Mamici de Noiembrie -Decembrie2007 (89)
Raspunsuri - Pagina 10
ancadragoman spune:
Rox al tau iese pe putin de 4 kg,te vedem sigur la stiri ca mama eroina![]()
anca
34+
Maria
poze
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI!!!!!!!!!
RGE spune:
hai mei Ancule termina ...Doamne fereste asta mi-ar mai trebui
...hai 3.500, 3.800 grame dar 4...mai ales peste 4 mi se pare foarte mult...verisoara mea e o mana de om..1,50 inaltime si vreo 45-50 kg cand a ramas insarcinata si a nascut in ianuarie un baietel prin cezariana de 4.800 grame

..nici cand il alapta nu putea sa-l tina singura.a slabit ca o scandura..la botez la 2 luni arata bestial ..era si pe tocuri ..cred ca toate manechinele care o vedeau o invidiau pt silueta![]()
ROXANA
36+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 24 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 19 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RGE spune:
..da si asta e adevarat..
ne-au lasat singure..fetele astea s-or fi speriat de noi ca ne apuca nascarea??

..vezi sa stai cuminte nu ai voie inaintea mea da?...sa-i explici Mariei cum sta treaba ca eu l-am certat pe George si e vai de funduletu' lor!!
..hai mei fetelor veniti inapoi ca ne-am prefacut si noi.,.am zis sa avem antrenament
..rad eu rad dar ma luase asa putin cu panici![]()
ROXANA
36+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR maxim 24 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 19 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!
ancadragoman spune:
Ce nascare????
Nu naste draga nimeni si dac o face o facem fiecare cand ii vine randul nu asa fiecare de capul ei![]()
Eu vb cu Mariuca inca suntem la faza in care eu ii explic frumos ca trebuie sa mai stea la copt ca nu e momentul....si pe mine ma luase panica putin ...suntem surori?![]()
anca
34+
Maria
poze
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI!!!!!!!!!
RGE spune:
...se pare ca fuseram nitel surori de panica
..da-o in masa de panica!!..cat despre Mariuca nu-ti face griji ca e cuminte a vorbit George cu ea ...asa ca stai linistita avem bebei cuminti...
..eu cred ca am facut si cocoasa de cand s-a lasat burtica ca ma doare spinarea tare ...ma mai intind si eu putin sa-mi indrept oasele ca am obosit de la atata stat.![]()
ROXANA
36+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
adalia spune:
fetelor, ati vazut siteul asta www. zoop. ro?? fara spatii
Lavinia
34+
Carisa Adalia
a happy mom-to-be
pussi spune:
unde sa nasteti... cine?????eu zic s-o asteptati pe Irina sa se produca prima!![]()
si cum rge are probleme cu data de 19.10... eu am probleme cu 24.11 ... atunci vreau, ca atunci m-a pupat tati prima data

PUSSI
29+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
adra_bell spune:
Eu vreau neaparat in noiembrie din 2 motive:atunci vine dr-ul meu din concediu si... eu si tati facem 14 ani de cand suntem impreuna
adra_bell
33+ si
Eva-Elena
RGE spune:
PUSSI WOOOOW... a fost un super extra pupic atunci ca iete ce iesii![]()
ADRA multi inainte si fericiti!!
ROXANA
36+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