Flacai si Domnisoare de aug-sept-oct 2004 (126)
Raspunsuri - Pagina 5
ana_a spune:
LA MULTI ANI ILINCA!!
nature, sa-ti traiasca printesa si sa vi sa ne mai povestesti despre voi!!
edit:
Ioana, am vazut si eu pozele voastre de la ziua lui Alesio, pe celelalte le vazusem alta data. Ce frumusei si mari sunt pufuleti vostri!!!
Sa va traiasca!Cred ca a trecut ce a fost mai greu, de acum vor fi tot mai buni prieteni!(nu ca nu au fost si pana acum, dar ma gandeam asa ca in curand incep sa se joace tot mai frumos impreuna) La al meu tare bine i-ar prinde acum un fratior gata crescut, numai bun de jucat, de preferat unul care sa stea cum il pune el si sa zica dupa el ce trebuie
...stiu eu ce stiu...ca in ultima vreme noi suntem fratiorii lui adica eu cu tati binenteles.
apropo de fratiori, luni in sala de asteptare la doctor l-a intrebat o dpamna pe Stefan daca mai are fratior si ia zis ca de fapt are 2, unul mai mic galben si unul mai mare rosu ![]()
Ana, mamica de bondar
bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
LiliaToma spune:
Ca sa nu mai raman in intarziere, spun La multi ani pentru Mihai Daniel de Daniver31! Multi pupici si urari de sanatate si noroc!
Si la multi ani pentru mami Sanziana72! Multa sanatate, putere si rabdare de care are nevoie orice mama!
Ana, e bravo Stefan al tau. Imi place cum povestesti.
Ameliei ii place sa cream noi scenarii din astea, discutii intre personaje, iar ea sa stea sa asculte. Unica ei imaginatie e ca are o casa rosie in Giulesti si doi copii si de aici tot felul de speculatii de ne-a zapacit, nu mai stiu cand povesteste de la cresa ceva real si cand din imaginatia ei.
In ultimul timp o atrage si pe ea la desene, in special la Noddy, avem 5 episoade pe DVD si m-a zapacit cu ele, nu stiu de unde sa ii mai gasesc altele.
Sa aveti o zi buna
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
LiliaToma spune:
Pana am trimis eu, a scris si Ioana cu Ana.
Amelia zice si ea ca are nu stiu ce surioara imaginara. Ieri l-a zapacit pe tati intrebandu-l cine e copilul lui si nu a fost nici de cum satisfacuta cand ii spunea de ea. Tinea una si buna ca la casa aia rosie a ei ( imaginara) mai are un copil.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Mada spune:
Buna fetele
Ili e bine i-a trecut raceala dar o mai tin saptamana asta acasa macar sa stiu ca am dus-o sanatoasa tun. sa vedem cu ce surpriza de boala mai apare de la gradi.
In rest e bine vioaie, vesela, vorbeste din ce in c emai bine stie 4,5 cantecele, vreo patru poezii.
Nu stie nr in ordinea corecta pana la 10, dupa 3 invariabil vine 5, si nici formele geometrice dar lucram intens
hai sa va zic faza ieri cantam, incercam sa o invat podul de piatra cantecelul, si ma rog a venit apa si l-a luat, 30 de min am purtat o ditamani discutia pe tema, de ce s-a daramat, zic pai a venit apa mare si s-a stricat(spart,lovit)-incercam sa o fac sa inteleaga cuv daramat, cred ca m-a intrebat de 20 de ori de ce s-a daramat.
in fine concluzia a fost ca vina tati cu belinta(surubelnita) si il repara ca apa e rea si l-a lovit.
aveam capul varza dupa asemenea lectie, ma zapacise si pe mine, pana la urma eu doar am vrut sa o invat un cantecel fara sa fac comentariu literar 

mergem si nou duminica la un botez o sa o iau si pe ea de data asta abia astept sa vad cum va fi.
pupici
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
nature spune:
Buna fetelor,
Multumim pentru urari, Ilinca e o scumpa, acum vrea iar petrecere, ca i-a placut mult si s-a distrat.Incerc sa pun saptamana asta cateva poze.
Va pup
Naty spune:
Multumesc de urari, fetele!
Ioana a avut, ca si Nicolas, trei petreceri si trei torturi. De fapt, patru torturi pentru ca la petrecerea de la ai mei, chiar de ziua ei, i-a facut mama un tort dar i-a adus si bona unul ...
Insa am rezolvat-o, fiindca Ioana a pretins ca in aceeasi zi este si ziua Natasei (una din papusile favorite), asa ca tortul de la bona l-am facut al Natasei. Nu va mai zic ca ne-a pus sa cantam de nu stiu acte ori "multi ani traiasca" pentru Natasa. Si fiindca nu era sa suparam fata de ziua ei, ne-am executat ... Ba chiar am pus o lumanare pe tortul Natasei si a "suflat". ![]()
Oricum, Ioana a fost tare incantata de petreceri, mai vrea ... A primit atat de multe cadouri ca nici noi nu le mai stim. Insa cel mai mult i-a placut o tablita pe care i-a luat-o barbatu-miu, pe care scrie pe o parte cu creta si pe alta cu marker, are si numaratoare si litere magnetice de pus pe tablita, super misto (si cand te gandesti ca am luat-o de la magazinul de jucarii de langa noi cu 400.000 ...). I-a placut mult si plastilina pe care i-am luat-o eu cand inca nu gasisem alte cadouri si eram disperata, niste marionete de la ai mei si o papusa Barbie cu catelusi de la una din fetitele invitate la petrecerea de copii.
Noi suntem iar in faza de pasiuni pentru desene (se uita un timp la desene in fiecare zi, dupa aia cateva luni ia pauza). Acum a casunat pe Cenasureasa ("Nushareasa") si Printesa Rapunzel, a invatat aproape tot filmul pe de rost, spune singura replicile.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
iulyp spune:
Laaaaaaaaaaaaa Muuuuuuuuuuuuuuuulti Aaaaaaaaaaaaaaani si din partea noastra pentru toti piticii care s-au sarbatorit deja si care urmeaza sa se sarbatoreasca. Va pupacim apasat pe obrajori pe toooooti la gramada si separat unul cate unul
.
pufymic spune:

Robert

Intru rapid sa va zic despre noi.....tot bolnaviori suntem(adik N ca A e ok acum...diseara mergem la control sa vedem ce ne zice).
Sunt f necajita ca N ia si el trat cu antibiotic si cu toate astea in fiecare noapte imi face febra(azi-noapte a avut iarasi 38)
.....si tuseste...si e plin de secretii(iarasi l-am aspirat azi-noapte pe la 3
)....banuiesc ca nu e ok antibioticul
.
A e bine(zic eu...sa vedem ce zice dr.), mai tuseste f putin, muci aproape deloc....asa ca n-am chef de nimic
!
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
lorena_andreianu spune:
LA MULTI ANI Robert, Diana, Alma, Lia ! Sa cresteti mari, puiuti si sa ascultati de parinti!
Pufy, si fiu-meu a facut febra timp de 3 zile dupa ce a inceput antibioticul, deci stiu prin ce treci... Si al meu inca tuseste... Sanatate multa la pitici! 
Lilia, am pus link in semnatura la albumul comun. Chiar nu stiai de el?!
De maine il duc la gradi ca mai are o sapt de scoala decat si apoi are vacanta... acasa imi mananca urechile!
Mai nou, de cand am fost la dr ma innebuneste ca vrea stretoscop (caruia ii zice telescop
)...
Va pup!
Mitza
cu bb2
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani
danina spune:
Multumim Lorena, sambata am sarbatorit mai putin si Didi a fost tare dezamagita, am avut o nunta la Iasi si eram numa pe fuga, dar tortuletul l-a primit pe 20. Ieri, insa am sarbatorit cu familia, astezi la gradinita unde a fost ff frumos i-au facut coroana, urari fiecare copil,a fost superb si mai urmeaza petrecerea cea mare la restaurant de vineri. Acum ma pregatesc printre altele pt musafirii din departare, deci numa munca zilele astea.
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDIUTZA