Colectia de toamna-iarna 2005 (157)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fiecareia ii multumesc pentru sustinere.
Revin azi cu vesti mai bune.Tudor e mai bine.Nu mai are febra,dar muci la greu.Si tuseeeste toata ziua.Si toata noaptea.De mai ca-i vine sa vomite.Puicusorul.Mi-e asa de mila de el.Io is la apogeu cu raceala.Is coapta.
Pumba cica e o "simpla" viroza si rosu in git.Da nu-si explica nimeni febra mare.Voma e de la febra,ca cica ataca creierul.
Helep da, prin 15 oct e plecarea,Sper sa fim bine pina atunci.
Tania chiar frumoasa Anushca ta.Are niste ochi negri(asa mi se par) si maaari.Iar tu pari sa te descurci de minune.Asa zimbitoare si fara stresuri apari...
Joy vad ca al tau om e alaturi de tine,de voi 100%.La cit de indaratnic a fost,acum e de nerecunoscut.Ma bucur ca te-ai intremat repede.Cu imunitatea nu stu ce sa zic.Poate a exagerat.Cu statul lui Alex in brate,mai zi si tu pas,ca o sa te chinuie rau.
Noki folclorul zice ca la gradi copiii sint cu totul altfel decit acasa.Si nu doar folclorul.Educatoarele de la T zic ca e f cuminte,maninca f bine,doarme f bine.Iar acasa e pe dos.Tu singura ai zis ca in parc e cuminte dar cind apari tu se strica ploile.Poate asa ar fi si la gradi.Io as zice sa incerci.
Madutza si tu?Pup Orlando bolnaviorul sa-i treaca repede.Da parca nu de mult ati mai trecut printr-o raceala.Si noi avem o luna de Septilin si ..pe dracu.Nici nu-i mai dau.Tu i-ai mai dat?
Lavi io de-abia acu am vazut Spania in pozele tale.M=ai dat pe spate.Am ramas cu sechele.De nu ma duc si io,pierd.Sa va fie de bine.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Leea, bine ca e mai bine Tudor. Ce m-ai speriat cu 42, in funduletz.

Madutza, sanatate puiului, offf, si noi ne luptam cu muci doar, fara febra.

Noki, poate ar trebui sa incerci si varianta gradi. Poate ai o surpriza, placuta.

Joy, tin minte ca si Alex ma solicita deeees, si mai calcam pe laturi si-i dadeam sa suga chiar daca nu trecea destul timp de la ultima masa. Adevarul e ca plansul nu e doar de foame, dar fiind si io mamica pt. prima data, saream in sus ca arsa si-i inchideam gura copilului cu ce aveam si eu.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Joy la vreme depresiei mele nu concepeam sa dau copilului biberon. Asa ca vreo 3/4 luni am dus-o asa cu suptul din ora in ora, in unele zile era mai bine in altele mai prost. Titi a fost un mare lenes, nu sugea de loc bine, adorme la san si apoi in 10 min. isi aducea aminte ca ii e foame. Totul a culminat cu neluatul in greutate pentru el iar eu am pierdut ce lapte mai aveam din cauza oboselii si a plansului. Sora mea are o fetita cu 5 luni mai mare si a alaptat cu succes pana la 11 luni, eu m-am simtit datoare sa fac la fel si am ajuns la garla.
In concluzie cand am vazut ca Titi nu luase in greutate nici macar la limita, am inceput sa ii dau biberon, dupa san. Adica il tineam la san vreo 15 min apoi biberon. El radea tot ce era in biberon, deci specific varstei. La 4 luni am terminat cu alaptatul. In cazyl meu, din considerente absolut personale, totul a mers mult mai bine dupa ce a inceput sa manace biberon. Spun clar ca asta a fost bine pentru mine si ai mei, nu este o retata universal valabila. Sunt convinsa ca daca luam lucruile cu mult mai mult calm alaptatul ar fi fost daca nu o reusita cel putin o experienta mult mai placuta. Dar asta a fost. De atunci m-am bucurat in tihna de el si am renuntat la sentimentele de vinovatie.
Acum iti spun cum faceam cand tot cerea san. Incercam sa il tin treaz, sa il fac sa mance tot mai mult. Apoi il luam cu mine in dormitor, il puneam pe pat langa mine, eu in fund si ii dadeam drumul la Cutiuta Muzicala si cantam. Cat cantam era ok, chiar dormea, si asa treceau cele 2-3 ore de pauza. Cand nu cantam ii citeam din revistele de scandal de pe piata, asa ma distram si eu si ii dadeam si lui senzatia ca nu e singur. dar si de asta m-am prins prea tarziu cand laptele era pe duca. Nasol era noaptea atunci chiar nu ma apucam sa cant, dar il puneam in patut singur, nicodata nu am dormit cu el, si ma intindeam pe canapea in aceeasi camera si vorbeam in soapta si asa il mai pacaleam. La un moment dat uitam si unde sunt ca ma trezeam cam de 10 ori pe noapte...
Cam asta am facut eu, multe sigur sunt greseli, asa ca trecele doar la capitolul "Stiati ca..." si fa cum simiti tu ca va e bine. Incerca sa gasesti o rutina care ii place si repet-o la nesfarsit, asa cum am invatat eu toate Cutiutele muzicale si revistele de scandal.
Hai ca m-am lungit ca o zi de post, sau de munca, cum vreti sa ii ziceti.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Nu voiam sa intru sa ma vait iar, ca de laudat n-am cu ce!
eu sunt rupta, cred ca ma lupt cu vreo boala pe interior, fi-miu tuseste si se plange intr0-una. cel mai rau e ca-i e teama de mine.ca t-t l-am chinuit cu medicamente, batista bb,... acu nici mancare nu mai vrea ca i-am dat si cu lingurita nurofen.
vorba lui Lavi , sunt cu moralul la pamant.
am renuntat la job si distractii ptr un bb care se teme de mine.
de shoping nu-mi arde ca nu-mi gasesc nimic,.si singurul lucru bun e ca am renuntat la pepsi. dc voi puteti renunta la tigari, eu nu pot ca doar nu-s alcoolica, sunt pepsicomana vba lui Ile.
as vrea sa ma ascund intr-o gaura si sa citesc ceva, nu un roman,niste cursuri.

Joy
ai incercat leaganele alea ptr bb? eu n-am avut, dar poti sa-l tii pe Alex dupa tine prin casa, si cand vine Vladone il pui sa-l dea hutza.
Hilde n-ai mai scris de ceva zile, sper ca nu esti rapusa de vreo viroza si tu!nu ti-am zis ca semeni cu o actrita de pe la inceputul cinematografiei.nu te mai pun sa pui poze ca dc postezi te si vad in si cu tricoul gri.

eu propun sa infiintam si panoul mamicilor cu pozici evident.dupa postari Lavi mi se parea mai batrana, poate de aia te simti si tu, ai acumulat prea multe cunostinte pana la 29 ani,si culmeeea e ca nu uiti din alea vechi sa faci loc noutatilor.

in rest, mamici cu pitici bolnaviori, magneb6,si sanatate multa la puiuti.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Miri pe langa MagneB6 nu uita de Omega 3, cica face minuni nu numai asupra starii de oboseala cronica dar ajuta si la altele.....mai fizice ca sa zic as, asa scrie pe prospect. Eu iau de o saptamana dar nu am rezultate notabile, dar contiunui sa vad minunea si va spun. asta pentru cine o mai sta pe aici ca tratamentul minim dureaza vreo 3 lunipresimt ca ma apuca menopauza pana are Omega asta efect.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Leea ,pai cica daca nu dam Septilinul 3 luni cum scrie la carte nu are efectul dorit ,dr mi-a zis sa nu-l intrerup sub nici o forma ,noi avem 2 luni deja

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Multumesc de sfaturi!

Probema este insa muuult mai complexa.Datorita FACULTATII!!! Pe care eu o fac pe bune si-mi place, deci este pe planul secund copilului.

Mama sa stea cu Sarah este exclus, ca are de predat studiul ei anual, pentru care-si primeste salariul lunar. Cu data de predare 1 noiembrie!! In conditiile in care 3 saptamani jumate a fost la Bistrita cu operatia bunicii si nu a lucrat nimik!

Cu gradi treaba e asa: sunt absolut convinsa ca s-ar adapta, chiar ff repede. Deci nu asta e buba, ci 3 sunt bubele mari=dezvantaje de neinlaturat din punctul meu de vedere:

1. problema sigurantei care la aceasta gradi este fff mare dupa cum v-am zis - si Tania, ca tot ai intrebat- este 1 bucata educatoare + 1 bucata ingrijitoare la 12 copii!!!! Daca mai este macar 1 ca fii-mea deja este absolut insuficient!Plus faza cu inchisul usilor care nu-mi iese din cap, deci as fi mereu stresata.

2. De la gradi as lua-o la ora 18 maxim. Dar eu am la facultate 3 sapt de cusrusi+seminarii apoi pauza, apoi iar 4 sapt de cursuri. Sa nu mai zic de sesiune.. E..eu ce fac cu Sarah daca o iau de la 18 si apoi nu am cu cine s-o las? Ca daca vine bona, cu ea ma inteleg s-o platesc in plus si sta mai mult, pana dupa cursuri (ora 21) sau macar catre un 20-20.30 seara, cum a stat si in vara. Exclus s-o iau pe Sarah si s-o duc la mama, ca-mi petrec tot drumul pe drum si nu am unde sa mai ajung, ca se termina cursurile pana as ajunge la facultate.

3. stricatul programului. E evident ca daca se scoala zilnic la ora 7, se va obisnui asa. Or in week-end este singura perioada in care mai pot invata si eu cate ceva. Pana acuma asa faceam- ma sculam devreme si pana la 9.30-10 cand se scula ea toceam. Dar asa..daca se scoala devreme adio si amarata aia de perioada de invatat.

Asa ca io totusi cred ca ar fi mai buna bona asta...N am ce face, e semn ceresc..nu a fost sa fie. Sa speram ca se vor scoate si alte posturi si o sa prind apoi...

Cat despre faza cu statul dupa fundul lui fii-mea..Lavi si Vecina, aveti perfecta dreptate. Tocmai asta este...ca sunt deja arhi-satula si abia asteptam sa incep luni. Am ajuns ca vecina mea de la etajul 4 care-si ameninta copii ca-i omoara si venea si sotul si ameninta ca-i omoara pe toti!! [emoticon cu zambet amar] Asta inainte de a relua ea serviciul, ca acum e super ok totul. Dar innbunise de-a binelea cu 2 gemeni acasa. Dar cum Sarah=2 copii sunt binisor pe urmele ei!

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hai ca doarme bufnitza si am mai aruncat si io un ochi in urma..

Tania, sunt si io fana Anna! O fumoasa si o cuminte!

Pischi, wooow, adioa pampersi!Felicitarile noastre. Va invitam la nunta noastra de peste cativa zeci de ani in care pe sub rochie fii-mea va purta ...ghici ce!

Miri, Leea, Madutza, sanatate infinita piticilor! Of..iar a venit sezonul de imbolnaviri...

Joy, te sfatuiesc si io sa te tii puternica pe pozitie si sa incerci sa-l mai flausezi cu tinutul in brate. Mai ales ca ai antecedente. Gandeste-te cat d egreu iti va fi cand va revenis si Vlad.Si Sarah mai plangea cu jumatate de ora inainte de ora mesei, dar o pacaleam pana la urma si am incercat sa respect un program de mancat la 3 ore.

Vecina- nu ies azi ca duc bufnitza la mama. Am progamare la electrostimulare pe Mosilor, ca acolo m-am abonat pana la urma. Dar ne vedem in week-end daca zici ca nu pleci din Bucale. Poate bagam un Herastrau.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MADUTZA pai pe prospectul ala de la Septilin scrie ca se face cura intre 1 luna si 6 luni.
nu scrie ca este musai 3 luni

si acum, doar ei sunt producatorii, ar fi in avantajul lor sa scrie minim 3 luni.

am dormit si eu cu maimuta cam 1.5 ore.
dar cu mine in pat a dormit.

MIHAELUTAT dar ai tras-o si tu cu Titi...nici eu nu m-am prea bucurat de primele luni ale luui Vlad si apoi au urmat altele si mai si

cred ca tot stresul meu se va risipi cand va veni Vladu acasa. intr-un fel sau altul.
depinde de cum ne vom descurca. clar nu vreau sa stau stresata si voi adopta solutia cea mai buna pentru toti.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mai fetelor ,de la rosu in gat sau amigdalita copii vostri varsa aproape tot ce le dati si nu maninca nimic?La noi asa sta treaba si nu stiu ce sa-i mai fac,ce sa-i mai dau sa pape ca ii vine sa versedoar cind vede mincare :(((

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput