Mamici de Noiembrie -Decembrie2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Dany, si eu am patit la fel ca si tine ieri. Sa-ti spun ce am facut eu (la sfaturile fetelor de la odiseea de ian-feb 2008). Am baut 2 pahare de pepsi, am mancat cca 20 boabe crude de orez (pe care le-am rontait) si am mancat sticksuri. Nu am mai avut nici un scaun. Parol!

Iti doresc insanatosire grabnica! (si daca ai curaj, incearca remediile pe care ti le-am spus)

Alina 29+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by alina023

Dany, si eu am patit la fel ca si tine ieri. Sa-ti spun ce am facut eu (la sfaturile fetelor de la odiseea de ian-feb 2008). Am baut 2 pahare de pepsi, am mancat cca 20 boabe crude de orez (pe care le-am rontait) si am mancat sticksuri. Nu am mai avut nici un scaun. Parol!

Iti doresc insanatosire grabnica! (si daca ai curaj, incearca remediile pe care ti le-am spus)

Alina 29+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

Am fiert orez si il ingurcitez acum,daca pana la 13 nu imi trece iau si crud(mercic de pont),dar cu pepsi nu ma risc are acid si ma termina.

Dana 29+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Buna dimineatza, burtici!
Ancuta, Roxana, cum sunteti? Sper ca mai bine decat ieri. Abia am asteptat sa plece tati de la calculator sa intru sa vad cum va simtiti.
Dany, ai grija sa nu te deshidratezi! Si eu am patit acum vreo luna chestia asta, dar scoteam afara si pe o parte si pe alta, tot ce bagam in gura. Am inteles ca era un virusel care isi facea de cap. Dar a trecut de la sine in 2 zile. A fost nasol, ca nu puteam tine nimic in mine, chiar si painea prajita o dadeam afara. Dar apa am baut, de teama sa nu ma deshidratez. O scoteam si pe aia aproape imediat ce o inghiteam (la mine era mai mult ), dar mi-era o sete.... Am stat in pat ca nu aveam vlaga sa ma ridic si mi-a trecut. Sper sa iti treaca repede!
In rest, pupici pe burtici!

Laura 34+ Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Neata fetele!
DAny...orez fiert si branzica si ceai de menta! Haide, nu te mai panica, am trecut si eu prin asta...trebuie sa iti treaca. dar ai grija la ce mananci...fara fructe, in primul rand!

Iuli...am intrat in concediu, dar a trebuit sa mai merg pe la servici sa predau niste hartii, m-am cam obosit.
Ieri chiar am avut contractii nedureroase, am luat un no spa, iar azi noapte nu am reusit sa adorm, m-am tot fatait prin pat, ma durea si burtica ma dureau mainile, imi amorteau...offf. Vreau sa ma bucur si eu de concediul asta prenatal, nu sa bolesc in pat!

Fetele, BB, Victo...sa nu dati cu pietre, dar ce inseamna "monitorizare"...ca mie mi se face doar control si echo. Cum e asta si cand trebuie facuta, nici dr. nu mi-a zis nimic

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

CREEM,la patutz cu tine!Cumintzica si cu lichide multe langa tine!
Imi pare rau ca nu te-ai simtit bine,noi iti dorim sa te pui pe picioare ca sa te bucuri de acest concediu!Uite un si o sa-ti mai inveseleasca ziua!

Ana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiiii, noi suntem racite rauuuuuuu.. cu muci si dureri de gat, si starea de moleasea specifica!

kiva imi pare rau... ce tratament ai? Stai in patut si incearca sa te linisteti.. atat cat se poate!
dany2007 foarte frumoase pozele de la mare! despre diareee, nu prea stiu sa-ti spun! Sper sa-ti treaca repede!
jasminicilor bine ati reaparut!, sa-ti bagi net ca sa nu-kl inveti pe asta mic cu prosti

PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata
deci..pufule..nu mai are cine te epila..;)
creem, monitorizarea se face din sapt 36. eu ieri aveam exact 35 implinite. iti pune un aparat pe burtica si stai vreo 5-10 minute si se inregistreaza grafic , ca la EKG, bataile inimii copilului si eventuale contractii.
acuma cat d e frecvent se fac..vezi ca la noi nu coincide.probabil si in fctie de pacienta..zic si eu..
dany..baga mama orez..fiert, crud..si ceai de menta,(fara miere!) NU apa, ca sa nu te deshidratezi!
ma duc la micul dejun.revin, ca am haine la spalat..;)

35+ piticul Stefanut
AMR 5 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Pussi si eu sunt la fel , racita cobza
Acum l-am sunat pe tati sa se duca sa ia baiatul de la scoala ca nu sunt in stare sa merg pe jos dupa el

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Pussi, ai grija, stai cuminte bea ceai, lamiie, citrice

------------------------
Flory 34+ Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bai pussi, da unde ai reusit bre sa racesti??????????
nici mie nu mi-a trecut tusea asta idoata..cred ca pana la urma ma duc la farmacie sa-mi iau un sirop.tu fetelor, sapt trecuta sotului meu i s-a umflat pleoapa inferioara a ochiului..in 2 zile s-a facut punga de puroi..cred ca ulcior ii zice la faza asta..
acu, s-a umflat partea de sus..nu stiu azi cum arata, ca nu l-am vazut dimineata...ma intreb, oare e contagios???l-am trimis la medic, oricum. sper sa si mearga.

35+ piticul Stefanut
AMR 5 SAPT

Mergi la inceput