A facut cineva hidrotubatii care sa nu reuseasca in prima luna si sa reuseasca in a 2 a?Incep sa disper pt ca acum 2 ani mai facut si dupa primele 3 totul a fost OK,intre timp, surpriza..iar s-au infundat... iar acum am facut 4 si trompele nu s-au mai permeabilizat.Medicul imi propune si pt luna viitoare inca o tura de hidrotubatii....Ce sanse am?
Când apa-ți ajunge la gură.....CAPUL SUS! Matia
Imi pare tare rau Matia....
Din pacate nu am raspunsuri, fiindca nu am facut hidrotubatii.
Dar eu zic ca sanse sunt , de desfundare a trompelor..pana la urma..chiar si prin alte metode (laparoscopia , cum am inteles de la fetele de pe forum).
Pupici si multa bafta
AniS
Matia,stai usor ca ai sanse.Cand am fost eu la Giulesti pentru perfuziile astea,erau mai multe tipe care facusera cu o luna in urma si trompele erau infundate (permeabilitate zero,adica reflux,substanta aia nu intra deloc).Cand au repetat perfuziile,a doua sau uneori a treia luna,situatia s-a rezolvat.
Nu te gandi la ce e mai rau,sigur se poate rezolva.
Sper Jasmine sa ai gura aurita! La mine ceva a intrat, au cedat destul de mult din prima zi, dar nu intr-atit incit sa ajunga lichidul in cavitatea abdominala, adica sa nu se mai intoarca(cam 1/3 din cantitate sa intoarce).Eu am mai facut o laparoscopie si nu as mai vrea inca una, desi cam toate lucrurile importante in viata a trebuit sa le fac de 2 ori ca sa iasa bine!Oricum multumesc de incurajare! Eu nu cunosc chiar pe nimeni care sa fi trecut prin asa ceva.
Când apa-ți ajunge la gură.....CAPUL SUS! Matia