Colectia de toamna-iarna 2005 (157)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Rianna inca tuseste si muceste, deja de o saptamana... Nu stiu ce sa-i mai dau, ce sa fac cu ea.

Pupam si noi copiii bolnaviori (T. de Leea, David de Miri, Andreas de Madutza) si mamicile care se simt batrane, urate, grase, si la capatul puterilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Madutza, daaaa, de la rosu in gat vomita la greu. Si atunci evit sa-i dau mancare bucatele, doar blenduit, ca-si face repede greata si daca nu vrea sa pape nu insist, ca-mi varsa si ce-a apucat sa pape. Curaj mult, ii revine pofta intr-o zi-doua.

Meems, sanatate multa si Riannei. Noi abia incepem tratamentul, speram sa n-o lungim prea tare.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Multa sanatate David, Tudor, Orlando si Rianna!

Ripley 38+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Madutza mie mi-au zis ca vomita de la febra.Desigur pe fond de arosu in git.Si T isi face greata la mincarea bucatzalita.Mai bine zdrobita sau blenduita cum zice Pischi
Sanatate pt Rianna si Alex.

T vad ca are acu diaree.Nu stiu daca sa ma alarmez or ba.Ii dau biotics.

Nu v-am mai zis de Maia.E ceva mai bine.Adica ii functioneaza corect acum ficatul si rinichii.Inima nu.Dar spun medicii ca se poate rezolva dupa ce implineste 3 kg.Maninca tot cu sonda caci oboseste f rau cind suge din bibe.Mamica ei nu mai are lapte.Nu e de mirare.Se asteapta inca rezultatele de la testul genetic.Degetelele cica se invinetesc si sint sanse sa cada.Numa de n-ar ramine retardul ala.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

multumim de urari
al meu e in continuare plangacios, nu vomita, dar nici nu mamanca mult, nu stiu cum de rezista.vrea numai in brate, poate nu are forta sa mearga.cand tuseste parca ma zgarie pe mine in gat si-mi vine sa plang.
am reusit sa dau de pediatra si mi-a zis sa-i dau sinupret, in urlete de copil nu prea intelegeam ce-a zis, noroc ca n-avea la farmacie ca ma faceam cu 2 sticle, mai luasem si cand mi-a zis Madau.
CONCLUZIA: mai am de luat la memoplus.o sa ne viziteze si pediatra luni.
eu fusei si o tura la sel sa iau laptopul, si David se jucase cu al unor fetite si i-a placut.nu am gasit decat mai multe firme ,dar de la 3 ani in sus.
numa ganduri bune de la noi.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Pumba n-am avut dispozitia sa-ti raspund. mopul minune e minor si trecut la mine pe pasaport, asa ca nu poate calatori singur!

Mergi la inceput

Madau jucaria aia e si in magazine? sau numai pe net poti s-o comanzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Miri sanatate si pentru puiul tau.Il uitasem.Adevaru este ca era mai bine sa nu fie cazul.
Mai si io i-am luat lui T un fel de laptop de la Metro.Da numa daca nu m-oi juca io cu el, ca fii-miu nici nu-l baga in seama.Am zis ca scap de el si n-a mai sta calare pe laptopu meu,da neeee.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

leea, ualeuuuuuu, ce-i aia 42, n-am mai auzit...Doamne, bine ca erai cu el, daca era cu bunicii Doamne fereste si nu-i puneau termometrul sau ceva. Zic asa ca ii stiu pe-ai mei, nu i-ar pune termometrul, tot cu mana, dupa metodele din 77, anul nasterii subsemnatei. nu ca n-ar fi fost termometre si atunci...noroc ca m-a ferit Dumnezeu!

sanatate maxima la toti puiutii bolnavi. sper ca nu avem si noi nevoie de aceasta urare... in acest sens, va rog sa-mi spuneti daca exista pe-aici mame de baietei care au facut infectie urinara? ca numai fetite imi vin in minte acum. de ce va intreb: acum juma de ora la bagatul in pijama dupa baitza, observ putza lui nichita umflata. fartilor , dar umflata ca un balonas asa, nu ca un castravecior, mai mult la mijlocul ei. Mentionez ca el este perfect decalotat, n-am avut nicio infectie urinara sau externa-local pana acum. Intrigata, dau sa-l decalotez sa vad daca are vreo impuritate. Impuritate nu, dar era rosu ca sangele! Si s-a arata foarte nemultumit ca l-am decalotat. Nu a plans, dar a marait. Mai mentionez ca penisul era in erectie, dinainte sa-l ating eu, e a doua oara de cand s-a nascut cand il vad asa, dar prima oara parca nu era umflat ca o mingiuca si nici rosu ca focul inauntru...
intrebare de mama neexperimentata: erectia la copii se manifesta si prin inrosire inauntru? e posibil? sau are o infectie?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Leea, bine ai venit, sanatate lui T, asteptam cu nerabdare vestea despre micuta Maia. Sper sa fie foarte bune intr-un final apropiat.

Ripley, galerie mare de tot si pentru tine!

