Retusare sanii-pro sau contra
Raspunsuri - Pagina 5
paula2003 spune:
Sotului meu ii place de mine asa cum sunt. Nu vrea sa-mi fac ceva la sani. Eu n usunt multumita. Mi-as dori ceva super............sa ma simt eu bine!!!!!!!!!!!!!!
Ma mai gandesc. Daca o mai fac si pe asta ma bate ....................!!!!!!!
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
otilica74 spune:
Buna fetele misto subiect nuuu?
Daca ma operez repede la vara o sa port tricouri fara sutien, cum nu am mai putut purta demult.Si sutiene la costumele de baie doar cat sa acopere cicatricele care am inteles ca nu au voie la soare.
Care vreti puteti da cautare pe google la clinici estetice si la unele arata si subiecte inainte si dupa operatie.
Eu sunt sigura ca sotul ma iubeste dar ce e frumos.......
Cred ca vreau aceasta operatie ptr mine mai mult, si costa in jur de 2000 E, ridicare de san findca la mine are ce ridica, daca nu are mai costa si implanturile vreo 1000 E, eu m-am interesat la clinica dr. Leventer care e dermatolog in Colentina, cred ca un dermatolog e mai inspirat decat un ginecolog la asta, voi ce spuneti?
Ira spune:
quote:
Originally posted by otilica74
Daca ma operez repede la vara o sa port tricouri fara sutien
Faleu, da' repede sa nu treaca sezonul si sa nu trebuiasca sa-ti faci 2 ridicari sau de la basement direct la etajul 3 vara cealalanta, sa apucam si noi sa ne bucuram de asa o priveliste, promit sa vin cu aparatul foto si cu paparazzi dupe mine
quote:
Buna fetele misto subiect nuuu?
Yesssss, isn't too wonderful ? De cand il asteptam
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
otilica74 spune:
Ira, nu prea inteleg nimic din mesajul asta
, poate il traduci, te rooog, esti pro sau contra q1
qt58
Carrye spune:
Cred ca vreau aceasta operatie ptr mine mai mult, si costa in jur de 2000 E, ridicare de san findca la mine are ce ridica, daca nu are mai costa si implanturile vreo 1000 E, eu m-am interesat la clinica dr. Leventer care e dermatolog in Colentina, cred ca un dermatolog e mai inspirat decat un ginecolog la asta, voi ce spuneti?
Tu nu vorbesti serios, nu??????????
Dermatolog????
Ai nevoie de un medic chirurg plastician....
Andreea81, m-a costat 2000 euro operatia in care au fost incluse si serviciile asistentelor, anestezistei, bustiera, absolut tot. Am dat banii astia si medicul s-a ocupat de tot. Il cheama Radu Voicu, are un cabinet care se cheama Bendis Medical si site-ul lui este www.bendis.ro
aidaciolac spune:
carrye
si 
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Carrye spune:
Multumesc muuuuuuuuuult, Carrye. Tu te simti bine? Ai suportat bine interventia?
Da, am suportat-o foarte bine, la fel si sora mea. Acum nu o sa iti spun ca perioada post-operatorie a fost de minune si topaiam in pat. A fost greu, in primele 2 saptamani, totusi este o interventie chirurgicala...dar am avut multa vointa in mine si curaj si m-am descurcat, cred ca in prima saptamana am luat doar 2 pastile de ketonal, recomandate de medic in cazul in care durerile erau insuportabile. Dar am preferat sa evit. Dupa o luna ma bucuram de rezultat iar dupa alea 6 saptamani de purtat bustiera, eram fericita de-a dreptul. Acum am si uitat de operatie, se mai vad cicatricile, niste linii rosii, dar sunt dupa 6 luni de la operatie.
Ma mai cearta prietenul meu ca mai spun ca parca trebuiau mai mari :P
Multumesc frumos Aida pentru pupici. :)
RalMar spune:
Sunt de acord cu aproape orice te face sa te simti mai bine! Si pe mine ma bate gandul sa-mi fac o operatie de marire, si deocamdata caut doctori; am auzit de o clinica din bacau foarte buna. Intotdeauna am avut un complex din acest punct de vedere si sunt convinsa ca daca as fece operatia nu as purta bluzite mai decoltate sau mai mulate, dar m-as simti mult mai bine in pielea mea.