Retusare sanii-pro sau contra

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by elyda

Pe mine sotul m-a dus...m-a asteptat saracul 8 ore...m-a adus acasa ca nu sunt din bucuresti ,iar a II-a zi am plecat din nou ca trebuia sa-mi schimbe pansamentele.apoi la controale,scos fire ...etc tot cu el am fost.acum vreau ridicare de sani si el zice ca nu e nevoie ,dar eu vreu sa ma operez ca nu ma simt eu bine asa ...sunt in faza cand ma mai gandesc.

dana

... ca sa vezi , aceeasi chestie zice si al meu , dar eu vreau si o micsorare ... cand am material ... . Cam la cat ajunge ?

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Otilia, "go for it", sigur te vei simti mult mai atragatoare dupa operatie.
Eu sunt la al doilea copil, pe primul l-am alaptat 1 an si 3 luni si sper ca si pe bebe 2 sa-l alaptez la fel de mult. Cert este ca dupa ce termin cu alaptatul imi voi face sigur lifting, deja am vorbit cu sotul si este de acord. Ma intereseaza si pe mine pretul unei astfel de interventii.

POZE
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1ec57a2f5e7d27227f9175&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">FILMULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

nu stiu cat costa ,dar as vrea sa aflu.oricum nu este tocmai ieftina,dar costa mai putin decat cea de marire de san.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Carrye, poti fii mai explicita , deci...ai luat legatura cu medicul...te-a programat...te-ai dus dimineata...te- durut...te-a tinut in operatie, da-ne detalii nu vezi ca fierbem esti singura care ne poti spune tot
carrye ... unde esti? ... ai uitat de noi? ...
Nu, n-am uitat de voi, am fost plecata cateva zile din oras si am zis sa fac pauza de net.
Pai, inainte de operatie, incepuse sora mea sa caute clinici, preturi, etc. Pana la urma am ajuns la Marek Valcu, o mica vedeta printre medici. Nu mi-a placut deloc, avea unghiile murdare la consultatie, a intarziat, nu ne-a masurat deloc, in fine... Ca sa nu mai zic ca ne reprogramase si operatia.
Pana la urma am tot vb cu o fata care s-a operat la Dr. Radu Voicu si am zis sa incercam sa mergem la o consultatie. Ne-a si programat peste o saptamana vineri, ca sa ne putem reface in weekend. Ne-am internat in spital de dim, cu toate analizele facute (aveam si in plus), am facut cunostinta cu medicul anestezist, o tipa bestiala. Sora mea s-a operat prima iar dupa o ora si jumatate eram si eu pe masa. Tin minte ca mi-a pus perfuzia in mana, m-a intrebat medicul anestezist cate kg am si mi-a zis sa ii povestesc ce am visat cand ma trezesc si am adormit. Imi mai aduc aminte cand ma duceau la reanimare, ca ma zdranganea in lift. M-au asezat in pat, si am adormit la loc. Eram deja cu o bustiera pe mine. Am dormit toata ziua, apoi noaptea am inceput sa elimin anestezia. Asta a fost oribil....norocul nostru a fost ca am avut niste asistente de nota 20, s-au ocupat de noi incredibil de bine. Nu le-am platit nimic in plus, medicul s-a ocupat de tot. A doua zi, ne-au scos de la reanimare, sora mea s-a simtit mai rau ca ea nu eliminase anestezia, tin minte ca s-a dus doctorul sa ne cumpere iaurt ca trebuia sa ne mai faca un antibiotic inainte sa ne scoata perfuzia. Recunosc ca a fost tare dureros sa stau cu aia in mana 24 ore dar am rezistat. Nici nu stiam ce se intampla cu mine. Am mers sa ne panseze, dupa care am plecat acasa. Primele zile a fost foarte dureros. Nu ne puteam misca, nu puteam decat sa dormim pe spate, nu ne puteam ridica din pat fara sa ne doara. Nu zic ca e floare la ureche, cred ca am si injurat zilele alea...Oricum, luni am si iesit din casa. Putin cate putin ne-am revenit. Cred ca dupa vreo 2 saptamani eram ok. Am mers la consultatie la 2 saptamani, o luna, trei luni si acum asteptam sa mergem la 6 luni. Totul e foarte bine, cicatricile s-au retras, nu mai sunt umflate, cred ca pana la anu abia de o sa se mai observe. Am purtat in primele 6 saptamani o bustiera speciala pe care am primit-o in banii de operatie. Costa si aia vreo 150 Euro. E foarte buna ca ne-a tinut sanii si s-au asezat foarte bine. Cam asta ar fi.
Mai am de mentionat un lucru. Daca va hotarati, cand o sa trebuiasca sa alegeti marimea sa tineti cont de faptul ca volumul o sa se reduca cu 30% fata de ce o sa aveti la inceput. Eu acum parca as fi vrut o marime mai mare...dar iubitul meu zice ca exagerez. Adevarul este ca sunt foarte frumosi si doar daca spun eu ca am silicon, altfel, nu isi da nimeni seama.
Si inca ceve, cazul meu este unul de implant sub glanda pentru ca aveam sani si inainte doar ca nu suficient de mari, de asta am si cea mai mica marime de implant. Majoritatea prefera sa opereze sub muschi ca e mai simplu dar e mult mai dureros si mi se pare ca trebuie sa mai si sectioneze nu stiu ce ca sa puna implantul.
Cam atat. Sper ca nu am exagerat, daca mai aveti intrebari astept.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Carrye, iti multumesc pentru raspuns! Te pot intreba si despre partea financiara? Cam cat te-a costat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Eu mi-as face o operatie de ridicare a sanilor care,din cauza marimii lor,s-au cam lasat desi nu sunt urati.

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down
Yeah nothing can change what you mean to me
There's alot that I could say but just hold me now
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

Elyda, poti sa imi spui si mie, te rog, ceva despre operatia de lipo? Ti-ai facut la abdomen? S-a mai format grasime pe locul aspirat? Ti-au ramas semne, s-a vindecat repede?? Ti sa vad acum muschiuletzii pachetele?
Multumesc anticipat pt raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by paula2003

Ma omorati. Asa de mult imi doresc si eu.....
Ma mai gandesc, poate-mi conving sotul sa ma lase si pe mine. Pe urma urmeaza banii.....

Nu mai intru ca mai tare ma provocati si ..........ma duc fara stirea lui!!!!

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

... ei vezi ... pai eu sa am banii intai si sotul e ca si convins

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Vreau sa stiu cat costa si care sunt clini.................???
Nu am bani sa stii, dar fac economii si strag. Am si eu cheltuielei si destul de mari dar pt. sufletul meu gasesc eu solutii.
Si cu sprincenele....Am fosat cand sotul a fost plecat intr-o delegatie............si cand a venit mi-a intrebat ce am la ochi.............ce sa-mi mai faca????

Eu il spun intai ce-mi doresc, testestez terenul, .........si daca am fluturi si bani am si plecat............. Nu-mi trebuie multa minte sa-mi indeplinesc dorintele.

Am noroc ca nu ma bate.............ca in rest fac numai ce vreau eu.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sussy spune:

ridicare poate fi ok cu toate ca este dureroasa dar implant nu , nu mi-as asuma riscurile. In plus daca sotul te iubeste nu ar trebui sa se uita dupa o pustioaica cu sinii obraznici.. si cu siguranta nu as face o operatie pt sot. :)

Mergi la inceput