parfumerie de lux
Raspunsuri - Pagina 3
26octombrie spune:
quote:
Originally posted by bonamea
ma doare ca nu am posibilitatile lor financiare sa ajut cat de putin oamenii aceea nevinovati ramasi pe drumuri in prag de iarna din cauza calamitatilor naturale,sunt rar prezentati la tv.
dragi moderatori,
in lumina noilor dovezi, as dori sa va adresez rugamintea de a muta acest subiect la "umanitare". astfel, poate strangem de un parfum pentru bonasa, pe care sa-l poata vinde, asupritoarei sale poate, pentru a dona banii si, pe de alta parte, o ferim si de umilitoarea perspectiva de a se gasi la "barfe, mondenitati, cancanuri", dansa, o persoana asa integra...
Luana si Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)
alba spune:
Mai lasati ironiile,ca nu-si au hazul.
Bonamea,are perfecta dreptate.Din pacate,desigur.
Mii de cucoane, care mai de care,pline de ifose, isi vintura zilnic toate cele prin fata amaritilor(copii strazii,pensionarii).
Si iarasi ma repet,dar asta-i realitatea...
http://www.youtube.com/watch?v=8ckS1KxbrIA
In Romania nu mai exista modestie,ea este pe cale de disparitie. Si asta ma intristeaza si ma face sa-mi doresc a ramine cit mai departe de tara in care m-am nascut si pe care am iubit-o cindva din toata inima mea de copil.
Alba,mami de
Darian Valeriu *17.09.1999
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Darian
&
Cassian Teodor *04.06.2005
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian
diana21 spune:
Bonamea,
quote:
AM AVERTISMENT PTR.CA AM SPUS CUVANTUL dezgust fata de ceva...
O nimica toata, ai luat avertismentul pe nedrept.
Vorbeai cu Ligeea la sub. "Patronii si mamele", cand, din senin...ce vad???
quote:.
esti dezgustatoare cand vorbesti despre copii mei fara sa-i cunosti,si am un mare dezgust fata de cei care se imbogatesc mutand marfa si adaugand un procent la pretul initial,cu cat dispret vorbesti despre acei oameni care muncesc cu adevarat si isi traiesc viata normal.
Mare scofala...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
Poze strumfesti
denizel spune:
quote:
ma doare ca nu am posibilitatile lor financiare sa ajut cat de putin oamenii aceea nevinovati ramasi pe drumuri in prag de iarna din cauza calamitatilor naturale,sunt rar prezentati la tv.si-mi vine sa le plang de mila.Oricare din noi pot avea o mare nenorocire in viata,dar numai dupa ce trecem prin asa ceva trebuie sa gandim ca intai pe lume trebuie sa fim OAMENI DE OMENIE.
Bonamea, pentru a putea sa ajuti oamenii, nu trebuie sa fii la fel de bogata ca cei pe care ii foarfeci tu, ca au tupeul sa-si cumpere parfumuri scumpe.
Sunt convinsa ca din venitul pe care il ai, ti-ai putea pemite sa ajuti "cat de putin" pe cei in nevoie. Trebuie doar sa vrei acest lucru ;-).
P.S. Tu ai mai fost pe forumul asta, nu-i asa?
bonamea spune:
Da,am ajutat de cate ori am avut ocazia,dar a fost dupa parerea mea o picatura mica intr-o mare imensa.De fapt marea este facuta din picaturi,nu?
Imi plac comentariile pro si contra gasite aici.
Asta e Romania noastra pestrita in care marii creatori de ceva-uri f.f.scumpe isi gasesc aici piata de desfacere si prezinta in tara lor imagini despre copii strazii,hoti si alte minunatii neplacute.(asta ca sa folosesc cuvinte delicate).Prin tarile acelea civilizate suntem perceputi uneori ca niste oameni abia coborati din copac,hoti,criminali.Poate lipsa de cultura a lor e cauza,nu cunosc geografia si istoria popoarelor,in definitiv la ce le-ar folosi?Afacerile sa mearga.
andrath spune:
Oare de ce am senzatia ca in povestea asta, INTOTDEAUNA, e altcineva de vina?
Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
www.flickr.com/photos/andrath/1202034620/" target="_blank">Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."
denizel spune:
quote:
Prin tarile acelea civilizate suntem perceputi uneori ca niste oameni abia coborati din copac,hoti,criminali.Poate lipsa de cultura a lor e cauza,nu cunosc geografia si istoria popoarelor,in definitiv la ce le-ar folosi?Afacerile sa mearga.
Sa te temi de omul prea tacut si de apa prea lina.(proverb turc)
Cuvintele sincere nu sunt totdeauna elegante;cuvintele elegante nu sunt totdeauna sincere(Lao Tzi)
Si cum ai vrea matale sa fim perceputi daca, imediat ce intra in aeroport raman fara portmoneu, cand ajung in taxi, li se cere salariul pe o saptamana, iar cand ajung in oras fac slalom printre gramezi de gunoaie, kk de caine, flegme, pipi uscat si cersetori care ii trag de haine?
Iar la istorie, au invatat ceea ce noi si parintii/bunicii nostri am trait .
Nu sunt ei lipsiti de cultura, stai linistita.
Doar ca unii dintre noi sunt prea incrancenati .
Victoria spune:
quote:
[.Poate lipsa de cultura a lor e cauza,nu cunosc geografia si istoria popoarelor,in definitiv la ce le-ar folosi
Dar tu le cunosti?
A, si un sfat: cand dai "reply with quote" - citezi ce a scris altul inainte - incepe sa scrii de sub "quote', ca nu mai intelege nimeni unde a scris cel dinainte sau unde iti spui tu parerea...sau cu alt font, sau alta culoare...putin respect pentru cititori, daca vrei sa-ti ia in seama parerile.
V
“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu
26octombrie spune:
quote:
Da,am ajutat de cate ori am avut ocazia
nici nu trebuia sa mai spui, noi, nu-i asa?, stim asta. e suficient sa te citim pentru a nu ne indoi.
quote:
Imi plac comentariile pro si contra gasite aici.
asta-mi da curaj si ma linisteste
quote:
Asta e Romania noastra pestrita in care marii creatori de ceva-uri f.f.scumpe isi gasesc aici piata de desfacere si prezinta in tara lor imagini despre copii strazii,hoti si alte minunatii neplacute.(asta ca sa folosesc cuvinte delicate).Prin tarile acelea civilizate suntem perceputi uneori ca niste oameni abia coborati din copac,hoti,criminali.Poate lipsa de cultura a lor e cauza,nu cunosc geografia si istoria popoarelor,in definitiv la ce le-ar folosi?Afacerile sa mearga.
misterios fenomen..
in conditiile in care oameni de bine, ca tine, de exemplu, sunt atat de mandri de statutul de roman si, chiar daca au nemultumiri, simti patriotismul in spatele cuvintelor, cum de ne-o vedea lumea asta larga si inculta asa de rai?? zau daca stiu...
Luana si Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)
Alina spune:
quote:
Foaaaarte intelept comentariul acesta...dar ai gresit destinatia.
Se potrivea mai bina la forumul "Un ochi ride...".
Alina