Flacai si Domnisoare de aug-sept-oct 2004 (126)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

La multi ani si din partea noastra tuturor sarbatoritilor de luna aceasta, dar mai ales pt

MARINA(SINZIANA),MIRON RADU(LORENA),TRISTAN(RALUCULE),ALESIO(IOANA),IOANA(NATY),RALUCA(ANDREEA)

Mii de scuze pt intarziere.

Si eu abia astept sa o sarbatorim pe Alma weekendul care vine. Vineri o sa am in sfarsit o zi libera sa ma pot ocupa de pregatiri.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Spun si eu LA MULTI ANI RADU,ALESSIO,si fetitelor IOANA, RALUCA si totodata imi cer scuze ca nu mai apuc sa intru asa de des sa va urez chiar de ziua voastra, va pup si sa fiti sanatosi.

ILINCUTZA tie LA MULTI ANI pt astazi petrecere frumoasa si numai bucurii sa ai in viata frumoaso.

Eu sunt plecata in deplasare intr-o clinica si ma intorc abia vineri asa ca imi e dor de Dia care face modeling si dansuri si ea asa de haiosa va mai povestesc cand intru mai mult, va pup.

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDIUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

Cu buna dimineatza la toata lumea!!

O intrebare: Fetele care au fost la medic homeopat, sunteti multumite? Intreb pentru ca noi nu avem in oras, dar stiu ca ar fi un medic homeopat bun in Nasaud, langa Bistrita si as vrea sa merg cu Stefan. Ieri dupamasa am fost la dr de familie cu el si am fost foarte dezamagita...el nu a facut febra de loc, tuseste foarte mult, in special noaptea cand doarme si la camin la fel, cand doarme, nu are nasul infundat, are ceva mucisori transparenti si el si sufla in batistuta, doctorita la ascultat la plamani, a zis ca nu are nimic, in gat a zis ca nu-i rosu de loc...si ne-a dat tratament panadol, humex si antibiotic....antibioticul zice ea sa il dau ca sa nu faca febra .M-am saturat de tratamentele astea date aiurea cu antibiotic...acu nu zic ca i-am dat cand avea poate nevoie dar acum chiar mi se pare aiurea sa-mi dea antibiotic sa nu faca febra sau rosu in gat...asa cumva preventiv

Ana, mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Ana, nu stiu ce sa-ti zic de homeopat, cert e ca eu cu asa ceva m-am tratat cand am fost racita in sept. Adica am luat ce mi-a dat tantia la farmacie. Ce vreau sa spun e ca tot atat m-a tinut cat as fi fost pe tratament clasic... Cele mai eficiente mi s-au parut pastilutele Homeogene 9, pentru gat.

Nu stiu cat efect au la cei mici, insa eu as incerca un osteopat pentru MR ca pe aici au inceput virozele si duminica si noi ne-am infiintat la urgente.
Verdict: rhinofaringita care cred ca a degenerat si in laringita. Azi mergem la pediatrul lui sa vedem ce si cum. Abia poate inspira cateodata si hârâie parca e... o gaina!

Multumim de urari... intarziate.

O sa incerc sa pun si poze de la 3 ani in albumul comun.

LA MULTI ANI pentru azi Ilincai (nature), Manuellei (elena_oona) si lui Mihail Andrei al lui crini.

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ilinca

Manuella

Mihail

Lorena sanatate multa lui MR(ce fain suna) al tau!Tu cum te mai simti?Ce face burticuta?

Noi suntem suparati ca iarasi sunt bolnaviori gandaceii!A are un inceput de bronsita(dupa ce in week-end ne-am luptat cu laringita) si N are laringita!De la gradinita culese...bine-nteles!

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Salut!

Ioana, Lorena, sanatate la juniori!
Ioana, si Stefan cu tusea lui o are numai cand merge la camin, cata vreme a stat acasa nu a avut tuse de loc, nici asta vara, acu este la buni, nu-l duc saptamana asta, este nasol ca unii parinti ii duc si bolnavi la camin, le dau acasa antibioticele fara sa stie educatoarele si uite asa imbolnavesc alti copilasi .
Incepe sezonul virozelor si imi este groaza ca o luam de la capat ca asta toamna cu muci si tuse din 2 in doua saptamani oare cand o sa le treaca o data? Sa devina mai imuni si ei micutii ca tare greu ne mai chinuim cu laringite si bronsite.
Azi am cumparat un siropel de scai vanat si muguri de pin si il dau pe langa tratamentul dat de dr dar cu antibioticul mai astept totusi mai ales ca nu are febra de loc.

O zi buna tuturor!Multa sanatate si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare

Imi cer scuze maari-maari ca nu am intrat sa transmit la timp felicitarile pentru fiecare in parte, dar m-am gandit la voi si urez tuturor multa sanatate si noroc din tot sufletul.

Imi pare rau ca e atata lume bolnavioara.
Sanatate multa pentru piticii vostri, Ioana, Mada, Lorena, Ana si la toata lumea. Sa scapati cat mai repede.

Patricia, sper ca sarbatoriti frumos asa cum si-a dorit Ilinka. Asteptam poze.

Ioana, am vazut pozele cu flacaii tai, sunt superbe! Mi-a placut mult pozele unde Nicolas tragea de o masinarie cu mult sarg si unde esti cu ei amandoi, de zici ca esti o pustoaica nu o mamica de doi copii.
Torturile sunt toate frumoase. Pana la urma totul e in echilibru: Nicolas a facut un an si a avut un tort si Alesio 3 ani si trei torturi
Pitici de unde ati strans atatia? Si nu am priceput, ati facut acasa cu ei? daca da, de unde ati luat atatea bile?
Sper ca se simt mai bine puiii tai acuma.

Daniela, merci de raspuns, nu am mai apucat sa scriu atunci. Esti bravo ca ai atata energie si optimism in tine.
A mai plans Alma la cresa? Sper ca a fost doar o zi in care era mai indispusa.

Mirela, pana la urma o sa te descurci din ianuarie, sun sigura, dar la inceput cel putin ptr mine, a fost tare stresant sa fac fata unui alt mod de viata.

Anamari, succes la MBA si asteptam cand poti sa mai intri cu vesti despre comorile tale.

Andora, pana la urma cum a sarbatorit Uca ziua ei? Ce tort ati avut? Cat despre tortul Ameliei, ea l-a vrut asa si a trebuit sa ma conformez dorintelor, desi frisca aia multa a tras la kilogram mai mult decat s-a mancat. I-a scos ghipsul printesei?

Danina, tu cum te mai simti? A trecut tusea? Mi se pare mie sau voi sunteti nasi de botez sau de cununie destul de des? Cum reusiti sa faceti fata?

Cristia, deci tu mai ai un flacau de aproape un an deja! Sa fie sanatos si el si fraiorul lui si tu poate mai treci pe aici sa ne spui cum te descurci si cum se impaca fratiorii.

Lorena, cum se mai simte Radu? Sper ca e mai bine. Despre ce album comun vorbersti?

Naty, voi cum ati sarbatorit?

Mada, cum se mai simte Ilinka? Si noi in septembrie am luat trei antibiotice si cand a facut si a patra oara febra, am crezut ca o iau razna. Dar am scapat cu oscillococcinum, ca nu mai vroiam sa aud de nici un antibiotic. Sanatate multa si voua

Ana, sincer o sa iti zic ca si eu inainte cum tusea Amelia un pic o tineam acasa, acuma insa nu. Din doua motive: primul e ca nu are cine sta cu ea si de cand a inceput cresa aproape mereu a avut muci sau tuse, ar insemna sa stea numai acasa, dar cu cine?
Si al doilea motiv e ca de la cresa ni s-a spus ca daca nu are febra sa continuie sa mearga la cresa, ptr ca daca la fiecare tuse mica va sta acasa in loc sa stea sa lupte cu virusii de acolo, la fiecare intoarcere in colectivitate o va lua de la inceput.
Acuma, e un noroc sa ai bunici sau alte rude care pot sta cu ei de fiecare data cand are muci sau tuseste, dar cand nu ai ce sa faci?
Sanatate lui Stefan. Are o imaginatie bogata, mereu l-am admirat( asta referitor la insecte

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI ILINCA! si multe ,sanatate si o viata minunata iti doresc!..sa va traiasca puiuta NATURE!

LORENA si sanatate multa lui Raducu,offffff,gradinitele astea!!!

ANA,sanatate lui Stefanel...eu sunt impotriva antibioticului dat asa aiurea,pt orice raceala sau tuse...aici se da tare greu si eu sunt fericita...iti doresc sa gasesti un homeopat bun!

IOANA si sanatate multa la puiutii tai,off,greu trebuie sa fie cu amandoi bolnaviori!!!

Fetelor si noi am tusit si cum e un copil bolnav la gradii raceste si Robert,tuseste...dar asta e...daca ii scoatem de fiecare data cand racesc(si ma refer la tuse,nas cu muci)si nu fac febra(atunci deja e alta problema)nu se va inzdravenii sistemul imunitar....de asta fac ei asa ,ca sunt mici si sistemul e inca nedezvoltat complet...eu am observat la Robert ca anul trecut racea mult mai mult la inceput,era si mai grav,adica cu febre si muci urati...acum parca e mai bine,tuseste si el cand ia virusul,dar trece mai repede...eu antibiotic nu-i dau decat daca e foarte grav...in rest siropel de gat,miere si vitamina C la greu....incerc cat mai natural,e cam greu ca nu prea ii place lui dulce si nici ceaiul,dar ce sa facem..

Sanatate multa la toti puiutii,sa auzim numai de bine!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Salut!Cu buna dimineatza la toata lumea!!

Lilia, Mirela, va dau perfecta dreptate, si eu il duc pe Stefan cand are muci, tuse dar nu are febra, recunosc ca de data asta putea merge la camin, ii dau doar sirop de tuse de la plafar, am gasit ceva cu scai vanat si muguri de brad, dar a tusit fff rau cand doarme si doamnele s-au speriat un pic... m-au innebunit de cap, el face un fel de tuse asmatiforma, nu stiu cum sa-i spun...si pe fond alergic, eu il dreg greu cu aburi noaptea, din cauza asta l-am lasat acasa. Maine va merge din nou ca tusea inca persista dar nu e asa de intensa, azi noapte a tusit doar 2-3 ore in total in schimb ieri noapte no sa ma credeti dar na dormit de loc...a cazut frand pe la 5 dimineatza era necajit si imi spune "mami mi somn!!vreau sa dorm!nu mai vreau sa tusesc..."
Am comandat si eu aparatul acela Salin de la Buzau, astept sa-mi ajunga coletul, sa vedem daca ne ajuta cat de cat.

Lilia, legat de imaginatia lui Stefan...da...e super haios! Nu pot sa zic ca se uita mult la desene, se uita uneori si zilnic, dar nu mai mult de un episod pe zi, uneori nu deschidem DVD cate 2-3 zile, dar ii place lui sa "faca teatru" intra in pielea personajelor si face si pe bondar si pe printul Cornelius repetand concomitent replicile lor, la Flik nu mai zic...ca rad eu singura de el mai ales cand imita lacustele cele rele, se pune in pozitie cu picioarele departate, cu mainile la spate se uita incruntat si ii spune la Flik "were is my food"??? dupa care tot el raspunde in romaneste ca au cazut semintele de pe frunza in balta...etc.
Nasol este cand se intalneste cu catva copii, cum a fost la medic, acolo ca sa fie bagat in seama le spunea tuturor ca el este lacusta, bondar, are aripi, isi tine mainile la spate ca si cum ar avea aripi numai ca putini copii il inteleg...se uita unii la el ciudat, dar nu pare de loc dezamagit... numai el stie ce are in capusor
Aseara l-am surpins povestind cu Babu, il punea sub patut si striga la el "stay here!good boy!!" Isi pune in manute sosete albe si spune ca el este M.Mouse si Babu Pluto, il cearta ca a stricat bradu, il trimite cu trenul la Mos Craciun si la reni...face o intreaga poveste asa singur de capul lui pana fac eu curat in casa, de cand cu tusea lui am o obsesie legata de praf...sotul zice ca sunt nebuna...dar cum avem geamurile de la casa la strada avem muuult praf, zilnic se aseaza de zici ca nu l-am sters niciodata...eu sper din tot sufletul ca aparatul ala Salin sa ne ajute macar la purificat aerul...

Mai nou la apucat "din nou" pasiunea pentru lego, o multa bucata de vreme nu sa jucat, adica nu vroia singur sa-si construiasca nimic, numai mami si tati, ieri si-a facut singur "un tren in forme de patrat" haios, isi face robotei cu ochii albastri si gurita rosie, si ce mi-a mai placut, tot legat de imaginatie, isi face copaci din cuburile de lemn, isi pune o piesa mai lunga in picioare si alta peste culcata, multi multi copaci, zice ca a facut o padure, dupa care vine o furtuna si strica copacii , si ce imi mai place, isi insira piesele de lego pe jos una langa alta in forma de patrat, triunghi, dreptunghi, dupa care mi le arata "uite mami am facut forme de patrat, triunghi, dreptunghi". Imi place ca se joaca mult, nu conteaza cu ce, isi gaseste singur tot felul de minuni.

Cam asta despre noi, m-am cam lungit...dar nu am mai scris de mult...
toate cele bune!Sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mihai
Daniver sa-ti traiasca flacaul!Tu ce mai faci?Cum te mai simti ca parca aveai ceva probl. de sanatate...!

SanzianaVoi ce mai faceti?

Lilia !De fapt n-a fost chiar un echilibru cu zilele lor....ca N a implinit 1 an si a avut 2 petreceri si 2 torturi iar A intr-adeva 3 ani si 3 torturi si petreceri.
In pozele cu bile multe suntem la un local cu loc de joaca pentru copii....in restul acasa!
Amalia ce mai face?

Mirela !De Robert nu ne mai povestesti nimic?

Patricia cum ati sarbatorit-o pe frumusica de Ilinca ieri?Vrem poze si detalii!

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput