Mamici de Noiembrie -Decembrie2007 (89)
Raspunsuri - Pagina 18
pufulet74 spune:
Hey, Stefania, bine ca esti ok!!
Cu ce te-au necajit la spital???
------------------------
Flory 34+ Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
dany2007 spune:
pentru sfaturi!
Eu pentru moment mi-am mutat resedinta in baie,am strans cateva reviste si le rasfoiesc intre doua reprize ,Doamne ce stare naspa...nici dusmanilor nu o doresc.
Dana 29+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
creem spune:
Stefi..ma bucur ca ti-ai revenit si ca nu a fost nimic grav! Cat despre pisoi, imi pare tare rau, cred ca suferi numai cand il vezi dar poate se va face bine..animalele au capacitatea de recuperare mult mai buna decat noi!
33+
vali_delide spune:
Stefania, bine ca tu esti bine, nu mai baga in seama rautatile oamenilor,chiar daca e greu.Sper ca pisoiul tau sa-si revina, si eu am 2 pisici si as suferi sa aiba ceva....uffff, ce lume rea.
Hai, pupici, noi suntem aici, sa ne tii la curent, da?
Valentina 30+ Cristina Stefania
noi doi
printesa
alfa_anca spune:
Salutare burtici!
Mai bantui si eu pe aici din cand in cand, cand nu fac treburi casnice, deh, dc sunt singura acasa imi fac de cap....
Offf, mai fetelor, cate probleme.....si prin cate mai trecem noi ca sa ne tinem in brate comorile. Aveti grija de voi toate si sa ajungem cu bine la termen.
Vali, merci frumos pt informatii.
Eu ieri am fost la farmacie si am cumparat aproape tot ce aveam nevoie. Nu am gasit garmastan si galactogil. Hai ca galactogilul nu e chiar asa important deocamdata, dar fara garmastan mi-e frica sa stau, asa ca zilele astea tre sa mai caut si in alte farmacii, desi am cumparat Bepanten crema si pe ea scrie ca e buna si pt sani, dar eu stiu ca e mai bun garmastanul.
Acuma tot ce mai tb sa fac este sa pregatesc bagajul de spital si sa spal si sa calc lucrurile bebelinei. Sper sa am spor.
Va pup si va doresc o zi frumoasa.
PS: eu am intrat in luna a 9-a si a inceput sa ma apuce panica.........
Anca 35+ Elena
poze
ancadragoman spune:
Buna dimineata
Acum ne-am trezit si noi de foame ca fata mea nu mai rezista si lovea de iti era mai mare dragul
O zi buna la fete
anca 34+
Maria
poze
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI!!!!!!!!!
pussi spune:
am primit tratament :
- OSCILOCOCCCINUM
- PROPOLIS+VIT. C de supt pt. gat
- COLDREX daca ma simt mai rau( la varsta asta de sarcina cica merge)
- daca creste febra peste 37.5 sa-l sun o sa fac algolcamin fiole
PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
slimatei spune:
sunteti dragute fetelor... ei, m-au suparat cei de la spital (mai bine spus o anume persoana- "de la un birou") ca nustiu sa se comporte cu oamenii..mai ales avand in calcul ca sunt graviduta.. . si sunt si eu mai sensibila si am luat totul ca atare...cred ca ma puteti intelege...e mult de povestit...dar am trecut...mai ales ca dupa ce am reusit eu sa ma calmez...a inceput d-soara..sa se agite caci asa se intampla cat ma agit eu, ea nimic..dar dupa ce ma linistesc...mamaaaa ce incepe ia...de am crezut ca iese prin burtic..si cred ca mi-a dat si cateva contractii..ca asa ce ma intepa prin burtic jos...dar cand am ajuns acasa am papat si ne-am bagat la nani... si ne-am revenit... acum suntem fresh..si am si uitat faza de ier..(vorba vine..)dar nu mai suntem suparate.. totul e ok...
Stefania x 2
min.7sapt.
creem spune:
Pussi..ai grija de tine si fa-te bine mai repede!
Eu trebui sa plec iar de acasa offf...cum intervine cate ceva si ma da peste cap!
Vreau sa stau si eu acasa o zi intreaga!
33+
Victo spune:
pussi, sa incerci sa iei vit C aia mai ziua asa, nu seara, ca o sa mori noaptea de arsuri..:(:(
35+ piticul Stefanut
AMR 5 SAPT