, frustrarea.

Chiar daca e efortul mai mare cu copil + job, in final te simti mai implinita.

madau daca ma provoci o sa fac o lista de pros si cons la bb3. Oricum pt 2010, cam asa, imi pun problema. O sa am 32 de ani atunci, prea baba n-as fi.

--------
Azi am fost in piata, trebuie sa si azi dimineata am avut revelatia ca vine ziua sora-mii sambata viitoare si n-am cumparat nimic . Iar ei vin maine la noi de la Timisoara, cu cadou pt Nati de ziua ei .

Mancare - dupa 14, cand pleaca bona.Pregatit orele de luni.. nu stiu cand!

Asa ca o cam scurtez cu forumul pe ziua de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

naeta neata neata.

NOKI uite acum mi-am dat seama ca eu nu ti-am zis LA MULTI ANI pt socru si pt Adila.
asa ca daca nu-i cu suparare mai primeste o urare si de la mine.

sincer, maaaare dilema ai si tu. eu una as opta pt bona acum, in cazul in care Sarah se intelege bine cu ea.
dar, as tinde si spre gradi. oricum la anul sigur sigur as da-o la gradi.
toti copii pe care-i stiu s-au schimbat la gradi. unii in rau, este adevarat. in aceasta categorie intra si nepoata mea care este dracul impielitat de cand este la gradi, dar nici soramea nu a luat in considerare faptul ca poate colectivul, educatoarele au "facut-o" asa.

Doamne ma gandesc zi de zi la CRISTINAMH cum s-a descurcat saraca cu amandoi copii fara ajutor.
si vorba aia, Andrei nu era asa copil papusa, era - si este cred - destul de zvapaiat.
de unde a avut atata energie, n stiu dar bine ar sa-mi dea si mie.
s-or fi facut bine copii? ca parca erau amandoi raciti. cine a mai vb cu ea sa ne zica si noua...

MADAU tu cum te mai simti? te mai duci la terapeut?

cu mancatul lui alex ai dreptate. nu se poate sa-i fie foame tot timpul, ii mai si place sa stea cu titzi in gurita, dar eu daac tot am chestia in cap ca nu-i suficient lapte, de aia ii si tooot dau.
io-i dau sa pape asa des ca in spital asa mi-a zis. sa-i dau si la o ora daca asa vrea el

a sta o ora singur la el in patut incercand sa adoarma, m-am dus si i-am pus suzeta de cateva ori ca o tot scapa, pana cand a inceput sa planga bine de tot. l-am pus la san - asta pt ca-l cauta cu disperare - a supt 5 minute si a adormit.
nu stiu cat o dormi...

ma duc sa termin de calcat si eu.

edit:NOKI uite asta mi-a placut si o mai spun si eu odata:

quote:
Noki asculta la mine: nu da cu piciorul la o ocazie de job, Sarah are 2 ani, nu mai e de tzatza, pt Dzeu!
Nu poti sta dupa fundicul ei umblaret pana la nesfarsit. Alege pt ea o solutie, pe care o crezi mai putin rea si vezi-ti de drum!

edit 2: LAVI pai daca tu esti baba de pe acum...in 2010 ce-oi mai fi???
io am 32 ani - ii fac luna asta - si nu ma simt baba decat cand ma dor articulatiile, oasele. in rest, ma simt copil. nu chiar de titza, dar pe acolo

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by tania-z

LAVI ma alatur si eu cu o gama intreaga de pe spinarea ta! Pai daca tu la 29 te simti asa, noi astea, saltate de 30, ce sa mai zicem, huh? Ia pune mana si cauta job-ul ala stimulativ, ca am impresia ca totul pleaca de la non-valorizarea cotidiana, esti fara un picior daca nu te sprijini si in partea profesionala. Eu iti fac galerie intensa.

Tania m-ai uns pe suflet cu mesajul asta; asta e si impresia mea ca de aici pleaca toate la mine. Eu am fost obisnuita sa am o parere buna despre mine dpdv profesional, sa lupt sa ma afirm, sa-mi iau mai multe sarcini decat par ca pot duce si sa le scot la capat, samd. Adica eu fara provocari pe partea asta parca nu traiesc.
Ma simt ca o frunza plutitoare, care pluteste degeaba.

Iar vacanta asta a fost prea lunga, mi-am iesit din bruma de ritm pe care o aveam la sf semestrului trecut.

Asa ca ma simt a nimanui, un potential neexploatat, samd.
Si inceputul scolii nu ma entuziasmeaza deloc, doar un 20-30% sa zic asa.
--------------------

Va multumesc inca o data pentru incurajari si . Adevarul e ca sunt f prost cu moralul in perioada asta, trebuie sa ies cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Mai Joy mai lasa Doamne iarta-ma calcatul ala, ca nu moare nimeni daca mai ia o cmasa mai sifonata sau nu e lenjeria perfect intinsa. Stai mai bine si relaxeaza-te ca sunt rare clipele astea de liniste. Cu suptul eu te inteleg perfect, ca si eu am trecut pein acelasi momente cu Titi. Din ora in ora era la tata, intre supturi ma mulgeam, el urla non-stop, eu am facut depresie ca nu sunt in stare sa cresc copilul, toata casa era numai un vaiet al meu de disperare, al barbatului meu ca nu se intelegea de loc cu mine, al lui Titi ca eu nu ma intelegeam cu el, deci dezastru pe toate planurile. Si asa am tinut-o vreo 4 luni pana cand George a zis ca ma duce la sanatoriu sa imi revin ca altfel inebunim cu totii. Cu greu am realizat ca misterul linistii unui copil si al unei familii este linistea mamei, pe care numai ea o poate obtine prin orice mijloace poate. Suna a teorie dar trebuie sa gasesti o modalitate sa te bucuri de ce ai, fara sa te surmenezi. Eu asa regret acum ca nu m-am bucurat de primele luni cu Titi si acum nu mai pot da timpul inapoi.
asa ca putere multa si multa liniste. Pupici
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hello

Va mai amintiti de noi?Am intrat rar din lipsa de timp iar de vreo 2 zile sintem bolnaviori ,din nou amigdalita pultacee,febra ,varsaturi ,antibiotic ,maraiala non stop ,as fugi in lume in momentul asta :(((
Tocmai incepusem un tratament homeopat pt imunitate ,abia am gasit dr respectiva pe care mi-o laudasera multe mamici ,mi-a spus ca abia dupa 2 luni de tratament respectat cu strictete se vad rezultatele dar fi'miu nu ne-a lasat sa ne ,,facem treaba'' ca a doua zi mi-a trintit febra dar continuam si homeopatele ,sa vedem ce iese ..

N-am avut timp sa citesc nimic ,nimic ,sper ca sinteti bine cu totii ,pupici !!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MIHAELUTAT mare adevar grait'ai cu linistea mamei si cea a casei.
dar pana la urma cum ai rezolvat problema suptului la o ora?? ca asta este dilema mea. cum sa fac???

MADUTZA naspa rau cu Orlando saracutu'.
clar a venit vremea mucilor, virozelor si a tuturor problemelor.

ma duc ca urla...de ce??? DE VRUT IN BRATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput