Mamici de Noiembrie -Decembrie2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

IRINA mai are de asteptat 2 saptamani parca..asta inseamna ca eu sa fiu in sapt 39...nu cred ca rezist eu atat..eu vreau doar pana luni sa rezist..dar la ce dureri imi provoaca fi'miu ....iar a inceput...sper sa trec cu bine peste noaptea asta..

ROXANA 36+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 24 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 19 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykidutza spune:

quote:
Originally posted by g24hit

Mickidutza imi pare rau pt tine, e greu sa nu ai pe cineva apropiat langa tine cu care sa-ti imparatsesti bucuriile si necazurile ,dar stii cum se spune ...ceea ce nu te doboara te face mai puternic...
sarcina cat mai usoara in continuare si sa ai un bebe sanatos !

ENI 32+ IULIA

Merci Eni,
Ai mare dreptate.
Sarcina cat mai usoara si tie si sa-ti dea domnul un bebe cat mai sanatos,frumos si sanatos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RGE

BB si eu sunt total de acord cu tine referitor la relatia dintre sot-sotie...bine si pe al meu il mai ia somnul cateodata si atipeste la tel in canapea si eu stau la calc..dar cand e vorba de nani trag de el sa-l trezesc sa mergem in patut...daca l-as lasa in sufragerie cred ca m-ar bombani de mi-ar scoate fire albe....nu se pune problema de dormit in alta camera ..cred ca l-ar apuca dracii numai daca i-as povesti ce discutam noi
..eu as face o musaca...toata ziua am stat in pat ....ma doare rau pasa daca stau jos se lasa bebe greu...mai ales cand se misca ma doare rau..a devenit atat de puternic...la cea mai mica miscare a lui ma dau lacrimile ...chiar asa mare sa se fi facut peste noapte..plus ca-mi mananca toata energia...eu care eram atat de activa si-mi facusem o gramada de planuri pt astazi..nua m facut nimic...decat am mancat...nu sunt buna de nimic...

AMR maxim 24 ZILE !! pana vine pe lume ursuletul si 19 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!!
Eu tocmai am terminat de mancat musacaua.De planuri nu mai zic nimik.Programul meu astazi a constat in somn pana la 12,masa,calc jum de ora si iarasi somn pana la aceasta ora.Asa patesc mereu dupa o noapte crunta.Si am o foame...ma gandesc la prajiturile lui
quote:
CREEM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare. Noi am fost tare plimbaciosi azi. Mai nou ne hranim cu salata de sfecla cu lamaie si ulei de masline. Cand ai mei au aflat ca am o usoara anemie, s-au dus si au cumparat sfecla si mi-au preparat vreo 3 borcane. Cine e o sursa tare buna de fier. Bine ca imi place sfecla.
Alina, si eu sunt tare multumita de dr Meclea. Joi am si programare la 4D. De abia astept sa-mi vad puiul. Am emotii f mari pt ca nu l-am vazut de ceva vreme.
BB, eu eram aceea care mananca tot timpul cartofi cu branza. In general imi fac piure cu multa, multa telemea de vaca.
Fetelor, bebele meu o sa doarma cu noi in camera. Eu cred ca asa este cel mai bine in primele luni. Vreau sa-i simt respiratia, sa simt orice miscare. Chiar daca as fi avut 3 camere, tot aceasta varianta as fi ales-o. Iar tati va dormi cu noi obligatoriu.

Roxxy 30+Rares Matei
_
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..eu il astept inca pe sot ..zicea ca pleaca mai devreme sa iesim afara si sta de 2 ore in trafic din cauza meciului...si musacaua mea s-a facut si astept acum...
..prajituri as papa si eu dar nu-l mai agit pe bebe ca iar incepe sa dea si sa ma cocosez de durere ...si asa de abia s-a mai linistit....Doamne asa o sa fie de acum incolo??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor nu mai avema d egand sa intru astazi..dar iacata-ma-s..
am fost la tanti dr...ne-a facut monitorizare la bebelas. e f bine.
un eco sa vada pozitia si placenta..f bine...
ctrl pe masa nu mi-a facut. asta e tactica dr mele, se pare...a zis ca doar dc mi se pare ca am vreo problema.
ne mai intalnim peste 3 saptamani.
ah..si am vb despre cum o sa nasc.in principiu, dc totul decurge ok, natural cu epidurala.dc e bai..baga repede rahia si gata cezariana.
pufu, fulga a avut azi chef de vorba mai mult ca niciodata!!!
a..si mi-a zis ca nu e cazul sa fac nici antitetanos, nici analiza pt streptococ B.

asa..si acum vestile naspa..mi-am facut si eu abonament ca tot omul la ex pilates si niste chestii teoretice. ajung intr-un tarziu (dat. consultatiei la ginec)..iar in ultimele 5 minute ce credeti ca a putut sa s eintample???
a cazut efectiv o bucata de tavan cam de 1,5 metri pe o graviduta!!!...Dne,,,saraca de ea prin ce o fi trecut. nu stiu cat de tare si cum a lovit-o, ca era in spatele meu.ideea e ca i-a cazut cumva pe spate si pe cap. am plecat inainte sa ajunga salvarea acolo..
Dne, groaznic!!!...acum joi ar trebui sa merg iarasi..nici nu stiu ce sa fac..era la 5 minute de mine...ma mai gandesc.
deci, dc ti-e scris..ti-e scris...nu vreau sa ma gandesc ca dc eram eu..dc cadea pe burtica etc etc etc..:(:(:(

35+ piticul Stefanut
AMR 5 SAPT

Mergi la inceput

Fetelor, imi permiteti sa-mi schimb si eu semnatura? Nu mai am rabdare pana la orele 00.00. YUPPPIII: avem 31 de saptamani. Sper sa ne ajute Dzeu sa ajungem la 38 de saptamani.

Roxxy 31+Rares Matei
_
AMR 7SAPTAMANI

Mergi la inceput

Dumnezeule!!! Cum naiba a cazut o bucata de tavan? Saracuta. Sper sa fie bine. iti dai seama ca poti pierde bebele si din cauza socului?
Eu zic sa nu te mai duci acolo. Sper s ao ajute Dzeu si sa fie bine si ea si bebele.

quote:
Originally posted by Victo

fetelor nu mai avema d egand sa intru astazi..dar iacata-ma-s..
am fost la tanti dr...ne-a facut monitorizare la bebelas. e f bine.
un eco sa vada pozitia si placenta..f bine...
ctrl pe masa nu mi-a facut. asta e tactica dr mele, se pare...a zis ca doar dc mi se pare ca am vreo problema.
ne mai intalnim peste 3 saptamani.
ah..si am vb despre cum o sa nasc.in principiu, dc totul decurge ok, natural cu epidurala.dc e bai..baga repede rahia si gata cezariana.
pufu, fulga a avut azi chef de vorba mai mult ca niciodata!!!
a..si mi-a zis ca nu e cazul sa fac nici antitetanos, nici analiza pt streptococ B.

asa..si acum vestile naspa..mi-am facut si eu abonament ca tot omul la ex pilates si niste chestii teoretice. ajung intr-un tarziu (dat. consultatiei la ginec)..iar in ultimele 5 minute ce credeti ca a putut sa s eintample???
a cazut efectiv o bucata de tavan cam de 1,5 metri pe o graviduta!!!...Dne,,,saraca de ea prin ce o fi trecut. nu stiu cat de tare si cum a lovit-o, ca era in spatele meu.ideea e ca i-a cazut cumva pe spate si pe cap. am plecat inainte sa ajunga salvarea acolo..
Dne, groaznic!!!...acum joi ar trebui sa merg iarasi..nici nu stiu ce sa fac..era la 5 minute de mine...ma mai gandesc.
deci, dc ti-e scris..ti-e scris...nu vreau sa ma gandesc ca dc eram eu..dc cadea pe burtica etc etc etc..:(:(:(

35+ piticul Stefanut
AMR 5 SAPT

Roxxy 31+Rares Matei
_
AMR 7SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am revenit si noi!! am cumparat branzica si am dat drumul la fiert cartofi!!!! parca vad ca atunci cand e gata nu imi mai trebuie.... asa am facut si cu papa de azi: ghiveci de legume cu fripturica de pui ...nici nu m-am atins de ea....astept sa vina sotzu' aks sa bag in el papa.....

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

35+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 3-4 sapt!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RGE

hai mei Ancule termina ...Doamne fereste asta mi-ar mai trebui...hai 3.500, 3.800 grame dar 4...mai ales peste 4 mi se pare foarte mult...verisoara mea e o mana de om..1,50 inaltime si vreo 45-50 kg cand a ramas insarcinata si a nascut in ianuarie un baietel prin cezariana de 4.800 grame..nici cand il alapta nu putea sa-l tina singura.a slabit ca o scandura..la botez la 2 luni arata bestial ..era si pe tocuri ..cred ca toate manechinele care o vedeau o invidiau pt silueta

Ma sperii nu gluma.
Eu am doar 1,53 cm si la inceputul sarcinii aveam doar 41 kg.
Acum am 59 kg,deci am luat 18.Eu sper sa trebuiasca sa-i fac direct 'majoratul'.
De slabit se poate slabi imediat.La mine merge de minune faza cu alergatul impachetata in celofan,astfel pot manca la fel,aceleasi produse ca de obicei si in aceleasi cantitati.

Mergi la inceput