parfumerie de lux
Raspunsuri - Pagina 2
mathilda spune:
quote:
Initial creeata de bonamea
Nou in Bucuresti -prima parfumerie de lux(haute parfumerie)-pe strada General Berthlo nr.5-am primit informatia pe net-cam 2000 euro bucata-superparfum,cred ca-mi iau si eu unul din salariul de bona(ca tot se leaga lumea de mine pe aici)Patroana mea s-a inscris acum la liceu sa-l faca la seral,desi nu are liceu are bani sa-si cumpere un astfel de parfum-deci nu diploma conteaza ci cum stii sa te descurci in viata
Sa te temi de omul prea tacut si de apa prea lina.(proverb turc)
Cuvintele sincere nu sunt totdeauna elegante;cuvintele elegante nu sunt totdeauna sincere(Lao Tzi)
bona mea,
am citit cateva postari trimise de tine la forumul crese etc si mi s-a parut ca-ti barfesti la greu patronii. scuze dar nu ei iti da sa mananci? adica, daca-ti barfesti seful putin in gluma e ok, ca si el e angajat ca si tine la firma, dar sa barfesti pe cel care-ti da de mancare..... nu stiu ce sa zic poate eu gandesc aiurea, daca da atunci imi cer anticipat scuze.
refer la parfum de 2000, cineva aici a sesizat bine pctul. acel parfum se adreseaza unei clase de lux. au f multi bani si atunci tb sa cheltuie. tu crezi ca oprah mananca acelasi salam ca si tine?
mult noroc
bonamea spune:
La noi in oras este o zona care a apartinut unui boier bogat care a construit un spital ptr.boli contagioase,o biserica si un azil ptr.batrani grav bolnavi.A lasat cu act orasului mostenire,functioneaza si azi,si va functiona mult timp de acum incolo.La slujbe preotul pomeneste si slaveste mereu numele acelui boier si al neamului sau.Unde va fi pomenit numele celor ce cumpara parfumul sau alte obiecte cu preturi exorbitante.La ce foloseste aceasta cheltuiala?La ifose in anturaje de genul tu nu ai parfum ca al meu,intre imbogatiti peste noapte.Nu am nimic cu cei ce au realizat bani altfel decat mutand marfa de colo colo,marind exagerat preturile sau profitand de munca angajatilor platiti cu salarii de mizerie,program prelungit extenuant si fara carte de munca(statul,fondul de pensii fiind afectate)
claujro spune:
quote:
Originally posted by bonamea
La ce foloseste aceasta cheltuiala?La ifose in anturaje de genul tu nu ai parfum ca al meu,intre imbogatiti peste noapte.Nu am nimic cu cei ce au realizat bani altfel decat mutand marfa de colo colo,marind exagerat preturile sau profitand de munca angajatilor platiti cu salarii de mizerie,program prelungit extenuant si fara carte de munca(statul,fondul de pensii fiind afectate)
Eu nu inteleg unde este problema. Si nu vad nici o problema. Fiecare face ce vrea cu banii. Ii da pe parfumuri de 2000 euro sau pe carti. Pe tine ce te intereseaza ce face capra vecinului? Ce daca a lui e mai grasa si mai frumoasa?
bonamea spune:
quote:
Originally posted by mathildaquote:
Nou in Bucuresti -prima parfumerie de lux(haute parfumerie)-pe strada General Berthlo nr.5-am primit informatia pe net-cam 2000 euro bucata-superparfum,cred ca-mi iau si eu unul din salariul de bona(ca tot se leaga lumea de mine pe aici)Patroana mea s-a inscris acum la liceu sa-l faca la seral,desi nu are liceu are bani sa-si cumpere un astfel de parfum-deci nu diploma conteaza ci cum stii sa te descurci in viata
bona mea,
am citit cateva postari trimise de tine la forumul crese etc si mi s-a parut ca-ti barfesti la greu patronii.
Draga mea,vorbesti in necunostinta de cauza,nu stiu prea multe cum e la voi dar la noi in oras s-a impamantenit obiceiul de a pastra la locul de munca doar persoanele care accepta sa munceasca LUNI-VINERI PROGRAM 10-11 ORE/zi,SAMBATA OCAZIONAL(IN INDUSTRIE) SI SAMBATA+DUMINICA de la 7-14 IN COMERT.De sarbatorile religioase craciun si paste o zi libera.Fara carte de munca,doar un contract de munca fara data inceperii activitatii,in caz ca vine un control tocmai se finaliza angajarea chipurile,asta durand luni de zile.Tinerii sunt tinuti perioada scurta si schimbati cu altii,de multe ori nu mai primesc ultimul salariu.Gata,nu mai continuu cu alte cazuri,asta e realitatea,cum fac unii bani si altii...traiesc de pe o zi pe alta.Muti isi iau lumea in cap si pleaca in strainatate lasand copii amarati,suferind de dorul parintilor-problema dezbatutta mereu in mass-media.
scuze dar nu ei iti da sa mananci? adica, daca-ti barfesti seful putin in gluma e ok, ca si el e angajat ca si tine la firma, dar sa barfesti pe cel care-ti da de mancare..... nu stiu ce sa zic poate eu gandesc aiurea, daca da atunci imi cer anticipat scuze.
refer la parfum de 2000, cineva aici a sesizat bine pctul. acel parfum se adreseaza unei clase de lux. au f multi bani si atunci tb sa cheltuie. tu crezi ca oprah mananca acelasi salam ca si tine?
mult noroc
Andrada spune:
quote:
Originally posted by mathilda
dar sa barfesti pe cel care-ti da de mancare..... nu stiu ce sa zic poate eu gandesc aiurea, daca da atunci imi cer anticipat scuze.
mult noroc
Patronii nu ne dau de mincare mei, ne dau salarii...ca nu sintem sclavi, ..in consecinta si ei sint supusi birfelor usuale, virtuale...etc
Cit despre Oprah, orice lucru pe care il cumpara ea e atit de departe de ce fac celelalte 6 miliarde de oameni ca o putem considera a 9 planeta...( cu ciini cu tot-si nu, nici ei nu maninca salam),
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
bonamea spune:
quote:
Originally posted by Victoriaquote:
Nou in Bucuresti -prima parfumerie de lux(haute parfumerie)-pe strada General Berthlo nr.5-)
Se scrie Berthelot http://ro.wikipedia.org/wiki/Henri_Mathias_Berthelot
Scuze,greseala de tipar,se mai gaseste si prin reviste si ziare asa ceva
“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu
bonamea spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Mda..al bogat e intodeauna prost si snob iar al sarac este intotdeauna geniu si rafinat...haiducie nu alta
Asa mai "prinzi" cite-o vulpitzaSincer nu-mi pare rau ca isi iau acele parfumuri,ca tot acelas miros il au...,ma doare ca nu am posibilitatile lor financiare sa ajut cat de putin oamenii aceea nevinovati ramasi pe drumuri in prag de iarna din cauza calamitatilor naturale,sunt rar prezentati la tv.si-mi vine sa le plang de mila.Oricare din noi pot avea o mare nenorocire in viata,dar numai dupa ce trecem prin asa ceva trebuie sa gandim ca intai pe lume trebuie sa fim OAMENI DE OMENIE.dESI SE SPUNE CA ROMANIA ESTE O TARA SARACA LA NOI SE VAND CELE MAI SCUMPE MASINI,TELEFOANE,PARFUMURI-no coment
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
bonamea spune:
In Romania asa gandesc patronii,ca isi fac mila de angajati si le dau ceva de mancare ptr.munca prestata,la fel si despre bone
quote:
Originally posted by Andradaquote:
Originally posted by mathilda
dar sa barfesti pe cel care-ti da de mancare..... nu stiu ce sa zic poate eu gandesc aiurea, daca da atunci imi cer anticipat scuze.
mult noroc
Patronii nu ne dau de mincare mei, ne dau salarii...ca nu sintem sclavi, ..in consecinta si ei sint supusi birfelor usuale, virtuale...etc
Cit despre Oprah, orice lucru pe care il cumpara ea e atit de departe de ce fac celelalte 6 miliarde de oameni ca o putem considera a 9 planeta...( cu ciini cu tot-si nu, nici ei nu maninca salam),
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu