Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (230)
Raspunsuri - Pagina 5
Giova spune:
stiam ca am uitat ceva:
Alina!!!! multa sanatate si fericire alaturi de baietii tai!!!Irina vrei nu vrei, e musai sa sti parola, daca deschizi capitole. asa cu id-ul personal...nu putem intra sa schimbam pagina.
Ma gandesc ca ne anunta cineva daca nastea. intra Anasebe sau sotul ei si ne zicea.
Moni dar tu te-ai dus cand sangerai la control? eu ma gandesc ca nu se paote uita acolo, doar ca ma pune la eco...habar n-am.
poate ar trebui sa-l sun si sa-l intreb.
am luat supozitoare Ketonal si m-au lasat durerile de burta......
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
acina spune:
Nici eu nu cred ca a nascut Bee .Am fi aflat...
Gio mergi la dr neaparat.Nu e de gluma.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
Giova spune:
mama cate sarbatorite avem in octombrie!!!
Bombo si Biancas in aceeasi zi sunt nascute
.
Irina trimit PM cu lista actualizarta de pe prima pag. sa schimbi. acum am avut timp si am refacut totul....
activeaza PM-ul, pleaseee!!!!
Acina inimioara ai vazut-o? ce zice mama ta? nu se muta in alt oras?![]()
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
quote:
Originally posted by cosmi1975
deci
ora 6 30- 7 300 ;apte
ora 10 30 cereale cu lapte, un mar o banana o para amestecate date pe razatoare, ou cu branzica de vaci si iaurt, 4 danonino , branza tpoita vreo 5 triunghiuri sau pate de ficat pui
ora 14 ciorba multaaaa cu carne, supa
ORA 18 piure , pilaf ......
ora 20 daca ne asezam la masa hop si el si baga
ora 22 lapte un bibe(si mai cere peste noapte)
intre timp; pufuleti, biscuiti, stiksuri...tot ce i sarat si acru
dulce nu , ca nu vrea , sucuri nu , ca nu vrea dar baga frate la castraveti acrii de m a capiat
kg?peste 13 si ceva si cm?habar n am
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
http://community.webshots.com/user/cosmi1975
Cosmi nu ai gresit cand ai scris 5 triunghiuri de branza topita? O cutie are 6....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
GIO ba poate sa vada foarte bine si chiar e indicat sa mergi la control in timp ce sangerezi,ca sa vada de unde provine sangerarea.Mie nu mi-a venit mult atunci,foloseam OB mini.Doar ca m-a tinut vreo 2 saptamani 
Nici eu nu cred sa fi nascut BEE.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> INTALNIRE CU ANDA
d_melli spune:
Maraki si Mario papa si 6 adica toata cutia ( mai sunt si cu 8 parca) dc e in toane.
Giova activat.
alinutza_80 spune:
Monica, am alt cont de ceva vreme, cam de cand cu concursul de burtici, mi-a placut f mult ideea si nu m-am putut abtine sa nu particip.
Multumesc mult de tot pentru urari! La fel si voua, va doresc numai bine!
loren@ spune:
Uau, pai ce de brinza papa Mario si Stef!
In alta ordine de idei Giova eu nici acum nu am cauterizat rana aia, ca m-au pus sa fac dupa colposcopie o determinare de genotip HPV, pe care am dat 390 RON la Cantacuzino, ca sa vada daca e cazul de cauterizat sau numai ovule...acum astept rezultatul sapt. viitoare pe vineri cred abia!Da de la ce singerezi? Am vazut ca ti-ai cauterizat de citeva luni rana!
Bia
Giova spune:
Marco maxim 2 trinughiuri mananca. dar in schimb baga o cutie de smantamna Mili, de 250 gr, sau o cutie de Almette. si goale, fara paine. nu stiu cum naiba nu-i e greata.
Moni pai asa am avut si eu in Turcia, sangerari usoare. acum sa vad cum e asta...
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)