Mamici de Noiembrie -Decembrie2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rox al tau iese pe putin de 4 kg,te vedem sigur la stiri ca mama eroina

anca 34+

Maria
poze

AMR MAXIM 6 SAPTAMANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

hai mei Ancule termina ...Doamne fereste asta mi-ar mai trebui...hai 3.500, 3.800 grame dar 4...mai ales peste 4 mi se pare foarte mult...verisoara mea e o mana de om..1,50 inaltime si vreo 45-50 kg cand a ramas insarcinata si a nascut in ianuarie un baietel prin cezariana de 4.800 grame..nici cand il alapta nu putea sa-l tina singura.a slabit ca o scandura..la botez la 2 luni arata bestial ..era si pe tocuri ..cred ca toate manechinele care o vedeau o invidiau pt silueta

ROXANA 36+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 24 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 19 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Vezi ca tot rau spre bine

anca 34+

Maria
poze

Mergi la inceput

..da si asta e adevarat..
ne-au lasat singure..fetele astea s-or fi speriat de noi ca ne apuca nascarea??
..vezi sa stai cuminte nu ai voie inaintea mea da?...sa-i explici Mariei cum sta treaba ca eu l-am certat pe George si e vai de funduletu' lor!!
..hai mei fetelor veniti inapoi ca ne-am prefacut si noi.,.am zis sa avem antrenament..rad eu rad dar ma luase asa putin cu panici

AMR maxim 24 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 19 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!

Mergi la inceput

Ce nascare????
Nu naste draga nimeni si dac o face o facem fiecare cand ii vine randul nu asa fiecare de capul ei
Eu vb cu Mariuca inca suntem la faza in care eu ii explic frumos ca trebuie sa mai stea la copt ca nu e momentul....si pe mine ma luase panica putin ...suntem surori?

anca 34+

Maria
poze

Mergi la inceput

...se pare ca fuseram nitel surori de panica..da-o in masa de panica!!..cat despre Mariuca nu-ti face griji ca e cuminte a vorbit George cu ea ...asa ca stai linistita avem bebei cuminti...
..eu cred ca am facut si cocoasa de cand s-a lasat burtica ca ma doare spinarea tare ...ma mai intind si eu putin sa-mi indrept oasele ca am obosit de la atata stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

fetelor, ati vazut siteul asta www. zoop. ro?? fara spatii

Lavinia 34+ Carisa Adalia

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

unde sa nasteti... cine?????eu zic s-o asteptati pe Irina sa se produca prima!

si cum rge are probleme cu data de 19.10... eu am probleme cu 24.11 ... atunci vreau, ca atunci m-a pupat tati prima data

PUSSI 29+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 8 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Eu vreau neaparat in noiembrie din 2 motive:atunci vine dr-ul meu din concediu si... eu si tati facem 14 ani de cand suntem impreuna

adra_bell 33+ si Eva-Elena

Mergi la inceput

PUSSI WOOOOW... a fost un super extra pupic atunci ca iete ce iesii
ADRA multi inainte si fericiti!!

Mergi la inceput