Retusare sanii-pro sau contra
Raspunsuri - Pagina 9
loren@ spune:
Hi hi, ce m-as mai baga si eu la un implant..dar poate peste 1 an, daca stau bine cu finantele...ma bucur fetelor ca v-ati indeplinit o dorinta...eu nu vreau sini f. mari, si eu dupa alaptat dupa ce ca aveam sinii mici, acum sunt si mai si...as vrea asa..un 3 maxim...poate doar 2, daca s-ar vedea frumos, ca la constitutia mea, si 2 cred ca ar fi suficient...daca aveti poze, bagati sa ma minunez si eu...desigur, imbracate!
Bia
Carrye spune:
Am vorbit zilele trecute cu Dr. Voicu pentru ca am 6 luni de la operatie si se pare ca nu mai am nevoie de consultatie dat fiind faptul ca ma simt excelent.
Ceea ce am remarcat la dansul cand l-am sunat este faptul ca si-a adus aminte imediat de mine si de sora mea de cum i-am spus numele meu. Ne tine minte ca pe "surorile sisters", ne-a operat pe amandoua in aceeasi zi. Iar cand i-am spus ca ne simtim foarte bine chiar am simtit ca se bucura ca a iesit totul bine. Un om exceptional.
Daca sunteti interesate, pot vorbi cu dansul si o sa intre cu mare placere sa va raspunda la intrebari.
Deus spune:
Buna fetelor, sunt Deus , v-am scris in oct ca am programare la medic pt implant mamar.
Am facut operatia in data de 30 oct in Cluj la clinica Artis-3.
Am trecut de la 75 B la 80 B, sunt inca in perioada de recuperare si ma simt bine. Clinica este super, m-a costat 2300 de euro, medicul un profesionist adevarat ( Ivan Ovidiu ).
Asa ca daca vreti sa va operati in Ardeal eu va recomand cu caldura aceasta clinica. O luna este mai ciudat pana se desumfla , pana poti sa dai jos bustiera speciala, pana poti din nou sa faci sport si sa-ti demolezi casa facand curatenie dar daca urmatorii 10 ani voi avea sani mortali atuncea merita.
Daca aveti intrebari va raspund cu toata placerea.
Succes la cele ce vor sa incerce:)
Laura T spune:
Deus, felicitari! sa ne mai tii la curent cu evolutia lor...
Eu azi sunt in a 13-a zi de la operatie si aproape ca nu mai simt ca am ceva "in plus" acolo. Sambata la control, dl. dr. mi-a scos tape-urile pe care le aveam sub sani si am putut vedea cicatricile, care arata nesperat de bine si care, dupa cum le vad deja, cred ca se vor estompa destul de rapid. Zilele astea o sa fac si poze.
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi
CatXO spune:
Laura felicitari si sa-i stapanesti sanatoasa! ![]()
Vroiam sa te rog sa-mi spui si mie daca stii, chiar daca e un pic off-topic, daca dl. dr. face si abdominoplastii (sper ca am scris bine).
Dupa cele 2 sarcini am ramas cu o burta foarte mare si vreau sa scap de ea. 
Laura T spune:
Nu stiu sa-ti raspund daca dl.dr.Stan face si abdominoplastii, dar poti intreba la nr. de telefon de pe site.
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi
Carrye spune:
http://bendis.ro/main.htm
Ai mai sus link-ul Dl. Dr. Voicu Radu care face abdominoplastii.
Ti-l recomand cu incredere, eu si sora mea ne-am operat la dansul.