Meniu neafisat la gradi?
Raspunsuri - Pagina 2
clau2toma spune:
azi de dim secretara care se ocupa de meniu m-a luat in ras si i-a zis portarului ca ce cauta un parinte la usa ei?Adica eu .Avumj ma duc la directoare ca sa vb cu ea ,si daca nu se rezolva nimic va rog daca stiti vre-un nr de tel unde pot suna si sa intreb pe cineva de la sanepid cu ce nu e voie sa se deaca meniu si mancare in institutiile de invatamant de loa stat .Gradinita de care vb este ij Baneasa pe Dobrogeanu Gherea si se num Scoala si gradinita nr 6 ,ca sa stiti despre ce este vb acolo .
anya spune:
La noi, gradinita de stat, se afiseaza meniul in fiecare dimineata. De obicei au la micul dejun o felie de paine cu unt si sunca sau cascaval si ceai/lapte cu cacao. La pranz ciorbita, un fel doi cu carne si un fruct. Uneori de inlocuieste ciorbita cu mamaliga cu branza sau macaroane cu branza. Carnea e de pui sau de vita. Nu au primit niciodata peste, dar am vazut ca le-au dat musaca si nu cred ca era doar cu carne de vita. Oricum, daca era amestec mai merge, ca au toti peste 3 ani. La 4 primesc gustarea: compot cu biscuiti, chec, prajitura facuta acolo (si sunt f bune, ca al meu nu mananca prajituri si mi le aduce mie
), gogosi si doar rareori napolitane de cumparat. In plus le da la pachet laptele si cornul.
Anul trecut nu am avut nici-un fel de eveniment datorat alimentatiei de la gradi. Si al meu e mancacios - daca-i place felul respectiv. Ieri au avut paste cu branza si a mancat 3 portii
. In curand ma vor pune sa platesc portie dubla!
clau2toma spune:
quote:
Originally posted by anya
La noi, gradinita de stat, se afiseaza meniul in fiecare dimineata. De obicei au la micul dejun o felie de paine cu unt si sunca sau cascaval si ceai/lapte cu cacao. La pranz ciorbita, un fel doi cu carne si un fruct. Uneori de inlocuieste ciorbita cu mamaliga cu branza sau macaroane cu branza. Carnea e de pui sau de vita. Nu au primit niciodata peste, dar am vazut ca le-au dat musaca si nu cred ca era doar cu carne de vita. Oricum, daca era amestec mai merge, ca au toti peste 3 ani. La 4 primesc gustarea: compot cu biscuiti, chec, prajitura facuta acolo (si sunt f bune, ca al meu nu mananca prajituri si mi le aduce mie), gogosi si doar rareori napolitane de cumparat. In plus le da la pachet laptele si cornul.
Anul trecut nu am avut nici-un fel de eveniment datorat alimentatiei de la gradi. Si al meu e mancacios - daca-i place felul respectiv. Ieri au avut paste cu branza si a mancat 3 portii. In curand ma vor pune sa platesc portie dubla!
Anya
Cand aud la toate mamicile ca la copiii lor la gradi le da 3 mese ...... Numai la noi le da cornul si laptele care e gratuitde la guvern ,platesc 9,5 lei pe zi masa in avans pt o luna si au in banii astia decat masa de loa pranz de 2 feluri de mancare ,cateodata vai de mama ei de mancare dupa cum ati putut vedea ,iar dupa ce se trezesc copiii nu mai primesc nimic de mancare .De cand l-am dus la gradi nu a primit din partea firmei un fruct .
annablue spune:
Cornul si laptele gratuit se da si la gradi ????
Nici habar n-aveam...
Adi nu cred ca a primit vreodata asa ceva.
Dar, noi avem si meniu afisat in fiecare zi la intrare si mancare buna, cu fructe si fara mancare grea/carne de porc.
Oricum, nu e acceptabil sa nu stii sigur ce mananca, sa nu anunti daca copilul are anumite alergii.
Si Adi a fost si la cresa si la gradi si cand nu s-a simtit bine (gen avea o forma usoara de diaree) am anuntat si lui i-au dat meniu special toata ziua respectiva.
Asa ca... duceti-va si reclamati persoanele care nu isi dau interesul fata de copiii nostri !
Ana
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."