parfumerie de lux

parfumerie de lux | Autor: bonamea

Link direct la acest mesaj

Nou in Bucuresti -prima parfumerie de lux(haute parfumerie)-pe strada General Berthlo nr.5-am primit informatia pe net-cam 2000 euro bucata-superparfum,cred ca-mi iau si eu unul din salariul de bona(ca tot se leaga lumea de mine pe aici)Patroana mea s-a inscris acum la liceu sa-l faca la seral,desi nu are liceu are bani sa-si cumpere un astfel de parfum-deci nu diploma conteaza ci cum stii sa te descurci in viata

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Auzi, dar tu de ce-ti amarasti viata cu frustrari de genul asta??? Mereu vor fi chestii pe care nu ni le permitem, asta e motiv de tristete? Si evident ca numarul de carti citite si de diplome nu are nici o legatura cu banii din buzunar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonamea spune:

Nu ma amarasc faceam haz,ca reprezentant vanzari am acces si la parfumuri bune,dar sa dai 2000 euro pe un parfum asta da snobism.Cum zicea cineva la tv.de un telefon de 18.000 eurola fel zicea ca tre sa fii putin cam...sa arunci banii pe asa ceva la asa pret.Unii fac foamea prin tarisoara asta loviti de urgiile naturii si altii...E cam nedrept....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Initial creeata de bonamea

Nou in Bucuresti -prima parfumerie de lux(haute parfumerie)-pe strada General Berthlo nr.5-)

Se scrie Berthelot http://ro.wikipedia.org/wiki/Henri_Mathias_Berthelot

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by bonamea

Nu ma amarasc faceam haz,ca reprezentant vanzari am acces si la parfumuri bune,dar sa dai 2000 euro pe un parfum asta da snobism.Cum zicea cineva la tv.de un telefon de 18.000 eurola fel zicea ca tre sa fii putin cam...sa arunci banii pe asa ceva la asa pret.Unii fac foamea prin tarisoara asta loviti de urgiile naturii si altii...E cam nedrept....

Sa te temi de omul prea tacut si de apa prea lina.(proverb turc)
Cuvintele sincere nu sunt totdeauna elegante;cuvintele elegante nu sunt totdeauna sincere(Lao Tzi)

Poate o redistribuire a veniturile ar fi indicata...asa o imparteala de la bogati la saraci...poate la colturi sa se amplaseze un nene bogat cu o punga cu bani si sa intrebe tot omul amarit daca vrea niste bancnote noi si foshnitoare...Poate un Robin Hood...mai buna idea...

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Desi as putea sa-mi iau parfuf (cum zice fi-miu ) de-astea mi se pare ca au cam miros de snobism
Pe de alta parte , e normal sa existe produse de lux pentru oamenii bogati - case de milioane de Euro, genti de mii , rochii de zeci de mii . De ce ?
E simplu . Aceste produse se adreseaza unei categorii de oameni care platesc impozite pe masura , au afaceri care le permit sa aiba acest standard de viata . trebuie sa-si cheltuie si ei banii pe ceva . Daca cumpara numai d=ale ade 100 E au senzatia ca muncesc degeaba si se lasa pe tanjeala .
In plus , produsele de lux au inglobat un mare procent de munca supercalificata si componenete (ingrediente ) de mare calitate asa
probabil isi merita o mare parte din pret .
Si mai e si brandul, firma pe care o platesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Bona mea,

quote:
Patroana mea s-a inscris acum la liceu sa-l faca la seral,desi nu are liceu are bani sa-si cumpere un astfel de parfum-deci nu diploma conteaza ci cum stii sa te descurci in viata

Mai, da' curat ghinion ai! Alta sefa naspa...

quote:
dar sa dai 2000 euro pe un parfum asta da snobism

De ce snobism? De la ce suma incepe snobismul?
Cam cat costa parfumul unui elitist, sa zicem?
Tu, daca ai avea o avere de 100 mil. de dolari, ce parfum ti-ai lua? Mie imi miroase a struguri cam acri...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Poze strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

pai 2000 de euro nu e nici clive decit daca e in sticla de juma de kil. dar tot cam atit e si channel 5 in aceeasi cantitate. F rar parfumurile ajung atit de scumpe, decit daca sint in fie sticle mari fie sint cu aur, cristale..etc.

In treacat fie spus in romania un rimel Estee Lauder costa 126 de dolari la mall, cind aici nu platesc mai mult de 26 de dolari. Backstage de Christian Dior, cel mai scump e 32 de dolari....
Un L'Oreal era 80 de dolari, aici il gasesc la walmart sub 10
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

cred ca sefa ta isi cumpara juma de kil de parfum (pur sa stii) ca sa ai si tu acces la el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Cel mai scump parfum de la acesta parfumerie va fi Clive, 2200 euro /30 ml....aici in state acest parfum ,in aceeasi cantitate , costa 2350$, doar pt ca sticla are gitul aurit ...peste argint, plus un diamant...
http://shop.nordstrom.com/s/2790987

edit .remarca pesonala.. ..un fel de impozit pe prostie ..dar fiecare face ce vrea cu banii... ce mi se pare mie ..este ca cel mai usor le vine sa vorbeasca unora..care oricum nu vor avea niciodata bani sa-si permita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Mda..al bogat e intodeauna prost si snob iar al sarac este intotdeauna geniu si rafinat...haiducie nu alta

Asa mai "prinzi" cite-o vulpitza

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput