Flacai si Domnisoare de aug-sept-oct 2004 (126)
Raspunsuri - Pagina 18
nature spune:
Mada, fetita nasilor mei,care are 2 ani si jumatate, a fost operata acum 3 saptamani de polipi.A durat putin si dupa 3 ore au plecat acasa, a durut-o un pic gatul in ziua aia, dar in rest a fost vioaie si OK.Sperietura mare a fost a mamei,evident.Daca vrei detalii, pot sa le aflu.
Eliana,sanatate.Lorena, ce bine de tine.....Asa mi-as dori sa iti calc pe urme....
Ilinca e racita rau, nu stiu daca de la patinoar ( am fost sambata la Moghioros) sau de la altceva, cert e ca sta acasa de cateva zile.Maine sper sa mearga la gradinita, au ultima repetitie inainte de serbarea de Craciun, care va fi vineri.Si eu sunt racita, nu am voce...of.
Va pupam
Naty spune:
Hello!
Eliana sanatate lui Meme! Si voua, succes sa nu va molipsiti!
Mada tinem pumnii!
Patrice sanatate Ilincutai!
Noi daca nu mergem la gradi ne prezentam la serbarile de la serviciile buncilor, pe 18 avem la tatal lui Octavian si pe 20 si la mama si la tata, sa vedem cum reusim sa ajungem!
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
3 ani!
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
ana_a spune:
Salut fetele!
Mada,multa sanatate si sa treceti cu bine peste interventie!
Si noi avem serbarea pe 19 decembrie. Astept si eu cu mare interes sa vedem cum va fi si ce va fi ![]()
Dupa ce a venit Mos Nicolae la noi, cu cadouri de toate felurile Stefan a exclamat "Ce bine ca mi-a adus Mosu cadouri!" Dar asa pe un ton bucuros si in acelas timp rasufland usurat; probabil avea dubii ca nu a fost suficient de cuminte si astepta cu mare interes sa vada daca ii aduce sau nu ii aduce ceva ![]()
Multa sanatate tuturor si sa auzim de bine!
Ana -
- mamica de bondar
bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
elyanne spune:
Multumiiiiiiiim inca odata! 
Ana si noi tot pe 19. Daca nu ma umplu ei de bube... mergem la serbare... ca la Elena sunt pe trecute...
Pufy super tare... e intamplarea cuiva cunoscut???
Cred ca dupa ce il bombaneam, in prima faza... dupa aia nu ma mai opream din ras...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Mada spune:
buna fetele,
nu am mai operat-o azi azi ca aseara intr-un moment de nebunie de spaima, cred, am mai dus-o la un medic, la Grigore Alexandrescu.
ne-a spus ca are sinuzita de acum cronicizata si polipi intr-adevar.
luam antibiotic pana joia viitoare cand o operam.
d-na dr dorea ca marti sa o opereze insa am rugat-o sa amanam un pic ca miercuri avem si noi prima serbare si vroiam sa fie si ea.
luni mergem din nou la analize.
m-am dus la un alt dr pentru am tot stat si m-am gandit si razgandit sa nu o traumatizez cu o operatie, cu o covalescenta dupa si am crezut ca scapam. dar nu e asa.
macar scapa de mucii aia purulenti si de tusea care o chinuie ca de 3 luni ,de acum, numai noaptea.
multumesc mult pentru gandurile voastre!
va pup ca sunt la birou
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
CRISMIR spune:
LORENA
...sa stea bebe in burtica pana in 40 saptamani,si sa dea Doamne-doamne sa vina mamica ta
...sa aveti sarbatori fericite!!
MADA,uffff,sinuzita???...saracuta de ea!!!
...
la micuta si ii tinem pumnii sa treaca bine de operatie...si eu am avut pe la 6 ani operatie si de polipi si de amigdale...a fost foarte usor!!!
ELIANA,
la mititica,sa-i treaca bubitele pana la serbare!!!
HERRA,sanatate mititelului,bafta cu maseluta!
Noi suntem tot pe fuga,nu am mai intrat pe aici de saptamani bune....eu cu scoala...Robert e tot racit,ii curge nasul si tuseste si el seara...am fost la doctor si a zis ca e ok,doar o raceala usoara...hmmmmmm,sper insa sa nu evolueze!!!
Asteptam si noi Craciunul...am facut bradutul si Robert e tare incantat...aici asa se face,ca dupa 15 nu mai gasesti brazi ca lumea
la toata lumea si sanatate la bolnaviori!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

matiz spune:
buna fetelor!pot sa ma bag si eu in vorba cu voi?
am si eu un flacaias dulce de trei ani si trei luni nascut 21 sept 2004.din pacate acu e bolnavior are otita si de2saptamanine kinuim cu antibioticeiar de o saptaman sta la pat cu febra cu tot cu antibiotice...ii trecuse febra de cand am inceput sa-i dau cefalexin de 2 zile si ma bucuram ca pericolul atrecut insa azi dimineata iar a facut...si dr a zis ca daca nu ii trece febra sa merg la spital sa-i faca punctie...desi nu supureaza...nu mai stiu ce sa-i fac.... umi se rupe inima cand il vad cat se simte de rau si nu papa nimic si cat era el de ager si zglobiu...mai stiti voi ce se poate face?
nu am pe nimeni aici care sa ma ajute cu un sfat macar...
Iza&Matei 21-09-2004
matiz spune:
am uitat s amai spun ca mai si tuseste urat de tot.e incarcat...si rosu in gat...si dr a zis ca nu are nimic la plamani totusi.-
iertati-ma ca m-am bagat si eu peste voi ,nu stiu daca e forumul potrivit ca sa scriu toate astea darnu am gasit ceva asemanator si am vazut ca si voi ati despre boli asa ca m-am gandit sa incerc ...pt ca sunt disperata...sotul e plecat mereu si eu ma lupt cu boala si febra si parca ma lupt in zadar...e normal sa mai faca febra daca ii administrez antibiotic?
mai am putin si il termin...tot zice ca il doare urekiusa..mi-e frica sa nu faca complicatii ...am facut tot ce mi-a zis dr
nu dati cu rosii please!!
si sanantate puiutilor vostrii
Iza&Matei 21-09-2004
CRISMIR spune:
IZA,bine ai venit la noi,sigur ai sa gasesti un raspun de la fete!!!
...imi pare rau sa aud de baietel ca e asa bolnavior,sanatte multa....sa iti traiasca si sa se faca mare
...eu din pacate nu stiu ce sa-ti zic,nu am patit asa ceva
...dar stiu ca daca nu scade febra mai bine mergi la spital cu el...dupa atatea zile de antibiotic cred eu ca ar trebuie sa nu mai faca febra,zic si eu...uffff,cred ca esti inebunita...putere multa si daca e tot asa mai bine mergi la spital!!!...
multi de la noi si sa auzim de bine,sanatate!!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

matiz spune:
multumesc de primire si incurajarari MIRELA!!kiar ca sunt innebunita...nici nu pot manca de stresata si ingrijorata ce sunt... MATI a inceput cu o aparenta banala raceala care a degenerat in otita si bronsita...si ce e mai rau e ca nu e cooperant deloc.i-am pus in urekiuse picaturi si ulei inkalzit(incerc si eu tot ce aud numai sa mearga ceva)si i-am pus vata si caciulita pe cap sa-i tina de cald la urekiuse si el le smulge de pe cap ca sa nu mai vb de compresele de la piep.ori cat i-as explica nu ma intelege...oooofff..oooff....tare nu vreau sa ajunga la ceva mai rau...as vrea sa-l pot ajuta eu...febra nu a facut mare acu dupa cefalexin ,deci la o zi dupa administrare a incetat febra si au trecu 2 zile fara febra insa azi dimineata pe la 10 a inceput sa se imbujoreze a febra si i-am pus termometrul si avea 37 cu 5 ..nu e mare dar pt mine e un semn de intrebare ...de ce 2 zile nu a avut deloc..de la 39 -39 cu 2 deodata s-a oprit si acu a inceput iar....ar fi trebuit sa nu mai faca deloc daca era trecut de pericol nu?a avut si ganglion inflamat si vad ca a inceput sa-i dea inapoi...rau e cand ti-e copilul bolnav...nu mai ai liniste...va pup!aveti grija de voi si de micuti ca-s tare plapanzi...
Iza&Matei 21-09-2004