FIV in Ungaria 22

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona_ spune:

Buna fetelor,

Intradevar nu am mai intrat de mult pe forum, dr am sa va povestesc acum ce s-a mai intamplat intre timp.
Asa cum poate stiti am facut FIV protocolul lung la Budapesta la dr. Szmatona si spre mirarea lui am reactionat foarte bine. Fiind a 2-a procedura in mai putin de 6 luni au punctionat 15 foliculi. Din cei 15 a 2-a zi aveam 5 "mititei" obtinuti prin ISCI (exista o incompatibilitate intre mine si sot, ca el de altfel sta foarte bine) iar in ziua 3-a dupa punctie mititeii mei se inmaultisera, erau deja 8 dar in stare foarte buna doar 3. Asa ca la ET la recomandarea medicului am implantat 3 cei mai buni cu mentiunea din partea lui ca la cum arata 2 dintre ei sa ma astept la gemeni. A fost cel mai feritcit moment din viata mea. Am facut ET in data de 27.09.07. De atunci am hotarat sa raman acasa, nu am mai iesit din casa de atunci, am incercat dsa ma odishnesc cat mai mult nu am facut nici cel mai mic efort (ceea ce nu facusem data trecuta) si cred ca aceste lucru este foarte important. Ma trezeam noaptea cu ideea de a dormi doar pe spate ca sa nu dau motive mititeilor sa se supere.
Ce sa mai vorba lunga saracia omului. A m ras, am plans si ieri desi inainte de vreme am facut testul de sarcina care trebuia sa il fac acum joi dar pur si simplu, nu am mai rezistat si se pare ca este ok. A APARUT A 2-A LINIUTA, NU STIU DACA SA MA BUCUR, ORICUM AM SA IL MAI REPET. Prima a2- liniuta din viata mea, e adevarat nu forte intensa dar este si e suficient sa imi dea puterea de a merge mai dearte. Am avut niste firicele maro in ziua 29 care m-au speriat foarte tare dar au incetat. Sper sa fie bine, in rest in afara de ameteli nu am avut nici un simptom, nici greturi nicu direri abdominale asa ca data trecuta, se pare ca torul a decurs nortmal. Daca e ar trebui sa nasc in luna iunie anul viitor.

Acum am o intrebare, credeti ca va fi ok, avand in vedere ca nu am asteptat sa treaca cele 14 zile, eu ma gandesc ca daca au aparut mai devreme e ok. Tratamentul a constat in dosr 6 pastile de progesteron fata de 9 data trecuta si alte vitamine.MA ROGT ACUM SA TREC PE LISTA DE .
Daca ati gasit greseli va rog sa le treceti cu vedrea pentru ca sunt foarte ametita in aceste mtive cand va scriu.

Asa cum am spus " speranta moare ultima".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

IOANA pana nu ai rezultatul bhcg eu zic sa stai cuminte,hai nu-ti mai fa ganduri rele pana nu ai rezultatul in mana.eu totusi sper ca ti se va intampla o minune.

SIMONA eu cred ca testul arata clar ca esti ,ma gandeam la un moment dat dupa ce am citit mesajul sa nu fie cumva efectul pregnylului care da test de sarcina fals pozitiv,dar dupa calculele mele cred ca l-ai facut prin 23.09 si nu mai e in organism,deci ptoi spera ca vei fi o viitoare mamica!felicitari!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona_ spune:

Kla, ai dreptate, eu am facut ovitrelle in 22.09.2007 si ultima injectie de merional in 21 sept.
Punctia am facut-o in 24 sept iar ET in 27 sept. Ma gandeam si eu ca ar putea fi rest de medicatie, sper sa ma insel, oricum voi repeta testul miercuri sau joi cand ar fi trebuit sa il fac. Pana atunci ma imbat cu apa rece, poate ajuta.
Cand ma gandesc ca i-am vazut pe cei 3 voinici la microscop inainte de ET, a fost minunat, parca am si acum acea imagine imprimata pe retina.

Speranta nu moare niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ioana nu poci sa plec pana nu'ti spun sa'ti bagi mintile in cap..stai linistita ca nu ai acum nevoie de stres..ai rabdare pana iei rez...io tin pumnii si te pupppp..
kla la noapte plec nu stiu cand voi mai avea acces la net..dar pumnii vor fi stransi pt tine..sunt sigura ca vei reusii..auzi tu fatooo?????io's siguraaaaaaaaaaaaa,,,sa fii cuminte si fara emotii mari da?totul va fi bineee..
adaca sunt bine am fost plecata la munte...te puppp..
legaturilorrrrrrrr va pup sper ca sunteti bineee...o sa trec noaptea taraziu pe la voi si nu va mai trezesc..tin pumniii sa stii..ai incredere in baba ca va fi bineee..o sa trecem cand ne intoarcem..numai bineee sa le cunosc si pe printzese..
Simona felicitarii io zic ca esti..te pup sa ai o sarcina usoara..
crisis..inca nu stiu nimik...grasu a zis ca merge sa vedem si ne hotaram acolo..dar pe 12 voi fi acolo..te astept..puppp
va pupacesc pe toateeeee si va tin pumnii..Veti reusiiiiiiiiiiii..
Pis Zoriii,,sa nu uitai ca ma voi gandii la voi tot timpul..va puppp si va iubesc..
sa ne reauzim cu bineeeeeeeeeeeee..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

LIANO pai fato tu pleci la noapte si n-ai de gand sa te intorci pana pe 18 cand fac testul????daca nu te intorci nu-i nimic iti transmit prin "telepatie"rezultatul,sa dea DD sa ai gura de aur si sa reusesc ca apoi va trag pe toate dupa mine,am mai promis si promit si acum!sa ai succes si sa vii cu vesti bune de la unguri!

SIMONA in cazul asta te FELICIT pt bb/ii mic/ii din burtik,si sa-ti dea D-zeu o sarcina fara probleme si dusa la termen!

CRISIS pe unde umbli fata???

MAGDUTA cum esti???ceva simptome?pe mine m-au durut pana azi ovarele de numa,m-am ,si ma dor "titili",mi-s umflate si dureroase rau.

PUSSI x3.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

bHCG < 0,1, deci.......gata acum am rezultatul
iar trebuie sa o luam de la capat
nu stiu incotro sa o luam, ce sa facem, insa acum trebuie sa asteptam anul viitor, o fi mai bun decat asta, care a fost plin de esecuri

Simona si eu cred ca esti graviduta, felicitari, ma bucur ca in sfarsit a spart cineva gheata in toamna asta si sper sa ti se alature si celelalte fete in focuri!
Cand poti da-mi si mie mai multe detalii despre fiv la Budapesta!

Ioana
poze szeged poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Sincer sunt aici, dar nu mi-e bine deloc. Nu am scris nimic desi intru din 5 in 5 minute. Sunt trista rau. Eu eram sigura de rezultatul pozitiv al Ioanei si acum ...
Ioana sti ca mi-am pus toate sperantele si am stat tot timpul cu gandul la rezultatul tau. Am asteptat cu sufletul la gura ziua de azi. Da nu-mi place ce citesc si sunt daramata. Am zis ca te sun dar nu am putere. Ar trebui sa te incurajez, dar daca eu sunt terminata ce pot sa-ti spun tie?
Ma gandesc cu groaza ca o sa plec joi si o sa patesc la fel. Si nu pot decat sa plang. In plus am si durerile astea de burta.....nu cred ca e bine...Ce sa fac?
O sa plec ca sa am de unde sa ma intorc. Asta o sa fac!

www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">SPANIA 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele Multe poze
Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetelor.
IOANA, imi pare tare tare rau, dar orice ai face si stiu cat e greu , nu trebuie sa renunti .
Simona, eu una zic ca esti -uta, asa ca felicitari si sarcina cit mai usoara. pOTI SA FACI bhcg-ul din ziua 10 de la ET.
Crisis 81, fii mai optimista , te rog si nu-ti pierde speranta.Multa multa bafta
Kla, te astept cu un rezultat pozitiv, multa bafta si tie.
Tuturor celor care sint in trat sau care asteapta rezultatul , sa fie bine .
Meda 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

ioana, imi pare tare rau, dar sa nu-ti pierzi speranta! stiu prea bine prin ce treci, dar sunt sigura ca dupa ce iti vei reveni, vei face un plan de bataie.
magduta, tu cum esti? banuiesc ca stai la patut cuminte, nu? tinem pumnii pt. bebeii cuminti si lipiciosi si pt. tine. doamne ajuta sa vii cu vestea cea mare in curand!
tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ciao fetelor !
In primul rind ma adresez Ioanei capul sus si viat amerge ininte. Intotdeuna sa te gindesti ca asa a vrut Doamne Doamne.Fii increzatoare in fortele voastre si mergeti mai departe si asa cum ai zis al anu o sa fie un an mai cu succese. Sa dea DD putere sa treci peste asta si mai incolo te vei gindii cum si ce sa faci, acu fa si gindestete numai la ceea ce iti place. si nu uita DD stie de c ela face, poate ramii spontan cind nici nu te astepti Te pupa si Gyongyi si iti doreste tot binele sa fii tare si vei vedea ca vei reusi in fianl

Acu despre mine, eu azi am iesit priam zi pt ca trebuia sa ma duc si al control , asa a vrut d-na dr. Mi-a facut ecograf si e foarte multumita, a vazut corpul galben sia zis ca endometrul e foarte bun si de nu sunt probleme genetice nu vede de ce sa nu ramin insarcinata. Eu simptome nu am , nu ma doare nici burta si nici sinii. Sper sa nu fie semn rau. Dar in fine cum zicce Daria citesc Acatistele parintilor Ioachim si Ana si cred ca DD le va face asa cum va crede El.

Nu va insir ep toate c anu stau mutl al calculator , am duc inapoi in patut, dar imi apre rau pt cele nereusite si va urez mult succes celor care sunteti in focuri.
Pe miercuri am sa fiu acasa si sper sa ma rind sa va scriu mai multe sau de nu pe joi recuperezi.

Liana am uitat sa iti scriu : doamna de la pensiune nu poate sa scrie pe forum pt ca moderatorii inca nu au acceptat-o, era vb ca vb tu cu ei sa o accepte cit d ecurind posibil.

Va pup si grija mare de voi

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput