parfumerie de lux
Raspunsuri - Pagina 6
alba spune:
quote:
Originally posted by denizel
Alba, sa intelegem ca ai prezentat antiteza asa nu-asa da?Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Ja,wohl
Alba,mami de
Darian Valeriu *17.09.1999
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Darian
&
Cassian Teodor *04.06.2005
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
MissParker spune:
quote:
Originally posted by ladyJ
O palma data la timp face mai mult decat o mangaiere.
LadyJ, semnatura asta chiar te reprezinta? Refuz sa cred asta.
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
ladyJ spune:
quote:
Originally posted by MissParkerquote:
Originally posted by ladyJ
LadyJ, semnatura asta chiar te reprezinta? Refuz sa cred asta.Felicia
Iti inteleg uimirea si dezaprobarea,stiind prin ce necazuri ai trecut tu.E clar ca multi se gandesc la o persoana violenta atunci cand imi vad semnatura.
Nu,nu ma reprezinta,nu asa cum te gandesti tu.
Imi pare rau ca te-am oripilat.Daca poti vedea putin in spatele cuvintelor vei intelege.Normal,nu esti obligata sa o faci.
ca un PS: am dat ´´palme´´ catorva persoane care si azi imi multumesc.Nu palme fizice.Asta e diferenta.Nu folosesc expresia ´´vorbele m-au lovit ca un trasnet´´ ci ´´ca o palma´´.
O sa incerc sa ´´indulcesc´´ semnatura,sa nu se mai oripileze nimeni.
ladyJ
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by XIO
Denizel , si eu am destui bani cat sa-mi iau un parfum Bvlgari , dar nu-mi pica degetele daca folosesc un Adidas sau unul de la Avon atata timp cat imi place.
Bvlgari , Chanel , Dior , Ghivency , toate sunt extraordinare , firma , scumpe , foarte bune , costa cat .. sa zicem 100 de dolari . De la 100 de dolari pana la 2000 de euro e lung de tot drumul. Probabil daca ar face parfumul dupa modelul din cartea cu acelasi nume as intelege asa un pret , dar tinand cont de faptul ca toate marile case au preturi normale , eu as pune pe seama snobismului cumparatul unuia cu 2000 de euro care e ca si cel cu 100 de dolari doar ca face mandibula sa alunece la alte pers. cand aud numele si afla pretul.
Nu mai spun ca atunci cand imi cumpar un parfum mi-l cumpar pt. miros , nu pt. sticluta. Daca vreau aur sau cristale imi cumpar o bijuterie , nu dau jumate din banii de o masina pe o sticla aurita.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Xio, gandeste-te ca sunt femei, la tara de exemplu, care, daca te-ar auzi ca esti de acord sa dai 100USD pe un parfum, ar zice exact ce zici tu de cei ce cumpara parfumul de 2000 EUR. Exact la fel.
Ti-ar mai zice ca exista deodorant FA , care e de marca, si foarte bun.
Mereu vor exista upgrade-uri la preferinte, in functie de cum ti se upgradeaza buzunarul.
Adina + Olivia Q1.04
clau2toma spune:
quote:
Originally posted by bonamea
La noi in oras este o zona care a apartinut unui boier bogat care a construit un spital ptr.boli contagioase,o biserica si un azil ptr.batrani grav bolnavi.A lasat cu act orasului mostenire,functioneaza si azi,si va functiona mult timp de acum incolo.La slujbe preotul pomeneste si slaveste mereu numele acelui boier si al neamului sau.Unde va fi pomenit numele celor ce cumpara parfumul sau alte obiecte cu preturi exorbitante.La ce foloseste aceasta
cheltuiala?La ifose in anturaje de genul tu
nu ai parfum ca al meu,intre imbogatiti pest
e noapte.Nu am nimic cu cei ce au realizat
colo,marind exagerat preturile sau profitand
de munca angajatilor platiti cu salarii de
mizerie,program prelungit extenuant si fara carte de munca(statul,fondul de pensii fiind afectate)
Sa te temi de omul prea tacut si de apa prea lina.(proverb turc)
Cuvintele sincere nu sunt totdeauna elegante;cuvintele elegante nu sunt totdeauna sincere(Lao Tzi)
Eu vreau dcat sa punctez ca cine vrea pensi ca la asta se refera cartea de munca sau la spitalizare bineantles poate sa-si platasca din mana darile catre stat ,sau mai bine sa-si faca cate o asigurare una de pensie privata si una de sanatate si nu mai are ce sa comenteze .Dar era vb de alt subiect bineanteles .
Eu nu am nimic cu oamenii car-si permit sa-si cumprre lucruri la care putini oameni au acces .Altfel nu n-am mai puta deosebi nu-i asa?Am fi toti la fl si ar fi cam monoton si nu am mai avea pe cine barfi .
Adrianaa spune:
???? clau2toma s-a intamplat ceva cu tastatura ta? ????
istorioare cu talc (pentru copii)
www.crestinortodox.ro/AscultaCasa_cu_mireasma_de_brad_lectura_Florian_Pitis-1261.html" target="_blank">povesti audio (pentru copii)
clau2toma spune:
quote:
Originally posted by Adrianaa
???? clau2toma s-a intamplat ceva cu tastatura ta? ????
istorioare cu talc (pentru copii)
www.crestinortodox.ro/AscultaCasa_cu_mireasma_de_brad_lectura_Florian_Pitis-1261.html" target="_blank">povesti audio (pentru copii)
Da scuze .Am vazut deabia dupa ce am trimis si nu am mai putut sa corectez si sa adaog literele lipsa .Scriu pe intuneric cu laptopul in brate in pat ca sa nu trezesc sotul .
MissParker spune:
LadyJ, am inteles eu unde bateai si ca de fapt era vorba de "palme" virtuale date unor adulti cu probleme mai mult inchipuite, insa vezi si tu cum se poate interpreta daca nu precizezi, mai ales pentru niste oameni care au incasat mult prea multe palme la modul cel mai "palpabil" cu putinta (na, ca fac si eu haz de necaz).
Cred ca tu voiai sa spui ceva de genul "Un sut in fund e un pas inainte", nu? Dar precizeaza ca e vorba de adulti, nu de copii, pliiiiz
Felicia
ladyJ spune:
quote:
Originally posted by MissParker
LadyJ, am inteles eu unde bateai si ca de fapt era vorba de "palme" virtuale date unor adulti cu probleme mai mult inchipuite, insa vezi si tu cum se poate interpreta daca nu precizezi, mai ales pentru niste oameni care au incasat mult prea multe palme la modul cel mai "palpabil" cu putinta (na, ca fac si eu haz de necaz).
Cred ca tu voiai sa spui ceva de genul "Un sut in fund e un pas inainte", nu? Dar precizeaza ca e vorba de adulti, nu de copii, pliiiizFelicia
Of doamne,Felicia,cum sa ma refer la copii?Pai eu as da cu seninatate un pumn in nas aluia care loveste copii.Si asta la modul cel mai palpabilAici recunosc,devin agresiva.
Da,ai inteles bine chestia cu ´´palma´´.Un sut in fund....este un sinonim si din punctul meu de vedere.Da uite,am scos semnatura,o sa gasesc eu alta abordareCa asta cu sutul in fund o mai are cineva..
Am facut asta,doar pentru ca m-ai abordat fara sa ma acuzi de ,citez ´´violenta manifestata si pe copii tai cred´´ asa cum a facut un alt user de pe aici....Citat aproximativ.Si mie nu-mi place cand sunt acuzata asa...
Si tu,care stii ce-i aia violenta din pacate,ai pus o intrebare pertinenta care isi merita atentia.
O zi excelenta!
ladyJ
scuze tuturor de off topic
mathilda spune:
acuma am inteles de ce a deschis bona mea subiectul. nu-i cumpara sefa produsele
http://forum.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=9383