Mamici de Noiembrie -Decembrie2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

he he..ceai lamaie vit.c...si acidul si vomitatul e gata..:(:(
eu paracetamol am luat.cred ca trebuia 5 zile..

35+ piticul Stefanut
AMR 5 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna dimineata...
In sfarsit, reusesc si eu sa scriu, ca aseara am avut musafiri...si nu mai plecau
Am fost la "intalneala" cu nenea dr., la Medlife...si suntem super incantati.Am stat de vorba cu el mai bine de o ora si am luat decizia finala.Cu ajutorul lui Dumnezeu, o sa nasc cam pe 10 dec., prin cezariana.Conditiile sunt super, chiar mi-au placut tare mult si spitalul si policlinica, iar Dr.Mendez e f. de treaba.In sfarsit am dat de un dr. care nu se grabeste, explica detaliat si pe intelesul fiecaruia, e calm, rabdator...moaaaama, ce-l mai laud
Acum mai mergem la control pe 30 oct, dupa care mergem saptamanal la monitorizare.Bebelina era in plin dans, colul inchis, cam scurtut,dar merge...Mi-a dat sa mai fac analizele de trim. 3, nu vaccin, nu alte medicamente, decat fierul si Elevitul + no spa, la nevoie.Acum asteptam sa treaca astea 9 sapt.

Dany2007, cum te mai simti?Am citit din urma si am vazut ca ai probleme, sper ca orezul si branzica sa-ti faca bine repede si sa poti merge la dr. linistita.

Roxana, iubita, o sa rezisti sigur pana pe 12, ai sa vezi....hai, ca mai ai putin

Ancutz, tu cum esti?

Alfa-anca, o sa-ti scriu PM

Pussi, bine ca ai rezolvat cu perfuziile..hai, o sa treaca si asta

Va pupic...revin, ca mai am de citit...

Valentina 30+ Cristina Stefania
noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Tocmai am venit de la baie nu stiu ce am ca de vreo doua saptamani am reprize bune din astea Si ce e mai nasol e ca mi se incordeaza si burtica si mi-e teama sa nu ii faca rau bebelinei.

Victo...mersi pentru raspuns....voi faceti monitorizarea asta la spital, adica va cheama dr. acolo, sau la cab particular? Ca eu numai la cabinet merg la control si nu am auzit pe nimeni sa ii faca asa ceva.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by pussi

salutiiiiiiii, noi suntem racite rauuuuuuu.. cu muci si dureri de gat, si starea de moleasea specifica!

PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Pussi, baga ceaiuri si lamaie cu miere...cred ca in faza incipienta poti sa iei Oscilococcinum, ca e naturist...

Valentina 30+ Cristina Stefania
noi doi
printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

lalanasol! peste cat se considera febra la ?
victo chiar nu stiu... ca eu si stat in casa...Si cu acidul... da, o sa vomit tot in ritmul asta!
pufule raman la ceiut de tei cu menta+miere, ca citricele imi fac acid ... la fel si vit. C!
vali ma bucur ca ti-ai gasit asa medic si asa spital! Super!

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Poate o sa ma cheme si pe mine dupa 36 de saptamani...mai am de asteptat pana atunci. O sa am grija sa stea bebelina cumintica in burtica!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

creem depinde de dr., daca are sau nu la cabinet aparatul de monitorizare!
vali mersi.. dar sunt singura si n-are nici cine sa mearga la farmacie.... o sa vina bunica diseara sa stea cu noi!

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Pussi...si cine mai era racita...eu am luat doua zile oscilococcinum si mi-a trecut. Si binenteles ceai cu miere si lamaie!

Sa va faceti bine repede!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

BUNA DIMINEATA!

lala, creem, pufu...

sunt bine multumesc lui Dumnezeu..am stat in patutz si m-am linistit...am ramas doar cu sperietura... ieri nu am putut sa intru... am fost plecata de dimineata...si nu pot sa va spun ce zi groaznica si prin ce experiente am putut trece..oricum cred ca nu am intalnit niciodata oameni mai cretini ca acum de cand sunt in gravidanta..multumesc ca am trecut cu bine si peste ziua de ieri si nu am ramas cu traume...(psihice...am noroc de sotiorul meu ..el stie sa ma ridice mereu...ii parea rau ca nu a fost cu mine la spital.. dar nu a putut)

cat despre pisici ce sa va spun.. e mult mai bine se pare ca l-a lovit cineva puternic(mereu oamenii simpatici... si a ramas paralizat de la jum.in jos... momentan dr. ii face tratament si il hraneste prin perfuzii caci saracul de durere nu poate manca... dr. si noi speram sa se refaca.. macar cat de cat.. si sa-si revina habar n-am cat timp trebuie.. dar noi speram...are coloana stramba... dar speram ca e doar o trauma si totul e trecator si nu va ramane definitiv asa...

va multumesc inca odata de preocupari

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Victo, m-a lasat in grija unei colege de-a ei pe care o stiu si am incredere in ea, ca altfel pina in 12 noiembrie fara epilat pot sa imi fac fundite :))
Si ala e bun Pussi Nu ai primit raspuns de la cei cu lenjeria?

------------------------
Flory 34+ Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput