Suflet pierdut...prin asternut...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

cu mult tact si diplomatie cred ca asa va reusi Dex sa rezolve problema comunicarii cu sora lui!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dex spune:

Eu incerc sa trec peste chestia cu varsta. Dar,
Mai grav mi se pare ca nu e fericita cu el (e nervoasa tot timpul, nu-i intri in voie, se ingroapa in o gramada de chestii, e palida, are cearcane foarte mari, e plange usor (inainte, cu greu o faceai sa planga), incepe o gramada de cestii pe care apoi le abandoneaza usor (inainte nu-i statea in fire), nici cu fetita nu prea are rabdate, apoi o rasfata cam multe uneori, face lucruri contradictorii, etc
S-a izolat de veri, rude, prieteni. Mai are 3-4 cunoscute de-ale ei care pe fatza o incurajeaza, da' au umplut targu de barfe (ia-uite ce face...bla, bla...), unele chestii au ajuns la mine intamplator dupa un ocol cam mare. In plus chiar ea a gasit SMS-uri pe telefoane de la tipele astea (ma rog, de la nr lor de telefon)Se mai vad ei 2 cu cativa cunoscuti care sunt cam in aceeasi situatie: el in varsa ea cu 15-20 ani mai tanara (interesant)).
Elle_seb, si eu as prefera (sper ca va exista cineva la momentul potrivit) " sa ma traga de maneca atunci cand o iau pe aratura, decat sa stea in banca lor sub diverse pretexte". Ca tare usor o iei razna, mai ales in zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by anca_vlad

din experienta mea stiu ca momentul in care hotarasti sa intervi trebuie sa fie unul prielnic, altfel nu vei avea parte de efectul dorit, poate iesi chiar pe dos.

Asa zic si eu.
Eu cred ca ar putea fi o solutie s-o invite Dex pe sora lui la intalniri (gratare, chefuri, iesiri, etc) cu prietenii lor de varste apropiate. Cu preocupari asemanatoare.
Dex, fii prietenul ei, nu fratele mai mare care stie mai bine ce-i bine pentru ea, nu tatal ei, care o dezaproba in toate. Fii prietenul ei si atat. Fii spontan si degajat cu ea. Si nu o suna sa va intalniti sa stati de vorba despre viata ei, pentru ca n-o sa-ti raspunda niciodata, spune-i ca ai nevoie de ajutorul ei sa-i cumperi un cadou sotiei, sau nu stiu, zi-i ca vrei sa-ti asortezi mileurile cu perdelele in casa si nu stii ce s-ar potrivi mai bine.
Atrage-o in anturajul tau, intre persoane cu varste si preocupari apropiate.
Mergeti cu prietenii impreuna la munte. Nu stiu, idei se gasesc sa ajungi la ea. Dar fara sa faci presiuni, natural, cu mult tact, rabdare si afectiune.

Elle_seb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

ella_seb

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:

ella_seb

Ancutza

Elle_seb

Mergi la inceput

Nu sunt mai mare, ci mai mic.
Diferenta e f. mica.
Din pacate, nici eu nu am timp de suete.
Nu am mai iesit (deliberat, ca sa am timp pt ce mi-am propus) de mai bine de 2 ani.
Acu' sunt foarte prins cu o gramada de chestii.
O sa caut un prilej (mi-am mai facut eu ceva timp, am lasat p-al mele de-o parte, dar, m-a pasat).
O sa insist, dar n-o sa fie lejer sa potrivesc timpu cu momentu' :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

quote:
Originally posted by Elle_seb

quote:

din experienta mea stiu ca momentul in care hotarasti sa intervi trebuie sa fie unul prielnic, altfel nu vei avea parte de efectul dorit, poate iesi chiar pe dos.

Asa zic si eu.
Eu cred ca ar putea fi o solutie s-o invite Dex pe sora lui la intalniri (gratare, chefuri, iesiri, etc) cu prietenii lor de varste apropiate. Cu preocupari asemanatoare.
Dex, fii prietenul ei, nu fratele mai mare care stie mai bine ce-i bine pentru ea, nu tatal ei, care o dezaproba in toate. Fii prietenul ei si atat. Fii spontan si degajat cu ea. Si nu o suna sa va intalniti sa stati de vorba despre viata ei, pentru ca n-o sa-ti raspunda niciodata, spune-i ca ai nevoie de ajutorul ei sa-i cumperi un cadou sotiei, sau nu stiu, zi-i ca vrei sa-ti asortezi mileurile cu perdelele in casa si nu stii ce s-ar potrivi mai bine.
Atrage-o in anturajul tau, intre persoane cu varste si preocupari apropiate.
Mergeti cu prietenii impreuna la munte. Nu stiu, idei se gasesc sa ajungi la ea. Dar fara sa faci presiuni, natural, cu mult tact, rabdare si afectiune.

Elle_seb

este foarte importanta si dorinta ei de a comunica.altfel indiferent de incercari totul poate fi in van.

espiritu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Eu sunt curioasa de ce ai intitulat subiectul "suflet pierdut ... prin asternut"... Merge sexul asa bine intre ei doi?

Felicia

Poze cu noi si vacantele noastre

IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

ceva o tine legata de acel om asta e clar.poate fi si sexul de ce nu?

espiritu

Mergi la inceput

Nu stiu ce o tine.
Nu stiu nici un detaliu despre reatia lor de sex.
Initial...m-am gandit doar la suflet pierdut.
Apoi, ca a cam schimbat in ultima vreme asternuturile.

Mergi la inceput