Retusare sanii-pro sau contra
Raspunsuri - Pagina 2
XIO spune:
Nu este nici o legatura intre cancerul la san si operatiile estetice !!!
Pe langa operatiile nereusite de divesri doctori obscuri avem placerea de a ne delecta cu operatii reusite la 70% din femeil;e de la TV , asa ca astea nu sunt argumente impotriva.
Singura parte proasta este ca e o interventie chirurgicala , deci exista riscuri teoretice . Recuperarea postoperatorie va fi putin grea (aici ma refer la dureri eventuale) , dar nu prea cred ca va conta atat de mult.
daca doresti si te va face sa te simti ami bine si mai increzatoare da-i bataie!!![]()
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
otilica74 spune:
Carrye, tine pasul cu noi si mai da-ne amanunte despre cum se comporta sani tai, daca ai ceva probleme.
Sunteti super fetele si foarte deschise la nou, ma bucur enorm credeam ca numai eu am pitici
,si va sfatuiesc pe toate daca sotii vostri sunt de acord (si voi la fel )sa nu ezitati sa va imbunatatiti imaginea, ma uit la Cher (nu ca as face ca ea) si la soacramea (e adevarat ca nu au avut aceeasi viata )dar frate zici ca otrava e bunica artistei, asa un pic si poate ptr noi care suntem mai cerebrale conteaza sa stim ca am intervenit acolo si ca mai bine ne vedeam de treaba..., dar ptr sotii nostri care gandesc cu mai multe capete
, nu conteaza!
Ei vor vrea tot timpul langa ei femeia perfecta, chiar daca nu recunosc, atunci cand vine una "buna" pe langa ei au gura plina de balllle.
Si apoi nu vreau sa stau cu doua damigene atarnate de gat, cand pot scoate,cum am mai spus, doar niste piele inestetica, fara afectarea vreunui organ. 
otilica74 spune:
Acum asta fac, de vreun 1 an defapt, creme si sport, pana la interventie mai insist, dar parca nu da rezultate, fiindca am slabit si f mult, am avut si f mult lapte am alaptat 2 ani(scoteam cate 300ml lapte la o masa a lui bb!), ma bucur ca am avut ce sa-i dau bb-ului meu doar ptr asta l-am facut, sa-l hranesc natural cat de mult, dar credeti-ma nu merge cel putin la mine, nu ma dau afara banii daca s-ar putea evita interventia as face-o, mai ales ca ma tem de durerile de dupa, am nascut prin cezariana nu prea stiu de sunt durerile mari.
Dar orice sfat la mine e binevenit si v-as multumi din suflet daca mi-ati spune si ce anume creme sa folosesc, daca nu ptr mine macar ptr alte fete care vor sa se apuce de treaba 
otilica74 spune:
Va pup pe toate si sincer va simt ca pe niste surori, chiar daca sunteti sau nu de acord cu parerea mea, nu simt nici un pic de rautate din partea voastra.
aidaciolac spune:
otilica daca eu mi-as permite , maine as merge la un cabinet.
Asa ca mult succes si sa iasa asa cum iti doresti! 
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
otilica74 spune:
Trebuie sa mai astept un pic sa se mai retraga canalele, findca am intarcat prea recent ptr operatie, mai incerc si altele pana atunci, cand eram pustoaica visul meu era sa nu imi mai creasca sani fiindca eram slaba si aveam niste bidoane!!!
Si mergeam cocosata sa nu rada colegii de mine ca atunci se zicea ca daca ai sanii mari te-au tras baietii de ei. ![]()
loren@ spune:
Si eu vreau implant...erau mici si inainte de alaptare, dar acum sunt f. mici...dar mai astept nitel sa rezolv alte probleme financiare si poate peste 1 an imi fac!
Bia
Carrye spune:
Cum sa nu! Cu mare drag!
Eu m-am operat la dl. Dr. Radu Voicu, un om exceptional, nu are o clinca asa cum are Marek Valcu, are un cabinet si opereaza in spitalul CFR 2. Daca vrei iti dau si datele de contact. M-am operat cu sora mea in aceeasi zi, si putem sa facem comparatie zi de zi de felul in care decurge recuperarea. Luna asta sunt 6 luni de la operatie, la mine cicatricile deja s-au uniformizat, pana acum erau umflate. Au ramas putin rosii si cred ca la anu o sa se mai vada un fir de par. Sunt incredibil de multumita, ma bucur ca am luat decizia asta. Pot sa va mai spun ca am facut munca de cercetare in domeniu cateva luni inainte sa ajung la medicul asta. Si a fost cea mai buna alegere. Nu consider ca am cheltuit asa de mult,a fost cea mai buna investitie a mea de pana acum. Daca mai aveti intrebari, astept si va raspund cu placere.
elyda spune:
daca asta vrei si ...poti ca ai cu ce...fa-o! decat sa fi o viata nemultumita de tine si asta sa se rasfranga si in comportamentul tau su relatiile cu ce din jur ,mai ales cu sotul ,mai bine fa-o! gandeste-te bine inainte daca chiar iti doresti! eu ...am mai lucrat cate putin in domeniul estetic pe ici pe colo...la o clinica din bucuresti si ma bate gandul si la o operatie la sani ca dupa 2 copii alaptati... gravitatie...etc... s-au "stricat" ,dar mai stau putin pe ganduri.
dana