Suflet pierdut...prin asternut...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dex spune:

PM activ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by dex

incredibil, dar nu i-am zis tataie (indirect sau direct). Doar tipu'. atat.

DEX, eu stiu ca nu i-ai spus 'tataie'. Nu m-am adresat tie! :-)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

Incepe sa sune a telenovela.
Cu bune intenti toti cei implicati asezativa la masa si rezolvati problema daca aveti vreuna.

Mergi la inceput

citez din pagina de start a forumurilor:
".... suport, incurajari, pareri ... nu ezitati si usurati-va gandurile aici!"
Interesante rautatile gratuite.
Nu ma mira.
Nu voi raspunde la ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Dex eu te inteleg si-ti dau dreptate. Si eu as fi ingrijorata daca as fi in pielea ta.

Din pacate nu stiu ce sfat sa-ti dau pt. ca este adevarat totusi ca fiecare face ce vrea cu viata lui, chiar si atunci cand e si un copil implicat. Tot ceea ce poti face este sa-i fi alaturi, umarul pe care sa se sprijine la greu altfel ...ea singura trebuie sa dea cu capul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Ce poti sa faci tu? Sa-i fii aproape indiferent de ceea ce hotaraste. Ar trebui sa o convingi cumva sa discutati despre viata ei. Cumva se simte incoltita deoarece nu e sustinuta si s-ar putea sa faca in ciuda. Discuta si cu parintii vostri sa o lasati o perioada in pace.
E derutata si probabil ca e in saptamana oarba. Daca e indragostita de el cu siguranta nu are cum sa vada ce vezi tu si parintii vostri.

Stiu ca nu e usor sa fii legat de maini si picioare, dar nu prea ai ce face. Doar sa-i fii aproape si in caz ca o sa "cada" sa o poti "prinde". Pentru asta sunt fratii, si stiu ce spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Ei cum sa fie tataie e chiar prince charming ,are toata viata inainte.Mititelutul,cum sa nu-i placa o doamna de 36,ca doar e si el un sufletel.Inteleg ca agreeaza genul, ca a mai flirtat anterior cu una de aceeasi virsta!? Eu am 40 de ani si rezulta ca as putea sa ma cuplez cu unul de 64 de ani.Brrr...
Nu spun ca nu poate exista dragoste,chiar relatii perfecte,insa statistic vorbind sansele sint foarte scazute.Vezi diferenta de mentalitate,generatie,evolutie,etc. Mie imi place ce frumos teoretizeaza toata lumea si ce corect gindeste... Sincer,citi v-ati vedea in aceasta situatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by dulcetica

Ei cum sa fie tataie e chiar prince charming ,are toata viata inainte.Mititelutul,cum sa nu-i placa o doamna de 36,ca doar e si el un sufletel.Inteleg ca agreeaza genul, ca a mai flirtat anterior cu una de aceeasi virsta!? Eu am 40 de ani si rezulta ca as putea sa ma cuplez cu unul de 64 de ani.Brrr...
Nu spun ca nu poate exista dragoste,chiar relatii perfecte,insa statistic vorbind sansele sint foarte scazute.Vezi diferenta de mentalitate,generatie,evolutie,etc. Mie imi place ce frumos teoretizeaza toata lumea si ce corect gindeste... Sincer,citi v-ati vedea in aceasta situatie?

dulcetica

Asa ma gandesc si eu.
Dam sfaturi glamour intr-o situatie in care de fapt nu ne-am vedea. Eu nu m-as vedea intr-o relatie cu un nene de 53 de ani... ever. Ce as putea eu avea in comun cu un barbat care mi-ar putea fi tata?!
Ce mi-ar putea oferi acel barbat ca sa fiu fericita?

Elle_seb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Personal nu mi-au placut niciodata flescaitii (sorry, dar asa ii vad), sunt chiar alergica la asemenea barbati care nu sunt capabili sa-si gaseasca o partenera de aceeasi varsta, ci cauta "fetite" ("scolarite" in ale vietii, dupa parerea lor) langa care sa se simta si ei mai cocosi. Pe ei ii inteleg, dar pe ele zau ca nu. Cat de apetisanta poate fi perspectiva de a trai cu un barbat caruia dupa cativa ani sa-i pui prisnite regulat si sa-i fii mai mult sora medicala decat partenera egala?

Ce le atrage la un barbat care le-ar putea fi tata? Exact, tocmai ideea ca le-ar putea fi tata, adica nevoia de o "father figure". Totul pleaca de la asta, femeile care se leaga de barbati foarte in varsta o fac de obicei pentru ca nu au avut parte de un tata care sa le iubeasca si incearca la maturitate sa compenseze cu altcineva lipsurile din copilarie, cauta stabilitate si siguranta (care este iluzorie, fiindca un barbat mai in varsta te paraseste mult mai rapid, din motive biologice, decat unul mai tanar) si cauta pe cineva cu "intelepciune" care sa le conduca. Faptul ca totul e un mare autogol iese mai tarziu la iveala, dar iese intotdeauna.

dex, daca tu o vezi pe sora ta ca e nefericita si asta ii afecteaza si copilul, trebuie sa intervii, fie si doar de dragul copilului. Eu nu inteleg sfaturile de genul "tine-te deoparte, e viata ei etc.". Eu nu as putea sa dorm linistita stiind ca unei persoane dragi mie nu ii este bine, ca se arunca singura in rahat de la trambulina. Asuma-ti riscul de a o "supara" si spune-i adevarul, spune-i ce gandesti. Poate candva o va pune pe ganduri si se va trezi. Daca nu, macar ai constiinta impacata ca ai incercat.

Felicia

Poze cu noi si vacantele noastre

IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Mergi la inceput

Dilema mea e ca daca o sa fiu putin mai rigid, va fugi si de mine (de parinti oricum fuge).
El va zice: ai vazut, nu le pasa de tine. Vor doar sa-ti comande viata (omu' e cutra batrana).
Pe de alta parte, nu pot sta linistit vazand ce face.
Nu cred ca isi da seama de situatia reala. Cred ca vede doar strict anumite lucruri (eu de ex. nu-mi amintesc amanunte despre anumite situatii neplacute, oricat de mult ma straduiesc).
Ok, daca nu ar fi copilul ala, poate as incerca sa trec cu vederea ce face.
E adult, cum iti asterni asa dormi.
Dar, ea bulverseaza copilul. Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa-si aduca aminte copilul de momentele astea (poate nici nu va dori sa si le aminteasca.)
Oricum ai da, copilul sufera.
Daca sta doar la bunici, e trist ca nu-i cu mama si tata(a vrut sa-i impace cand s-a imbolnavit!). Care-i tata?asta sau ala? da' bunicu? da' asta cine-i?
Daca e cu maica-sa, n-are cine sa se joace cu ea sa-i dea atentie. E singura pana termina maica-sa munca.
Taica'su nu se sinchiseste (la ales tot asa, la repezeala). Cand erau inca impreuna nu stia nici unde-i gradinita, nici ce face copilul, nici unde-i policlinica, medicul, care sunt jocurile preferate, nimic.
As fi incercat sa discut cu ea (diplomatic, fara a-i reprosa), dar ma evita. Imi spune ca ne vedem, apoi ma suna ca nu mai poate.

Mergi la inceput