Astazi dimineata am citit dar nu am mai avut timp sa raspund si am lasat-o pe dupa-amiaza; vroiam sa o incurajez pe Noki s-o dea la cresa pe Saralina, macar sa incerce.
Acum, cind scriu, nu mai stiu ce sa-i spun, astazi am avut o experienta neplacuta; cind deschideam usa camerei unde este grupa lui Rachel, am picat in timp ce una dintre educatoare ( astazi am aflat ca sint doua la 16 copii!!!) o smulgea cu forta de pe un dulapior si ii tipa in ureche "ti-am spus ca nu ai voie sa te urci acolooooooo!). Am ramas masca.Mi-am strigat fata imediat, a venit rapid in bratele mele "mami!mami!" fericita ca am 'salvat-o " la timp iar educatoarea cu pricina a inceput sa se scuze "stii, este in perioada cind se catara si nu este in siguranta...." bleah, bleah, bleah. Am salutat cu un zambet amar ( aveam o impresie foarte buna despre educatoare ) si am plecat cit mai repede afara, unde am inceput sa plang cu lacrimi de crocodili. Cum poti sa reactionezi cind vezi ca cineva iti bruscheaza copilul?

Sa presupunem ca a fost intr-o pasa proasta , cum ni se intimpla tuturor, este oare firesc sa se razbune pe copilul meu sau pe altul?
Chestia pe care se catara fiica-mea era o mica biblioteca cu doua raftulete, mica de inaltime, nici vorba sa fie ceva periculos .
La fel ca si cuscra-mea cu dulciurile de la duty free, le-am dus si eu educatoarelor platouri cu prajituri comandate la cea mai buna cofetarie de aici . chiar ieri le-am dus o cutie imensa de bomboane sa le "indulcesc timpul" , am fost tot timpul agreabila si intelegatoare ( cind mi-am gasit fata neschimbata de pampers, altadata uda leoarca pe hainute),basca ca platesc mult pentru cit se duce, ca nu sint de acord deloc cu mancarea care li se serveste ( ea nu a mincat niciodata margarina , pizza cu carnati, hamburgeri, tot felul de preparate stil canadian de care noi acasa nu ne atingeam).

Am anuntat acasa sedinta pentru situatie de urgenta, mi-am chemat sotul acasa si am discutat problema " o mai lasam sau nu?"
Avem doua variante : ne facem ca nimic nu s-a intimplat si o ducem la cresa ori o aduceam pe soacra-mea. Alte variante nu exista deocamdata.

Noki, si eu am renuntat la un post super bun chiar dupa ce a inceput Rachel cresa ( speram ca va sta acolo full time) dar care implica stat peste program, lucrat uneori in we si nu am acceptat, dar zau ca nici nu-mi pare rau, ar fi trebuit sa fiu musafir pe-acasa si nu vreau asta.

De curind am inceput si scoala, mi-am luat dimineata niste cursuri de HR Management si daca o voi tine pe Rachel acasa va trebui sa renunt si la alea. Sa stau cu ea in permanenta este imposibil, lucrez de acasa si de la firma lui barbata-meu ne vin banii iar in perioada asta este super aglomerat.
As avea optiunea sa angajez pe cineva, dar am facut asta cind am fost plecata in ro anul trecut si anul asta si mi-a facut contabilitatea varza-varza, mi-a luat mai mult timp sa caut si sa corectez.

Eram linistita si fericita cu cresa, recunosc. Si starea mea de spirit se mai schimbase putin, stiam ca este pe maini bune si imi pot face totul linistita, fara sa ma simt frustrata ca am o mie de treburi si nu reusesc sa duc la capat nimic.

Daca o aduc pe soacra-mea, automat vor veni si inevitabilele racaieli ( ca nu se poate fara, stiu sigur, poate o luna-doua-trei le evitam, dar in a sasea tot apar) ziua de duminca este stearsa complet din calendar ( este singura zi din saptamana cind o petrecem toti trei) fiindca ea trebuie dusa la biserica situata la marginea orasului, si programul lui barbatu-meu va arata cam asa: plecat la ora 8, lasat soacra la slujba de dimineata, venit acasa sa-si traga sufletul o ora si apoi pleca sa sa o colecteze la ora 12. Ajung acasa pe la ora 13, mancam de prinz, soacra se odihneste, la ora 17 trebuie sa plece la slujba de seara, barbatu-meu vine inapoi la ora 18, sta o ora si apoi pleaca sa o ia de la biserica.
Asa a fost intotdeauna cind a fost in vizita, asa va fi de fiecare data, motivatia ( ei si a lui barbatu-meu ) fiind "pai nici la biserica nu are voie sa mearga, o data pe saptamina? Macar atit. " Deci noi am renuntat la vizite, la mers pe undeva in afara orasului si cascat okii la natura, caci trebuia sa ne pliem dupa programul soacrei. Si ce poti sa-i reprosezi unui om bisericos/religios? Nu ai replica.

Deci, din doua rele, chiar nu stiu ce sa aleg. sincer.
Sint prinsa intre ciocan si nicovala. Sa ignor actul de isterie al educatoarei nu pot, mai bine imi musc limba si o accept pe soacra pina creste fii-mea si va stii sa spuna ce i se intimpla.

Noi avem we prelungit pina luni ( inclusiv) fiindca sarbatorim "Ziua Recunostintei" ( Noki, stiu ca tie iti place sarbatoarea asta).
Eu i-am schimbat demult numele in "Ziua Recoltei" fiindca toata lumea pune ce-i mai bun pe masa, toti isi orneaza casele si usile de la intrare cu dovleci, stiuleti de porumb, struguri, etc..
Maine plecam la cabana lui unchiu-meu sa petrecem impreuna si sa ne indopam cu bunatatile pregatite de matusa-mea iar luni vom petrece cu prietenii canadieni care sacrifica un curcan imens pentru acest eveniment.

we placut tuturor,

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput