FIV in Ungaria 22

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

ADACA super pozicile si sper flacaii,mi-au palcut si nurorilesi burtik ta!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

kla78 multumim frumos.

PUSSI ce faceti? Nu te lasa printesele sa intri pe forum?

TIA nu dai nici un semn !!!!!!!!! Te pregatesti sufleteste?

LIANA ???

Ade 29 s RARES + DARIUS si CAIUS

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Intre timp petele de care va ziceam se pare ca se transforma in cm....sa mai sper totusi pana maine sa vad si rezultatul testului..?
Nu stiu..parca nu mai pot sa mai sper nimic..dupa atata optimism poate exagerat.........

Ioana
poze szeged poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teacdrn spune:

ioana_p76-mai e tare putin pana maine, incearca sa ramai increzatoare, imi imaginez ca trebuie sa-ti fie tare greu sa faci asta dar eu zic ca o sa reusesti. Cat despre optimism-spuneai tu ca poate a fost exagerat- s-a tot scris aici ca ar conta foarte mult, asa ca nu-i deloc gresit sau exagerat faptul ca te straduiesti din tot sufletul sa-ti mentii o atitudine pozitiva. Eu si toate fetele de aici suntem cu gandul la tine si-ti tinem pumnii ca maine sa fie una dintre cele mai fericite zile din viata ta.
te pup, sa ai putere, tea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

IOANA eu totusi cred ca ar trebui sa stai cumintica in pat si sa astepti rezultatul de maine,nu esti prima si nici ultima careia i-a venit cm si erau gravide, speranta moare ultima.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Kla, Tea va multumesc pentru vorbele bune, mi-au mers la suflet aseara!
Din pacate, cred ca nu mai am de ce sa sper, deja apara ca un cm obisnuit, ceva mai putin, dar destul..
O sa luam si rezultatul asa ca fapt divers, sa vad daca are o valoare, ca data trecuta era zero
M-am gandit aseara in fel si chip ce-o sa mai facem de acum incolo, off. , mi se pare ceva asa de neatin, parca imposibil sa putem avea si noi un bebe al nostru..Totul a mers prost de data asta, am raspuns prost la tratament, ma gandesc daca data viitoare nici n-o sa mai fac foliculi. Si ma gandesc unde sa mai merg data viitoare? AS fi schimbat locul, sa incerc la Giulesti, sau la Tutunaru, poate ei dau tratament mai ca lumea sa raspunda si nesimtita de mine.
Dar sotul meu nu e de acord, a zis ca tot mai bine ar fi aici, macar acum dr. Zadori stie cum (nu) reactionez si poate imi va da un tratament de la care altele fac hiperstimuare, macar asa sa produc si eu mai multi foliculi. Speram eu ca se poate si cu un embrion, cat m-am rugat si cat am vorbit cu el, degeaba! ma gandesc ce mai trebuie sa fac, parca nu mai am putere sa fac nimic
I-am zis sa ne gandim sa adoptam, cred ca a fost prima oara cand am deschis subiectul, dar a zis ca nu, ca nu vom ajungepana acolo, ca vom mai incerca prin fiv, atata vreme cat mai putem face rost de bani.
Si are dreptate, pentru ca speranta moare ultima, si stiind ca mai sunt totusi sanse nu putem sa nu mai incercam. O sa facem credit, o sa mai strangem si noi, n-o sa ne mai luam nimic, o sa muncim numai sa strangem bani de fiv si uite asa se va duce tineretea noastra tot muncind pentru fiv-uri la care nu se stie cate sanse mai avem, daca avem deja doua nereusite la activ
Va las, ca oricum sunt foarte trista acum si v-am intristat si pe voi destul.
Ramona sper ca tu sa vii cu vestea buna!
Fetelor Magduta, Kla , va tin pumnii stransi sa reusiti, o sa ma rog pentru voi!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

quote:
Originally posted by internet

Mi-ka, Pis, Crinuta ne-ati uitat??
Va pupam pe toate

Tia si Daria
Poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/doreltia/my_photos

Nu, iubita, nu v-am uitat, noi citim si si va urmarim zilnic

Pupici multi

_
Printesa noastra,Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Magduta-am uitat sa ti spun, atata timp cat astepti rezultatul, zilnic sa citesti Acatistul sfintilor parinti Ioachim si Ana, eu am mare incredere in acest acatist!de fapt acest acatist se citeste zilnic timp de 90 de zile.Succes!

Ioana-nu fi dezamagita, gandeste ca fiecare trebuie sa mergem inainte pentru a ne implinii destinul! poate asa a vrut Dumnezeu,poate acum nu a fost momentul pentru tine pentru a devenii mama dar acest moment va venii cu siguranta, important e sa nu renunti!
te astept sa ti revii si sa ma inveti sa mi pun poze in album!

pupici tuturor!

daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

ioana, nu spun nimic pana nu ne anunti valoarea beta-hcg-ului. in legatura cu raspunsul la tratament: la primele 3 fiv-uri am avut acelasi tratament, dar raspunsul meu a fost total diferit, de ce? nu stiu si nici dr. nu a stiut. nu trebuie sa crezi ca daca acum nu ai raspuns bine la tratament, data viitoare nu va fi mult mai bine. probabil se va schimba tratamentul. curaj si sa ai puterea sa o iei de la capat, orice ar fi. sigur va fi bine intr-o zi si veti avea copilul vostru.

Mergi la inceput

Daria, Chiara va multumesc pentru vorbele bune! Din pacate cred ca imi va lua ceva vreme ca sa-mi revin, asa ca Daria, iti spun de [pe acum cum sa faci cu pozele, mai intai fa-ti un cont pe www webshots.com, merge cel mai bine din mai multe site-uri unde poti pune poze si apoi intri la albume si urmezi pasii de acolo. Daca ai probleme, da-mi pm si iti spun ce sa faci
N-am stare, sunt singura acasa si e asa de aiurea..m-as duce sa-mi iau tigari dar mi-e o sila si sa ies din casa...ma lasasem de fumat ca de, sa fiu pregatita pentru o sarcina..dar vad ca nimic nu e de ajuns..cred ca cel mai bine ar fi sa nu-mi mai doresc atata un copil, ca poate asa as ramane si eu insarcinata, ca sunt atatea pe care le auzi ca nici nu si-au dorit si gata au si ramas..dar, nu, noi trebuie sa ne chinuim...ce e si viata asta..

Ioana

Mergi la inceput