Retusare sanii-pro sau contra

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Eu as face maine op de ridicare de san,dar ma opreste partea financiara oricum sper ca intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat sa pot recurge la aceasta corectie.
Mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica74 spune:

Carrye, poti fii mai explicita , deci...ai luat legatura cu medicul...te-a programat...te-ai dus dimineata...te- durut...te-a tinut in operatie, da-ne detalii nu vezi ca fierbem esti singura care ne poti spune tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Acum ca am slabit am cam un 2.dar mi-as dori sa am si eu sani.......Nu ma lasa sotul sa-mi fac operatie estetica. Eu mi-as dori sa ii siliconez................
Este si riscand dar cred ca se merita.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

carrye ... unde esti? ... ai uitat de noi? ...

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

operatia nu este f grea, dar este putin cam dureroasa.eu am facut o operatie estetica acum 3 ani am avut dureri de parca m-ar fi calcat trenul dar le-am uitat repede si-mi pare tare rau ca nu am facut atunci si ridicare de sani.costul lor este destul de ridicat trebuie sa strangi ceva bani dar va spun sincer ca tinand seama cat de nemultumita eram inainte de felul cum arat...o operatie estetica pe care ti-o doresti in afara de inbunatatirea aspectului fizic are maaaare valoare din punct de vedere psihologic.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

elyda cat e un lifting?

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

eu nu am facut lifting ,am facut liposuctie si m-a costat acum 3 ani in jur de 1500 de dolari.mai tarziu poate ca fac si-un lifting ca nu strica la casa omului ,dar acum ...e cam devreme.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ma omorati. Asa de mult imi doresc si eu.....
Ma mai gandesc, poate-mi conving sotul sa ma lase si pe mine. Pe urma urmeaza banii.....

Nu mai intru ca mai tare ma provocati si ..........ma duc fara stirea lui!!!!

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Pe mine sotul m-a dus...m-a asteptat saracul 8 ore...m-a adus acasa ca nu sunt din bucuresti ,iar a II-a zi am plecat din nou ca trebuia sa-mi schimbe pansamentele.apoi la controale,scos fire ...etc tot cu el am fost.acum vreau ridicare de sani si el zice ca nu e nevoie ,dar eu vreu sa ma operez ca nu ma simt eu bine asa ...sunt in faza cand ma mai gandesc.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heleny spune:

Eu va recomand un produs pe care eu il folosesc fara sa fiu stresata deloc ca ar avea efecte secundare. Este natural, nu contine parabeni, si nici ingredienti sintetici. Incercati sa imbunatatiti aspectul pielii sanului si cine stie pana la urma poate chiar nu mai considerati operatia o necesitate. La mine da o transparenta frumoasa a pielii si imi da un look-ul mai interesant. Si pe langa asta miroase extraordinar de la uleiurile esentiale. Ulei pentru fermitate bust Alqvimia.

http://www.sauber.ro/index.php/Alqvimia/Alqvimia/Ulei-corporal-pentru-fermitate-bust.html

Mergi la inceput